Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – spalio 12 d.

Pagaliau penktadienis!
Penktadienis
Penktadienis / „Shutterstock“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien spręsis piniginiai reikalai, aiškės finansinė situacija. Nesutarimai ir įtampos asmeniniuose santykiuose ims sklaidytis, taps paprasčiau susitarti, pavyks rasti kompromisą su jums svarbiu žmogumi. Pirmoje dienos pusėje gali tekti dalyvauti derybose, atkakliai ginti savo nuomonę ir interesus. Vėliau įtampos slūgs, daugiau laiko galėsite skirti pomėgiams ir atsipalaidavimui.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Penktadienį aistros rims, tačiau problemų netrūks. Nerimą kels finansiniai įsipareigojimai, galimi ginčai susiję su bendrų pinigų panaudojimu – regis, jūsų ir jūsų partnerio nuomonės kardinaliai išsiskirs. Pirmoji dienos pusė daug palankesnė dalykinei veiklai, dokumentų tvarkymui bei reikalingų kontaktų mezgimui. Vakare būsite nusiteikę azartiškai ir žaismingai, norėsis išbandyti savo laimę, surizikuoti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Meilės fronte tikėtinos audros ir neramumai, vienišiems Dvynių zodiako ženklo atstovams dar teks palaukti palankių vėjų. Pirmąją dienos pusę dalykinė veikla okupuos visas jūsų mintis. Tai palankus laikas profesiniam augimui, turimų žinių gilinimui. Galite sulaukti dosnaus pasiūlymo iš autoritetingo žmogaus – suskubkite juo pasinaudoti. Penktadienio vakaras bus linksmas, kupinas nuotykių. Pagaliau pavyks atsipalaiduoti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžiams ir toliau seksis, regis, savaitę pabaigsite puikiomis nuotaikomis ir maloniomis žiniomis. Penktadienį likimas negailės jums dovanų, būkite dosnūs ir jūs – neatsakykite prašantiems padėti. Diena puikiai tiks kelionėms, mokslams, visokeriopam tobulėjimui. Pavyks užmegzti kontaktą su įtakingu, svarbiu žmogumi. Palanku kreiptis į autoritetus su prašymais ar savo pastebėjimais. Tikėtina sėkmė juridiniuose reikaluose.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmąją dienos pusę neverta planuoti nieko svarbaus, verčiau plaukti pasroviui, stengtis valdyti savo emocijas ir neprovokuoti konfliktų. Vėliau ir nuotaikos ir aplinkybės taisysis, tačiau visą dieną būtina atida ir savitvarda. Antroji dienos pusė palanki romantiniams nuotykiams. Vakare netrūks flirto, malonių netikėtumų, mylimi žmonės apipils dėmesiu, džiugins dovanomis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Penktadienis – dinamiška ir aktyvi diena. Šiandien aiškiai žinosite, ko norite, užteks ryžto ir pasitikėjimo savimi pradėti būtinus pokyčius. Antrąją dienos pusę pagalbos kreipsis giminaičiai ar kiti artimos aplinkos žmonės, būsite priversti savo norus ir poreikius nustumti į antrą planą. Diena tinkama reikalams, susijusiems su nekilnojamuoju turtu tvarkyti, tvirtinti svarbius sandėrius.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Dienos pradžia gali būti įtempta ir nemaloni. Atrodys, jog aplinkiniai be regimų priežasčių yra prieš jus nusiteikę. Tačiau tinka tvarkyti finansinius reikalus, kreiptis piniginės pagalbos. Antroje dienos pusėje palanku varstyti valstybinių įstaigų duris, spręsti juridinius klausimus, planuoti netolimas keliones, megzti reikiamas pažintis. Vakare tikėtinos smagios staigmenos iš artimų žmonių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien pavyks apginti tai, kas jūsų, tačiau gali tekti paaukoti svarbius santykius. Principai ir idealai atrodys daug svarbiau už jaukią ir malonią atmosferą – penktadienį lengvai provokuosite konfliktus, nuolat išsiliesite ant kitų. Pirmąją dienos pusę norėsis rūpintis savo išvaizda ir įvaizdžiu, tačiau tikėtini nusiskundimai sveikata. Vėliau nuotaikos giedrės, bus lengviau susitarti, gali aplankyti finansinė sėkmė.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Penktadienis prasidės pasyviai, bus sunku motyvuoti save aktyviems veiksmams. Neskubinkite įvykių ir nesiverskite per galvą pirmoje dienos pusėje. Šiuo metu verčiau plaukti pasroviui, stebėti pas jus ateinančius ženklus, dažniau įsiklausyti į tai, ką kužda nuojauta. Vakare sugrįš įkvėpimas ir jums būdingas optimizmas. Vėl norėsis lyderiauti ir varžytis, lengvai susigrąžinsite savo autoritetą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Visus svarbiausius reikalus reikia suspėti atlikti iki pietų. Tikėtini sėkmingi susitarimai, sugebėsite išsikovoti palankias sąlygas. Diena ypač palanki dalykiniam bendravimui, komandiruotėms, taip pat tinka remontuoti ar pirkti transporto priemones. Gali būti patvirtinti ar gauti svarbūs dokumentai. Ypatingai seksis tiems, kurių veikla susijusi su prekyba, tarpininkavimu, nekilnojamuoju turtu bei užsiimantiems kūrybine veikla.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandeniai bus ne tokie kategoriški, taps daug lankstesni penktadienį. Regis, pavyks išspręsti konfliktines situacijas, susitaikyti. Nebijokite parodyti savo išradingumo ir originalumo, tačiau venkite polinkio šokiruoti. Antroji dienos pusė tinkamesnė viešai pristatyti savo sumanymus ar projektus – sulauksite reikiamų žmonių palaikymo ir pritarimo. Vakaras bus linksmas, laiką leisite artimų bičiulių kompanijoje, netrūks nuotykių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šią dieną nerizikuokite pinigais - didesnius pirkinius verčiau atidėti vėlesniam laikui. Venkite kalbėti pakeltu tonu, provokuoti ginčus, nors ir neilgam, tai gali smarkiai sugadinti jūsų santykius su kolegomis. Pasistenkite nebūti tokie naivūs ir patiklūs – kiti gali lengvai tuo pasinaudoti penktadienį. Antroje dienos pusėje galimi rimtesni dalykiniai rūpesčiai, regis, teks dirbti viršvalandžius.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius