Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – spalio 13 d.

Penktadienis!
Penktadienis – 13-oji
Penktadienis – 13-oji / 123rf.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena aktyvi, tačiau nešanti nemažai irzlumo ar net agresyvumo. Būsite nusiteikę romantikai bei maloniam bendravimui su draugais, tad sunkus ir monotoniški darbai gali ypač sunkiai sektis, kelti jumyse negatyvias emocijas. Tai puiki diena pasitikrinti ar mylite savo darbą, ar realizuojate save jame. Taip pat puikus laikas meilės pasimatymams.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Dauguma gali pajausti trauką pasirūpinti namais, šeimą, sutvarkyti buitį, pakeisti interjerą arba net gyvenamąją vietą. Būsite gana uždari, tad aktyvus gyvenimo būdas šiandien atneštų daugiau žalos nei naudos. Patartina laiką leisti tik su tais, kuriais pasitikite ir šalia kurių jaučiatės saugiai. Grubaus elgesio žmonės itin greitai išverstų jus iš pusiausvyros.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Laikas nuo 9:40 val. Iki 11:40 val. gali atnešti smulkių, tačiau labai nemalonių nesusipratimų, kurios gali gerokai sugadinti nuotaiką. Taigi, pasistenkite šiuo laiku vengti bendravimo, nereikšti savo nuomonės bei neužsiimti jokiais jums svarbiais reikalais. Likusios dienos fonas palankus dokumentų tvarkymui, mokslams, prekybai, informacijos paieškai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Neramios nuotaikos gali kilti dėl finansinio nestabilumo, susijaudinimo dėl materialių gyvenimo aspektų. Jokių didelių praradimų greičiausiai nebus, tačiau jūsų savijauta gali versti daryti pokyčius, kurie nuvestų prie geresnių gyvenimo sąlygų. Galite atrasti naują pajamų šaltinį, naujų talentų, kuriuos galėsite pasiūlyti pasauliui. Svarbiausius dienos reikalus planuokitės nuo 11:40 val.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tai viena aktyviausių dienų savaitėje, tačiau tuo pačiu gali tekti patirti nemažai streso bei skubotumo. Jeigu sugebėsite ramiai reaguoti į aplinkinių emocijas, tuomet bus nesunku daug nuveikti tiek darbe, tiek ir asmeniniame gyvenime. Svarbiausia nebijoti pademonstruoti savęs aplinkiniams bei nesiaukoti dėl kitų - tai jūsų asmeninės saviraiškos metas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Kuo daugiau ramybės sau užsitikrinsite, tuo geriau jausitės. Sunkiai pakelsite stresą, kritiką, grubumą, todėl venkite tų, su kuriais paprastai konfliktuojate, kadangi šiandien ypač lengva bus įsivelti į konfliktus. Produktyvus metas tiems, kurie siekia išsivalyti organizmą, nuraminti bei labiau pažinti savo vidinį pasaulį, pasirūpinti savimi visapusiškai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jūsų draugai gali atnešti daug šiuo metu aktualios informacijos, įkvėpti jus naujiems projektams bei pasiūlyti kažką, kas atneš naudos ne tik jums, bet ir aplinkiniams žmonėms. Nevenkite veikti netradiciškai ir mažiau galvokite apie kitų žmonių nuomonę - unikalumas bei drąsa būti kitokiu nei visi, atneš daugiau naudos nei prisitaikymas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Aiškiau nei įprastai matysite tuos kelius, kuriais verta eiti. Tai strategijos sudarymo ir rimtų projektų diena, kurios metu protingiausia būtų užsiimti tik tais reikalais, kurie tiesiogiai susiję su jūsų karjera bei gali padėti pakilti aukštyn šioje sferoje. Meilės diena nėra itin palanki - bus sunku išlaikyti harmoniją bendravime, lengvai kils ginčai dėl smulkmenų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Dauguma sieks praplėsti savo akiratį, išmokti naujų dalykų, bendrauti su žmonėmis, kurie gali praturtinti savo žiniomis. Autoritetingi žmonės gali noriai patarti jums, demonstruoti paramą, pagelbėti net daugiau nei buvo tikėtasi. Tai išties gana sėkminga diena, tačiau tik tuo atveju, jei gebėsite priimti naujovės, atsisakysite išankstinių nuostatų ir atsiverti naujiems pasiūlymams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai gana įtempta diena, kurios metu gali tekti patirti pačių įvairiausių emocijų bei situacijų. Ypatingai daug išgyvenimų gali atnešti asmeninis gyvenimas, kadangi čia gali užplūsti sunkiai valdomos aistros, kurios gali gerokai sugadinti ryšį su partneriu. Darbe svarbu neskubėti rizikuoti ar investuoti didelę pinigų sumą bei atsargiai vertinti naujus pasiūlymus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Svarbiausia dienos tema daugumai bus santykiai su artimiausiais žmonėmis. Antroji pusė gali reikšti pretenzijas, kažko reikalauti, kritikuoti ar priminti jums senus pažadus, kurių nesilaikėte. Pasistenkite susilaikyti nuo aštrių reakcijų, daugiau patylėti ir nuolankiau išklausyti partnerį. Tik nuo jūsų reakcijos priklausys tolimesnių santykių eiga.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tai darbinga, produktyvi, tačiau gana monotoniška diena. Svarbu bus visus darbus atlikti laiku ir itin kruopščiai, kadangi bet koks aplaidumas bus ypač greitai pastebėtas ir sunkiai toleruojamas. Meilei diena nėra itin palanki, tačiau greičiausiai daugumai šio ženklo atstovų tai nebus ypač svarbu. Labiau rūpės sutvarkyti darbo reikalus ir nuveikti kuo daugiau darbų.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius