-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – spalio 15 d.

Darbo savaitė baigsis intensyviai, labai palankiai įvairiems teisiniams klausimams spręsti, susitarimams peržiūrėti, tačiau įtampos dėl profesinei veiklai, jūsų tikslų realizavimui daromo spaudimo iš administracijos ar galios struktūrų pusės tik daugės, kaip ir ryžto siekti, kad situacija būtų peržiūrėta, o atitinkamos institucijos prisiimtų atsakomybę.
Moliūgai
Moliūgai / 123RF.com nuotr.

Gali keistis visuomenės lyderiai, suaktyvėti visuomeninių organizacijų veikla. Kadangi situacija gali vienaip ar kitaip paliesti kiekvieną, o ypač savaitgalį, kai teks įsivardyti savo tiesas ir vertybes, apginti savo ir kitų laisvę bei orumą. To paties pareikalaukite ir iš savęs. Kad ir kokie rūpesčiai ar niūrios nuotaikos slėgtų, ieškokite draugų, vyresnių kolegų, jums svarbių asmenų paramos ir pagalbos – gera proga dar kartą įsitikinti, kaip svarbu yra turėti bendraminčių, žmogišką, šiltą palaikymą.

Šiandien vertėtų kuo ramiau užbaigti senus darbus, pasiruošimus naujai veiklai, sudėlioti taškus ir viską atidėti iki kitos savaitės, kai jau bus lengviau išjudėti su naujomis iniciatyvomis. O svarbiausia, prisiminkite, kad įtampai išsklaidyti visada galima pasitelkti geranorišką šypseną, malonų žodį.

Dėvėkite ryškių spalvų, margus drabužius ar papuošalus, riolito, rašmeninio špato, aliuminio su sidabru dirbiniais.

Maistas turėtų būti lengvas, atsisakykite mėsos, o geriausiai tiks įvairios daržovių salotos su alyvuogių aliejumi ir įvairiausi patiekalai su kopūstais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Intensyvus, tačiau jums labai sėkmingas laikas, jeigu esate ryžtingai nusiteikę pasiekti savo darbais kuo platesnę auditoriją, atiduoti visas savo jėgas tam, kad sėkmingai plėtotųsi ar būtų užbaigti jūsų bendri su kitais projektai. Sulauksite paramos ir pripažinimo, tačiau savo tiesas teks apginti arba garbingai pripažinti klaidas ir jas taisyti. Likite sąžiningi su savimi ir kitais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tęsiasi profesinio pripažinimo, sėkmės metas, kuomet baigiasi vienas labai svarbus darbų etapas ir laukiama naujo. Antra vertus, būkite labai atsargūs spręsdami finansinius klausimus – tiek per didelis pasitikėjimas, tiek ir baimės gali suklaidinti priimant sprendimus, atmeskite norą kažkaip pagudrauti. Ryžtingų veiksmų gali pareikalauti ir su užsieniu, mokslo pasauliu susiję reikalai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiomis dienomis itin svarbu gerai prikąsti liežuvį išgirdus kažkokių blogų žinių ar kritikos, vengti pažadų ar noro situaciją nupiešti gražesne nei yra, gali tekti skubiai ieškoti sprendimo, norint ištaisyti klaidas. Bus kaip reta svarbu vengti bet kokių noro sumanipuliuoti informacija apraiškų, net jeigu jums atrodys, kad tai gyvybiškai būtina – gali paaiškėti, kad tai tik jums daromas spaudimas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Labai emocingas, svarbių apsisprendimų metas, nors dieną galite pasijusti gerokai apribotais, bandysite patys kažkaip reguliuoti antrosios pusės, būsto, šeimos, artimųjų reikalus, tačiau verčiau išgirskite ir pamatykite tas galimybes, kurias jau turite, priimkite vyresniųjų šeimos narių siūlomą paramą, išmokite pagaliau seniai likimo jums siunčiamas pamokas ir imkitės veiklos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Sudėtinga diena, kai sveikatos klausimai, problemos darbe gali priversti jus gerokai pasistengti ir pakovoti už tai, kad niekam nekiltų abejonių dėl teisinių jūsų veiklos aplinkybių, jūsų kompetencijos ar gero vardo. Kad ir ką apie save išgirstumėte, pats laikas iš naujo peržiūrėti dokumentus, turimą informaciją, pasitelkti specialistus ir spręsti problemą iš esmės.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ir toliau viskas sukasi beprotišku ratu – darbai, sveikatos, vaikų problemos, vis iškylanti skolų ar savo finansinių galimybių peržiūrėjimo būtinybė vers šiandien jus sutelkti jėgas, tačiau šiandienos jūsų investicijos į sveikatą, darbo priemones, buitį gali iš tiesų pasiteisinti, padės rasti ilgalaikių gerovę, palankesnes darbo sąlygas užtikrinančių sprendimų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Aplinkybės šiandien sutieks gražių progų atsipalaiduoti, sulauksite džiugių žinių iš vaikų, vakaras palankus surengti šeimos šventę, prisiminti tuos užsiėmimus, kurie teikia malonumo. Tiesa, mažiau tikėkitės iš antrosios pusės pažadų ar gražiais žodžiais, tuomet mažiau teks nusivilti, šiuo atveju padės jūsų tolerantiškas, geranoriškas, tačiau atsakomybės reikalaujantis požiūris į kitų silpnybes.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ir vėl baimė, nerimas, bejėgiškumo jausmas susidūrus su išoriniu spaudimu, tačiau ir žinojimas, kad turite saugų savo uostą, kad viskas išsprendžiama, kad turite palaikymą ir apsaugą. Šiandien vertėtų daugiau laiko praleisti namuose, su šeimos nariais, atstatyti jėgas, iš naujo atrasti šeimos, giminės istoriją. Būkite dėmesingesni sveikatos reikalams, venkite slapukauti ar gudrauti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tikėtina, kad šiandien sulauksite vertingų profesinių pasiūlymų, palanki diena bendravimui su naujais žmonėmis, bendraminčių, kolegų paieškai, naujų projektų aptarimui, tačiau susilaikykite nuo noro pasirodyti geresniais nei esate, pataikauti kitų nuomonei ar bandyti primesti savąją, susilaikykite nuo finansinių sprendimų, būkite saikingesniais reikalaudami kitų indėlio ar įsipareigojimų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Teks gerokai susitelkti ir pakovoti tiek su savimi, tiek ir tais, nuo kurių priklauso jūsų karjera, jei norėsite pagaliau sėkmingai pabaigti jums svarbius su finansine atsakomybe susijusius reikalus ir tuo pačiu užsitikrinti materialinį saugumą ilgesniam laikui. Tiesa, būkite dėmesingesniais sveikatos reikalams, pasistenkite išsiaiškinti kylančias abejones, atsainumas gali jums kainuoti daugiau nei tikėjotės.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Geresnę progą pagaliau priimti su jūsų idėjų įgyvendinimu ir ateities planais susijusius sprendimus vargu ar rastumėte – verta perlipti per save ir aiškiai deklaruoti savo pasaulėžiūrą, vertybes, mintis, kurias siekiate apginti, kad ir kokių reakcijų kiltų. Patys susilaikykite nuo vertinimų, tačiau be kompromisų atsirinkite, su kuo jums pakeliui.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Paskutiniai pasiruošimai prieš išėjimą į sceną, prieš rimtų naujų darbų pradžią, kai tenka įveikti tiek dideles vidines abejones, tiek ir labai stiprų aplinkinių spaudimą, tačiau, atrodo, jus tai tik dar labiau drąsina eiti pirmyn ir įgyvendinti numatytus pokyčius. Juo labiau kad turite tų, kurie palaiko, padeda išvengti klaidų, nereikalingų baimių ar puikybės.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius