Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Penktadienio horoskopas – vasario 26 d.

Emociškai labiausiai įtemptas laikas prieš pilnatį šiandien jausis gana stipriai, ypač iki pietų. Popietę įtampos turėtų po truputį rimti, tačiau jeigu turite veiklos, kurią norite greitai atlikti, darykite tai pirmoje dienos pusėje arba atidėkite kitai dienai. Antra vertus, skubant bus lengva padaryti klaidų, todėl imkitės tik to, kas yra įprasta, aišku, ką galite atlikti patys. Susilaikykite nuo rimtesnių išlaidų, azarto, skubotų veiksmų.
Datulės
Datulės / 123RF.com nuotr.

Tiek jūs, tiek ir aplinkiniai būsite gana jautrūs, todėl bus svarbu daugiau dėmesio atkreipti į emocinę situaciją, vengti priekaištų, grubesnio žodžio, suvaldyti ir savo reakciją į tai, kas vyksta.

Nuo pietų, 13 val. 32 min. iki 19 val. 07 min., kuomet Mėnulis pereis iš su laisvalaikiu, vaikais ir orumu siejamo Liūto Zodiako ženklo į labiau su sveikata, kruopštumu ir rūpestingumu siejamą Mergelės ženklą, tęsis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet vertėtų pabaigti savaitės darbus, tvarkytis ir susilaikyti nuo didesnių iniciatyvų ar pirkinių. Vakare nuotaikos bus gana prieštaringos – vena vertus, norėsis daugiau dėmesio skiriant švarai, tvarkai, sveikai mitybai, tačiau sentimentai gali daug nugalėti – venkite priekaištų dėl to tiek sau, tiek greta esantiems.

Šiandien palankiausia dėvėti purpurinės, alyvinės bei baltos spalvų drabužius, pasaugos dirbiniai iš džespilito (geležingas kvarcitas), nikelio.

Maisto šiandien galėtų būti ir mažiau, tinkamas laikas pradėti sveikatinimo ciklą ar net pabadauti. Bet kokiu atveju atsisakykite mėsos produktų, maistas turėtų būti kuo paprastesnis, užtektų duonos ir sūrio.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena, tikėtina, jums bus gana darbinga ir sėkminga, jeigu pavyks suvaldyti emocijas ir norą papramogauti. Finansiniai klausimai gana netikėtai jums gali tapti skausmingi, taip pat ir visa, kas susiję su praktine, fizine veikla, darbais, kuriuos būtina nuveikti, – norai ir poreikiai šiandien sunkiai derinsis, teks daryti aiškius pasirinkimus ir prisiimti atsakomybę už juos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Situacija namuose šiandien gali tapti itin įtempta, jeigu bandysite staiga kažko skubiai imtis ir vienu ypu atlikti visus darbus ar priekaištauti artimiesiems, kad per mažai turite galimybių pailsėti. Vakare, priešingai, jūsų nuotaika pasitaisys, o aplinkiniams viskas gali atrodyti kitaip. Ramios, džiugios emocinės būklės palaikymas šiandien jums gali tapti tikru iššūkiu, tačiau vertėtų pasistengti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dar viena itin intensyvi bendravimu ir daugybe veiklos, informacijos diena, galinti jus gana rimtai išvarginti, todėl būkite itin dėmesingi ką beveikdami, ypač su aštresniais instrumentais, pavojingais prietaisais, vairuodami. Taip pat bus svarbu bendraujant ramiau reaguoti į tai, ką pasakys kiti, vengti kurti savo prielaidų ar dramą – verčiau ramiai išsiaiškinkite tai, kas rūpi.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Spręsdami finansinius reikalus pasistenkite susilaikyti nuo bet kokios skubos – susilaikykite nuo raginimų kitiems ir patys pasistenkite atsilaikyti prieš spaudimą – išlaidos šiandien jums vargu ar pasiteisins, o greičiau tik sukurs nereikalingų problemų. Šiandien vertėtų labiau pasikliauti partneriais, išlaikykite gilų bei jautrų požiūrį į pasaulį. Vakare venkite priekabių dėl smulkmenų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Darbo diena jus gerokai nuvargins, išsekins emociškai, jeigu stengsitės nuveikti daugiau už kitus, bandysite kovoti bei konkuruoti. Darbų gausą bus svarbu paskirstyti taip, kad išliktumėte sveiki, blogiausiu atveju pasiremkite teisės aktais ar kitaip pasaugokite savo ir kitų gerovę. Vertėtų daugiau bendrauti su partneriais, ieškoti bendros veiklos perspektyvų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Dar viena diena, kuomet vargu ar norėsite imtis aktyvesnės veiklos – jos ir taip gausu, tačiau labai norisi šiek tiek atitrūkti ir pamatyti viską nauju žvilgsniu, pajausti, ką visa tai, kas vyksta yra svarbu jums. Raskite laiko atokvėpiui ir pasaugokite save, venkite persidirbimo. Vakare pasijausite gerokai narsiau, Mėnulis pereis į jūsų ženklą, tačiau venkte kelti aukštus švaros ir tvarkos reikalavimus – galite likti vieni.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ir toliau draugų interesai, visuomeniniai įsipareigojimai atims iš jūsų daugiau jėgų, negu norėtumėte tam skirti, kitų primetami įpareigojimai gali išties įpykinti, tad teks gerokai susiimti, jeigu norite išlaikyti tiek gerus santykius, tiek ir savo sveikatą. Vakare galite norėti tik pabėgti nuo visų ir visko ir gerokai pailsėti – imkitės ramios, kantrybės reikalaujančios veiklos ar bent vandens procedūrų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Darbo ir karjeros reikalai šiandien gali gana smarkiai susikirsti su tuo, ko iš jūsų tikisi antroji jūsų pusė, – pasistenkite rasti būdų išaiškinti jūsų šiandieninį pasirinkimą, venkite agresijos ar spaudimo, ir konfliktas spręsis, tačiau jautriau elgtis su kitais ir ramiau reaguoti į kitų žodžius bei elgesį bus svarbu visą dieną. Vakare draugų reikalai gali gerokai sutrikdyti jūsų planus, teks rinktis kas svarbiau.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tęsiasi gana smagios ir aktyvios dienos, kuomet turite progos ir save parodyti, ir kitų dėmesio sulaukti, plačiai ir džiugiai žvelgti į pasaulį. Tiesa, šiandien gali jau būti sunku ištverti darbų maratoną, kuomet pasijausite rimtai įkinkytas be galimybės atsikvėpti – verta pasistengti, nes rezultatas viliojantis, tik pasaugokite sveikatą, o vakare gali tekti rimtai pasukti galvą, kas jums svarbiau, – namai ar karjera.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien emocijos gali jums gerokai pakišti koją ir sutrukdyti pasidžiaugti tuo, ką turite ir ko esate pasiekę, todėl pasistenkite rasti būdų ramiau reaguoti į visa tai, kas vyksta, suvaldyti savo azartą ir tai, ką darote, daryti su šiokia tokia doze atsargumo. Vakare atsigausite, į viską imsite žvelgti ramiau ir paprasčiau, tačiau bendraudami pasistenkite išlikti jautrūs, venkite cinizmo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Partnerystės tema šiandien jums bus itin svarbi – teks gerokai pasistengti, kad išlaikytumėte ramią atmosferą namuose tuomet, kai tai, kas yra esminiai jūsų poreikiai, iš vaikystės atsineštos vertybės, svarbios jūsų tapatybei ir tai, kas šiuo metu svarbu jūsų partneriui gerokai susikirs. Teks rasti, kas jus jungia, – nustebinkite partnerį subtiliu dėmesiu ir venkite priekaištų dėl pinigų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kad ir kaip jums norisi likti šešėlyje, pasislėpti vargu ar pavyks – tai, ką jūs darote domina daug ką, sulaukiate pripažinimo ir palaikymo, tačiau verčia jus įtempti visas jėgas – darykite tai, ką darote, ką galite geriausiai, išlaikykite pozityvų požiūrį. Vakare būsite linkę atiduoti visą savo dėmesį antrajai pusei, tačiau nusiteikite, kad jūsų ir partnerio poreikiai gali išsiskirti – tieks paieškoti būdų sutarti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius