-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – spalio 19 d.

Astrologinė prognozė penktadieniui.
Moliūgai
Moliūgai / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Penktadienis – avaringas metas, tačiau seksis dalykinė veikla, reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu. Šiandien galite sulaukti perspektyvių darbo pasiūlymų, bet neskubėkite priimti galutinio sprendimo. Tai dinamiška diena, įvykiai rutuliosis pašėlusiu greičiu, reikės sąmoningai lėtinti tempą. Nepalanku pirkti ar remontuoti transporto priemones. Antroje dienos pusėje tikėtini stipresni ginčai su bičiuliais, šeimos nariais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien lengvai kils konfliktai, ypač darbo aplinkoje. Nesutarimai lydės visą dieną, tačiau tvirtai žinosite, ko norite, eisite tiesiai į savo tikslą, nepaisydami kelyje sutinkamų sunkumų. Jūsų įgimtas atkaklumas ir darbštumas lems sėkmę. Penktadienis yra puikus metas asmeniniams santykiams puoselėti – turėsite galimybę išspręsti anksčiau kilusius nesutarimus. Šią dieną užsimezgusios pažintys turės ilgalaikes perspektyvas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien Dvyniai turės kaip reikiant paplušėti dėl savo tikslų. Nebus lengva apginti savo poziciją, susidursite su nemenku pasipriešinimu arba patys atsidursite kitoje barikadų pusėje, stengsitės pasipriešinti nusistovėjusiai tvarkai. Pyktis pritraukia dar daugiau pykčio – penktadienį tuo įsitikinsite. Tai nėra tinkamas metas kelionėms, gali nutrūkti svarbūs santykiai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio zodiako ženklo atstovai bus optimistiški ir pasitikintys savimi. Problema ta, kad būsite linkę pervertinti savo galimybes ir neapskaičiuoti jėgų. Didelės ambicijos bei grandioziniai planai gali šiandien ir nepasiteisinti. Diena puikiai tinka savišvietai, dvasiniam tobulėjimui, tačiau venkite bet kokio fanatizmo. Tolesnes keliones, kaip ir svarbius dalykinius susitikimus, verčiau atidėti kitai dienai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiltas ir nuoširdus artimų žmonių palaikymas padės įveikti visas problemas. Tačiau sunkumų netrūks, ypač darbo aplinkoje. Penktadienį norėsis atleisti vadeles ir atsipalaiduoti, bet aplinkybės ir toliau vers likti aktyviais. Netinginiaukite ir kibkite į darbus – tai gali būti itin produktyvus laikas, turėsite galimybę užbaigti tai, ką ilgai atidėliojote. Vakare tikėtini romantiški nuotykiai, intriguojančios pažintys.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nuotaikos penktadienį nebus pačios geriausios. Būsite linkę kaltinti aplinkinius ir bus sunku pripažinti savo pačių klaidas. Tinkama diena finansiniams reikalams tvarkyti, palanku investuoti, ypač į nekilnojamąjį turtą. Būkite itin budrūs kelyje, tai avaringa ir pavojinga diena. Šiandien viską norėsis atlikti tobulai, mažiausias nukrypimas nuo išsikeltų standartų ves į neviltį ir nepasitenkinimą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Penktadienis – viena sėkmingiausių šios savaitės dienų. Visi suplanuoti darbai eisis kaip per sviestą, lūkesčiai pasiteisins su kaupu. Šiandien lengviau nei bet kada gebėsite atskleisti savo talentus. Puikus laikas aktoriams, muzikantams, menininkams. Ši diena padovanos ne vieną malonią staigmeną, netrūks pramogų ir linksmybių. Jei turėjote sveikatos nusiskundimų, reikalai turėtų taisytis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors susidursite su nemenku psichologiniu spaudimu, šią dieną viskas spręsis jūsų naudai, tai sėkminga diena. Palanku keliauti, planuoti tolesnes komandiruotes. Teks nemažai pakovoti dėl savo pozicijos, galite susidurti su rimtu pasipriešinimu, tačiau, atrodytų, stebuklingu būdu pavyks įrodyti savo tiesą. Penktadienį didžiausio palaikymo sulauksite iš šeimos narių, norėsis puoselėti šiltus tarpusavio santykius.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šią dieną nusimato daug bendravimo, tarpininkavimo ir derybų. Neužsisėdėsite vienoje vietoje – didžiąją dienos dalį teks praleisti kelyje. Nuotaikos bus permainingos, tikėtini nesusipratimai su moterimis. O štai finansiniai reikalai eisis puikiai – gali grįžti pelnas iš anksčiau atliktų investicijų, būti grąžintos skolos. Tinkama diena viešiems pasisakymams, verslo reklamai, tačiau gali strigti juridiniai reikalai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai itin sėkminga diena. Reikės tvarkyti skubius reikalus, galite jausti spaudimą ar įtampą, kad nespėjate laiku atlikti savo įsipareigojimų. Nustokite nerimauti – viskas bus gerai. Eikite link užsibrėžtų tikslų, būkite ryžtingi ir atkaklūs, nenuleiskite rankų pusiaukelėje. Šiandien reikės būti apsukriems, paskubėti išnaudoti palankias progas, kitaip – jos gali būti nugvelbtos jums iš panosės.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Penktadienį tikėtinos problemos su sveikta, nenumokite ranka į kūno siunčiamus signalus. Silpnesnė organizmo vieta bus kepenys. Vargins permainingos nuotaikos, trūks optimizmo ir pasitikėjimo savo jėgomis. Diena tinkama įtemptoms deryboms vykdyti – būsite puikūs kovotojai už teisybę, tačiau pasistenkite neperlenkti lazdos. Antroje dienos pusėje vienokiu ar kitokiu būdu būsite priversti aiškintis santykius.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien pasitvirtins svarbūs projektai, ilgai puoselėti sumanymai ar susitarimai. Gali būti pasirašytos pelningos sutartys. Tačiau reikėtų vengti painių situacijų – visur siekite aiškumo, nepraleiskite pro akis svarbių detalių. Tolesnes keliones verčiau atidėti vėlesniam laikui, gali strigti teisiniai reikalai. Penktadienį neverta pernelyg atvirauti – galite susidurti su slaptu kenkimu, nusivilti žmonėmis, kuriais pasitikėjote.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius