Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – spalio 9 d.

Šeimos, namų, santykių diena, nes labiausiai mūsų jausmus ir veiklą veikiantis Mėnulis keliaus į už šias sritis, taip pat vaikus, moteris, skysčius atsakingą Vėžio Zodiako ženklą. Tiesa, sutarimui šeimoje ir kitur pasiekti reikės daug ką savyje nugalėti, mat kiekvienas turės savo tiesą ir ją bus linkęs apsaugoti, apginti. Kaip reta bus svarbu aiškumas, žemiškas rūpestis, paprastumas, konkretus veiksmas.
Svajonės
Svajonės / 123RF.com nuotr.

Venkite rodytis svarbesniu, geriau žinančiu, juolab manipuliacijų galia, agresyviu elgesiu. Antra vertus, būtina parodyti blogiui, agresijai jo vietą, tačiau daugiau viešumu, aiškumu, naikinant esmines problemų priežastis. Tai išties gali sukelti daug rūpesčių, kuomet teks imtis taisyti įtampų priežastis, kažką iš esmės keisti jei ne gyvenime, tai bent veikloje, jos būduose, santykiuose. Pasistenkite išlaikyti ramybę, darbus daryti iš esmės, atiduodami žmonėms, pasauliui, ką galite, geriausio.

Šios dienos įtampas apraminti turėtų prigesintos, pilkšvos, pilkšvai melsvos, žalsvos, tarsi išplautos spalvos, apsaugos serpantinas. Taip pat pasistenkite maloniai kvepėti, tačiau venkite sintetinių, dirbtinių kvapų.

Maistas taip pat turėtų būti kvapnus, subtilus, lengvas, orinis – „pūsti“ traškučiai, vaisiai, daržovės, ypatingai rauginti, rūgštesni produktai, daugiau žalumynų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Jums diena išties bus sudėtinga, kuomet teks pasistengti derinant savo ambicijas su sutuoktinio interesais, santykiu su kitais žmonėmis, juolab keliamais profesiniais iššūkiais, karjeros ambicijomis. Pasistenkite daugiau dėmesio, emocijų nukreipti į šeimos, tėvų, vaikų interesus, energiją išlieti imantis kasdienės, tačiau visiems būtinos veiklos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors įtampų ir būtinybės nugalėti savo baimes, skausmą, vidinę agresiją, pyktį bus daug, tačiau šiandien jums turėtų būti gana sėkminga diena, kuomet pavyks nuveikti itin daug praktiškų, visų pirma su šeima, vaikais, grožiu susijusių reikalų, padaryti tai, kas jums išties rūpi. Yra itin svarbu, įgyvendinti savo svajonę – tebūnie tai būtų tik nedidelė iškyla su šeima, vaikais ar mylimu žmogumi. Tiesa, venkite aštresnio, skaudinančio žodžio, o ir patys į kitų žodžius reaguokite kaip į pamokas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien būtinai norėsite įgyti, nuveikti namiškiams, artimiesiems kažką mielo, jaukaus, gal tiesiog palepinti skanesniu maistu – puikus laikas įgyvendinti seniai norėtus vidinius pokyčius, išsakyti ir išklausyti galbūt skaudžius, gal giliai stringančius, bet svarbius žodžius. Tiesa, gali tekti kai ko atsisakyti, venkite aštresnių pasisakymų, didesnių susibūrimų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jums diena, nors ir pareikalausianti itin didelio susitvardymo bei susikaupimo bendraujant tiek su antrąja puse, tiek su kitais žmonėmis, verslo partneriais, darbo vadovybe, turėtų būti sėkminga – turite labai daug šansų apginti savo interesus, tačiau turėsite labai gerai atsirinkti su kuo ir kaip bendrauti, tiek namie, tiek ir darbe reikalavimai bus labai aukšti – pasistenkite juos atitikti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pasistenkite šiandien kuo daugiau laiko praleisti sau artimoje aplinkoje, geriausia būtų namuose ar gamtoje, sudaryti sau sąlygas ramiai apžvelgti kylančias profesines ir asmenines, sveikatos problemas, užgriuvusių darbų chaosą apžvelgti iš esminių žmogaus poreikių perspektyvos. Puiki proga daug ką pervertinti ir rasti geriausių sprendimo būdų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Rūpestis draugais, jų interesais šiandien jaudins jus labiau nei visa kita – būsite itin nusiteikę imtis kitų interesų, visuomeninės veiklos, ypač susijusios su aplinkos, vandenų, šeimos, vaikų apsauga. Jautriai reaguosite į pareiškimus šiomis temomis, būsite linkę apginti tiek savo, tiek ir kitų vaikus. Ko gero, tai pareikalaus iš jūsų daug vidinės stiprybės, energijos, gal net ir finansinių resursų – pasistenkite rasti balansą tarp noro padėti ir savo galimybių.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ir vėl grįžo tai jus skaudinusios problemos namuose, su tėvais, antrąja puse, savo santykiu su artimaisiais – teks rasti naujų, kitokių veiklos, bendravimo ryšio palaikymo būdų, nusistatyti aiškias ribas. Vis dėlto mažiau kelkite reikalavimus, o daugiau ieškokite savo veiklos peržiūrėjimo būdų, padarykite tai, ką seniai galvojote, bet susilaikydavote. Tiesa, visa tai vyks greta gana sėkmingos profesinės veiklos – o čia ir slapta tarnybinė meilė galima.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors ir kaip darbų ir rūpesčių lavina vėl jus spaudžia, pasistenkite susilaikyti nuo grubių spontaniškų skandalų, pareiškimų ar veiksmų, būkite itin dėmesingi dirbdami su įvairia technika, transporto priemonėmis, venkite minios, saugokite savo sveikatą. Paguodą atneš išties platus, gilus ir ramus požiūris į pasaulį kaip mūsų visų namus, tolerancija, malonus bendravimas su žmonėmis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pasistenkite šiandien būti itin dėmesingi savo vertybėms ir pinigams – tikėtina, kad pasiūlymų, reikalavimų ir spaudimo šiose srityse patirsite gana daug. Bus labai svarbu išlaikyti savo stuburą tiesiu, susivokti, kas jums svarbiausia ir vengti spontaniškų veiksmų, pareiškimų. Mažiau kalbėkite, venkite intrigų, o tiesiog dirbkite ir uždirbkite skaidriai, nuosekliai, pasirūpinkite savimi ir kitais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Dar viena diena, pareikalausianti iš jūsų didžiausios tvirtybės, atsakomybės ir gebėjimo apginti tai, kas jums yra svarbiausia. Kad ir kaip bus sudėtinga suvaldyti situaciją namuose, pasitelkite visą savo atjautą, dėmesį ir meilę, pagalvokite apie vaikus ir jų interesus, bendraukite, kalbėkitės, gilinkitės į situaciją ir rasite išrišimą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Mokslo, ryšių su užsieniu, pasaulėžiūros ir komunikacijos reikalai pareikalaus šiandien iš jūsų maksimalios ištvermės – teks daug ką viduje sau atsakyti ir nuspręsti, kas jums svarbiausia, peržiūrėti bendravimo, ryšių palaikymo būdus. Tik venkite skubos, išlikite sąmoningi ir tiesiog imkitės konkrečių darbų – pokyčių namuose įgyvendinimui būsite linkę atiduoti visą savo dėmesį ir energiją.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jei turėsite galimybių, šiandien imkitės to, kas jus labiausiai traukia, – puiki diena kūrybai, jaukiam poilsius namuose, gamtoje, su vaikais ar mylimu žmogumi – būsite kūrybingi, išradingi ir itin malonūs bendraudami. Puiki diena imtis kulinarinių eksperimentų, palepinti artimuosius, tačiau griežtai venkite didesnių išlaidų, rimtesnių investicijų, kad ir kaip jausite draugų ar visuomenės spaudimą.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius