Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Penktadienio horoskopas – spalio 22 d.

Paskutinioji darbo savaitės diena iš tiesų skatins mintis kreipti labiau į savaitgalio rūpesčius, praktinius darbo rezultatus.
Moliūgų latė
Moliūgų latė / 123RF.com nuotr.

Pagalvokite, kiek iš tiesų jūsų profesinė veikla suteikia galimybių gyventi pilnavertį gyvenimą, realizuoti savo siekius visais atžvilgiais – tiek socialiai, emociškai, tiek ir materialiai. Ir tai turėtų būti klausimai patiems sau – ar viską padarėte savo ir aplinkinių labui?

Verta grįžti į praeitį, prisiminti savo svajones, palyginti su tuo, kuo ir kaip gyvenate dabar – ar tikrai viskas jus tenkina? Jei turite pretenzijų, tuomet pats laikas prisiminti tai, kas galbūt atrodė pasenę, tačiau yra daug vertingiau už trumpalaikius įgeidžius. Šiandien verta spręsti daugiau žemiškus reikalus, tačiau venkite skubotų pirkinių – daug parankiau būtų panaudoti, pataisyti tai, kas iki šiol gerai tarnavo, pagalvoti, kaip galima būtų racionaliau vartoti, mažiau laiko ir dėmesio skirti madingiems, kitų primestiems įgeidžiams.

Emociškai diena bus kiek lengvesnė, po truputį dėliosis optimistiškesnis pasaulio vaizdas, tačiau kažkokios nuosėdos, sunkumas širdyje jausis, todėl susilaikykite nuo noro pabėgti į kitą realybę, paleisti vadžias, pasiduoti kitų vilionėms ir nusimesti atsakomybę. Itin svarbu bus vadovautis savo galva, būti informuotiems, tačiau bendrauti ramiai, pagarbiai, laikantis etiketo.

Balansą palaikyti padės sidabro atspalviai – nuo melsvų iki perlamutrinių, baltas nefritas, sidabro dirbiniai. Daugiau gerkite nei valgykite, o maistui geriausiai tiks sriubos, tirštos sultys, sultingi vaisiai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Lyg ir viskas gerai, tačiau kažkas vis patraukia už liežuvio, vėl ir vėl, tarsi užkliuvus už grėblio, grįžtate prie skausmingų, erzelį keliančių temų. Atitinkamai galite sulaukti priekaištų iš antrosios pusės, kolegų, todėl bus itin svarbu išlaikyti ramų santykį, galvoti, ką ir kaip sakote. Imkitės verčiau konkrečių, praktiškų darbų – tikrai darbe ar namie yra ką pataisyti, sutvarkyti, pagražinti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Gerus norus taip lengvai kaip jums norisi realizuoti šiandien vargu ar pavyks, todėl stenkitės mažiau priekaištauti ar rodyti iniciatyvos, pajauskite savo ir kitų ribas, galimybių skirtumus. Darykite, ką galite geriausio, tačiau galvokite savo galva, ypač, jeigu teks patiems susimokėti už kitų pasiūlytas paslaugas ar prekes, susilaikykite nuo skubotų sprendimų, pasaugokite savo sveikatą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Panašu, kad šiandien būsite pasaugoti tarsi iš aukščiau – atsidursite teisingoje vietoje teisingu metu ir liksite nustebinti to, ką atrasite, sužinosite ir suvoksite, o svarbiausia, turėsite progos visai kitomis akimis pamatyti tai, ką turite, dėl ko jaudinotės – juk iš tiesų esate labai turtingi! Tiesa, ta vertė sunkiai pamatuojama, bet turbūt pati svarbiausia? Venkite bereikalingo bendravimo, pailsėkite vieni.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tai, ką šiomis dienomis pavyks suvokti apie save, savo santykį su tais, kurie greta, su draugais ir tais, nuo kurių priklauso jūsų gerovė, gali gerokai pakeisti jūsų kasdieną ir gyvenimą, todėl pasistenkite daugiau duoti nei imti, ramiai priimkite likimo pamokas, venkite kažko reikalauti iš artimųjų ar bandyti primesti savo valią, gudrauti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors ir sudėtinga, tačiau produktyvi ir galimai sėkminga diena, kuomet, tikėtina, sulauksite pagalbos tada, kai mažiausiai to tikėsitės. Tiesa, daug kas priklausys nuo to, kiek nuoširdžiai pavyks parodyti dėmesį, pasirūpinti tais, kurie silpnesni, galbūt tam tikra prasme priklausomi nuo jūsų pagalbos ir dėmesio– kaip toje pasakoje, kuomet atpildas galimas tik už besąlygiškus darbus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Gali grįžti noras kažkur toliau išlėkti, susitikti su įdomiais žmonėmis, nuveikti kažką tokio, kas padėtų praskaidrinti, pakeisti kasdienybę. Galite nustebti atradę, kad ir ten, kur esate, yra tiek įstabių dalykų, kad belieka tik dairytis ir džiaugtis pasauliu – dalinkitės savo džiaugsmu su tais, kurie greta, įtraukite į savo paieškas vaikus. Susilaikykite nuo stambesnių pirkinių, finansinių klausimų aptarimų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Daug emocijų, rūpesčio, tačiau ir prasmingų, gilių patirčių, susijusių su artimaisiais, tėvais, namais, gimine ir šeimos tradicijomis – pats metas naujai įvertinti tai, ką turite, ką jums paliko jūsų ir visų mūsų protėviai. Kad ir kaip viliotų tolimi kraštai, egzotiškos kelionės, tačiau šiuo metu bus labai svarbu išlaikyti ramų santykį su visu tuo. Susilaikykite nuo skubotų finansinių sprendimų ar įsipareigojimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pats metas atnaujinti santykius su tais, kurie kažkada buvo geriausiais jūsų draugais. Jei ir norėtumėte kažką pakeisti ankstesniuose santykiuose ar ankstesniame santykių etape, tai pats laikas tai padaryti dabar – taisykite klaidas ir pasidžiaukite naujomis galimybėmis. Kad ir kokios baimės kamuotų, ieškokite artimųjų pagalbos, atsisakykite primetamų įpareigojimų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien būsite linkę nuveikti kuo daugiau naudingų darbų – pats metas pasirūpinti šiek tiek racionalesniu, sveikesniu gyvenimu, pasinaudoti proga pagyventi šiek tiek kukliau, paprasčiau, saikingiau vartojant, maitinantis, pasidalinti pertekliumi su tais, kuriems to labiau reikia. Sutaupytas lėšas skirkite labdarai ar tų idėjų, kurios jums rūpi įgyvendinimui, tik mažiau apie tai kalbėkite.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pats metas pagalvoti apie tai, kaip galėtumėte save, mylimą žmogų ir vaikus apdovanoti už nuveiktus darbus, gautą palaikymą ir apskritai už tai, kad esate, pasidžiaugti vieni kitais. Leiskitės į spontanišką nuotykį, aplankykite tas vietas, kurios jums kelia malonių prisiminimų. Tiesa, dideli planai gali labai greitai žlugti, todėl pasinaudokite galimybe šiek tiek atsikvėpti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Geriausiai jausitės namuose ar toje aplinkoje, kuri suteikia saugumo, ramybės jausmą, todėl venkite viešumos, susibūrimų, o ypatingai diskusijų, kurios gali greitai virsti ginčais ar priversti jus gūžtis ir slėptis nuo aplinkos. Būkite su tais, kurie jums brangūs, artimi siela. Atsargiai vertinkite naujus pasiūlymus, tikrinkite jus pasiekiančią informaciją.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pats metas skleisti žinią apie save, savo darbus, pagalvoti apie tai, kaip pagaliau prasimušti pro informacijos srautą ir tapti matomais bei girdimais. Geras laikas antram bandymui, taisyti ankstesnes klaidas, pasirūpinti technologijų atnaujinimu. Tiesa, didesnės investicijos gali tapti našta, todėl ieškokite vidinių resursų, draugų, bičiulių paramos.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius