Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio horoskopas – vasario 12 d.

Šįryt turime galimybę dar kartą atšvęsti naujus metus – prasidėjo Jaučio metai pagal kinų kalendorių, o paprasčiau tariant – tai pirmoji diena po jaunaties Vandenio ženkle. Belieka tikėtis, kad metai bus sėkmingi ir po jų gyvensime geriau, o gyvenimo spiralė toliau suksis tobulumo link. Jautis žada pakankamai praktiškus rezultatus, ypač, jeigu pavyks visiems suremti pečius ir drąsiau priimti naujoves. Tad žvelkime pirmyn ir daugiau bendradarbiaukime!
Pora prie kompiuterio
Pora prie kompiuterio / 123RF.com nuotr.

Mėnulis ryte, 9.23 val., pereis į jautrų, atjaučiantį, menišką ir dvasingą Žuvų Zodiako ženklą, suteiksiantį mums galimybę giliau pažvelgti į savo ir kitų poreikius, pamatyti svarbiausius dalykus ir iš tokio požiūrio taško kurti planus ateičiai, pajausti, ką valgyti, kuo užsiimti – turėtų puikiai veikti intuicija, jeigu tik tai leisime sau.

Visa, apie ką šiandien galvosite, kuo užsiimsite, turės polinkį augti ir plėtotis – tad drąsos ir tuo pačiu sąmoningumo reikėtų po lygiai – nuo šiandien veriasi daug galimybių. Puikus laikas semtis žinių, ką nors tyrinėti ir tuo pačiu naudotis tuo kūrybingai, daugiau džiaugtis ir juokauti.

Dėvėkite margus, ryškius, blizgius drabužius, puoškitės riolitu, smulkiai margintais akmenimis, margais, lengvais papuošalais.

Maistas turėtų būti lengvas, daugiau žalias, gyvas – valgykite salotų su aliejumi, morkų, o ypač kopūstų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nors tarsi ir naujo etapo pradžia, tačiau šiandien gali kilti noras veikiau nurimti po gana aktyvių ir daug dėmesio kitiems pareikalavusių dienų ir imtis to, kas reikalauja panirimo į save, susikaupimo bei gilesnio žvilgsnio į save ir pasaulį. Imkitės to, kas jums išties svarbu, brandinkite idėjas, mintis, stebėkite pasaulį ir darykite išvadas. Susilaikykite nuo svaigalų – verčiau muzika ar geras filmas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Daug nuveikėte pastarosiomis dienomis – gal vertėtų pagalvoti apie savo darbo rezultatų parodymą kitiems, pristatymą visuomenei ar tiesiog papasakoti draugams, bičiuliams, rėmėjams ir paieškoti būdų populiarinti jūsų produktą ar idėją? Tiesa, jūsų idealizmas gali jums šiek tiek trukdyti pamatyti pasaulį su visomis jo problemomis, tačiau pasvajoti apie platesnes erdves verta.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Palanki diena pagalvoti apie tai, o kaip galima būtų visas tas jūsų mintis, kurios nuolat sukasi jūsų galvoje, galima būtų panaudoti profesinėje veikloje. Tiesa, gali būti šiek tiek sudėtinga jas sukonkretinti, tad vertėtų pagalvoti, kokius kolegas ar bendraminčius norėtumėte matyti kartu. Tiesa, šiandien dar anksti pradėti veiklą, verčiau ramiai kaupkite jėgas metų darbams.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Graži šiokio tokio atokvėpio diena, kuomet pavyks šiek tiek plačiau pažiūrėti į visa tai, kas vyksta aplinkui ir paieškoti to, kas jums prasminga, kas įkvepia ir veda pirmyn. Jeigu turite galimybės, pakeliaukite, aplankykite jums šventas vietas ar bent pabūkite gamtoje, prie vandens, skirkite laiko maldai, dvasią stiprinančiam pokalbiui ir mintims apie tai, kuo labiausiai norėtumėte užsiimti artimiausius metus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pastarųjų dienų įvykiai, o ypatingai bendravimo, santykių aiškinimosi, susitarimų gausa verčia jus šiek tiek atsitraukti nuo visko ir susivokti. Daug emocijų ir minčių, noro padaryti save ir pasaulį tobulesniu, imtis kažko, kas gali viską pakeisti – leiskitės į svajones, planuokite pokyčius, tačiau susilaikykite nuo konkrečių sprendimų, ypatingai finansinių.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pagalvokite – ar visada viską būtina nuveikti pačiam, o gal vertėtų paieškoti tų, su kuriais galima būtų pasidalinti atsakomybėmis, pasitarti. O gal jūs patys galėtumėte imtis patarėjo vaidmens? Puikus laikas atsipalaiduoti kartu su mylimu žmogumi, pasvajoti apie bendrus planus – jūsų dėmesys tebūnie įkvepiančiu kitus tiek šiandien, tiek ir visus metus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Būtų puiku, jeigu šiandien galėtumėte skirti laiko pagalvoti apie savo ir artimųjų, greta esančiųjų gerą savijautą – tiek kūno, tiek ir emocine sveikata. Pajauskite, kas jūsų kūnui būtų geriausia – itin tinkamas laikas atsirinkti maistą, gėrimus, papildus ar kvapiuosius aliejus. Rūpesčių bus daug, tačiau jūsų atsidavimas bus vertas įdėtų pastangų dabar ir ateinančius metus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Puiki diena meilei ir kūrybai – leiskitės į svajones, pajauskite, kas jus labiausiai įkvėptų, suteiktų džiaugsmo sparnus, kuo norėtumėte užsiimti, kas leistų geriausiai realizuoti save ir kaip galėtumėte geriausiai visu tuo pasidalinti su kitais. Dar anksti imtis konkrečios veiklos su kitais, tačiau tyliai pasidžiaugti pasauliu ir planuoti – pats tas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pasvajoti apie tobulus namus, grįžti į vaikystės svajones, prisiminti gimtas vietas, tradicijas, giminę ir pasisemti stiprybės iš savo šaknų, pagalvoti, kaip su visu tuo galėtumėte gražiai sugyventi ir sėkmingai toliau perduoti artimiesiems – šiandien visam tam itin tinkama diena, suteiksianti jums stiprybės ir įkvėpimo visiems metams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Diena itin tinkama pagalvoti kur link norėtumėte pasukti per artimiausius metus – ko išmokti, su kuo bendrauti, kokia veikla užsiimti. Jūsų požiūris į žmones šiuo metu itin idealistinis, bendraujate jautriai ir įkvepiančiai, tad gal vertėtų pagalvoti apie tai, ką galėtumėte gražiausio kitiems perduoti? Puikus laikas suplanuoti visų ateinančių metų tikslus ir darbus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Net jeigu ir gyvenate svajonių ir idealų pasaulyje, be materijos ir paprastų kasdienių poreikių patenkinimo išsiversti sunku – pajauskite, kas jums svarbu šioje realybėje, kokioje aplinkoje norėtumėte gyventi, kuo naudotis, ką valgyti. Diena itin tinkama subalansuoti savo mitybą, pajausti, kokie maisto produktai, papildai, kvapai, garsai labiausiai tinkami jūsų kūnui.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nuostabi, gili, įkvepianti diena, kuomet būtų verta tiesiog rasti laiko sau ir pasvajoti apie tai, kas jums svarbiausia, kokiais norėtumėte matyti save per artimiausius metus, kaip pateikti pasauliui. Puikus laikas pagalvoti apie tai, kaip galėtumėte geriausiai pasirūpinti savo kūnu, įvaizdžiu, tuo, kaip norite atrodyti kitiems, kokiomis mintimis ir idėjomis dalintis – išlaisvinkite intuiciją.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius