TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – balandžio 12 d.

Darbo savaitė prasidės išskirtinai – anksti ryte, 5 val. 30 min. įvyks Mėnulio jaunatis Avino Zodiako ženkle, tarsi įtvirtinanti pavasarinį atbudimą ir didėjantį aktyvumą. Juolab kad šiame ženkle yra ir dvi kitos tarp Saulės ir Žemės esančios planetos – Venera bei Merkurijus, o taip pat Chironas. Visa tai rodo, kad ir šį mėnesį daug dėmesio bus skiriama asmeninei saviraiškai ir santykiams tiek su antrąja puse, tiek ir su aplinkiniais, o taip pat jų plėtrai – tiek fiziškai, tiek technologijų pagalba.
Laikrodis
Laikrodis / 123RF.com nuotr.

Tai rodo ir palankūs šio steliumo Avine aspektai su Jupiteriu Vandenyje bei Marsu Dvyniuose. Turėtų atsirasti daugiau balanso ir aiškumo tarp to, kur ir kaip vertėtų naudoti technologijas, o kur svarbus fizinis kontaktas. Poreikis keliauti, judėti, bendrauti fiziškai bus didelis, tačiau situacija dar vis mažai aiški, tad stabdymo bus daug, dėl to liks įtampų, diskusijų. Gyventojų ir valdžios struktūrų priešprieša artimiausiomis dienomis bus išties didelė, nusimato daug pokyčių, susijusių ir su asmeniniais tikslais, karjera. Daryti sprendimus dabar mažai palankus laikas, tačiau požiūris į daug ką keisis.

Pirmadienio rytą, kiek tik galite, skirkite šviesiausioms svajonėms ir jausmams, o ir visą dieną mažiau kalbėkite, daugiau svajokite, planuokite, išlaikykite pozityvią nuotaiką – šios dienos mintys ypatingai greitai gali realizuotis, tad būkite atsakingi, diena tinkama padaryti esminius mąstymo pokyčius. Diena mažai tinkama pirkiniams, didesnių darbų pradžiai, o daugiau pasiruošimui jiems.

Šiandien dėvėkite labai neutralių, pilkšvų atspalvių drabužius, puoškitės serpantinu. Šiandien būtinai atkreipkite dėmesį į kvapus, taip pat ir maisto - galima visam mėnesiui atsirinkti tuos produktus, kurių jūsų kūnui iš tiesų reikia, tad uoskite, ragaukite ir valgykite tik tai, kas maloniai kvepia. Maistas turėtų būti subtilus, lengvas, valgykite kuo daugiau žalumynų, vaisių ir daržovių, labiausiai tiks įvairūs lengvi užkandžiai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Jums tai ypatinga diena, iš esmės įtvirtinanti naujų asmeninių metų pradžią – jaunatis jūsų ženkle suteiks jums gana daug stiprybės ir galimybių, tereikia ja pasinaudoti ir „pasikrauti“ energijos bent jau artimiausiam mėnesiui. Būsite ryškūs, džiugūs, stiprūs, komunikabilūs, sulauksite pripažinimo tiek iš antrosios pusės, tiek iš draugų, bičiulių, kolegų. Tiesa, venkite provokacijų profesinėje srityje.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Mėnulio mėnuo žymi laikotarpį prieš gimtadienį, kuomet laikas palankesnis gilesniam susivokimui, to, kas nuveikta per pastaruosius metus apibendrinimui ir naujų siekių apmąstymui. Šiandien vertėtų rasti kuo daugiau laiko pabuvimui su savimi, savo giliausiomis svajomis, susieti jausmus su protu, peržiūrėti vertybes, išgryninti tai, kas yra jums gyvenimo prasmė ir kaip norite ją realizuoti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dar viena aktyvi diena, kuomet bus sunku atsiriboti nuo darbų ir įvairių reikalų. Vis dėlto pasistenkite bent jau ryte rasti keletą minučių stabtelėti ir pasvajoti apie tai, ką gražaus ir prasmingo labiausiai norėtumėte nuveikti. Tikrai turite šaunios patirties, kuri gali praversti daug kam. Venkite radikalių sprendimų, ypač profesinėje ir finansų srityse.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nors atrodo, kad gyvenimas stojasi į palankias vėžes, tačiau jūsų įsivaizdavimas to, kaip turi atrodyti santykiai tarp žmonių, kaip reikėtų elgtis su jais, gali patirti gana rimtų sukratymų, iš jūsų gali būti pareikalauta gana didelės atsakomybės už tai, kuo užsiimate. Būkite itin atsargūs su visais, kurie jums siūlo išsigelbėjimą iš kančių, venkite slapukavimo. Pagalvokite, kas jums yra prasmingas darbas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Esate pilni optimizmo ir idėjų, ką galima gražaus pasaulyje nuveikti. Ar ne atostogų, veiklos plėtros planai sukasi galvoje? Žinia, viskas yra šiek tiek sudėtingiau nei norėtųsi, tačiau svajoti ir pagalvoti apie tai, kaip galima būtų tas svajones įgyvendinti, šiandien būtų verta. Pasilaikykite jas sau ir imkitės to, ko reikalauja aplinkybės, – yra kuo pasirūpinti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Dar viena pilnos mobilizacijos ir aktyvios veiklos kupina diena – šiandien jūsų išradingumas ir gebėjimas įgyvendinti tai, kas jums labiausiai rūpi, sunkiai suvaldomas, tad veikite drąsiai, tačiau bent jau ryte raskite laiko ramiam pasibuvimui su savimi ir savo svajonėmis – tikrai yra dalykų, kuriuos gyvenime labiausiai norėtumėte pakeisti – išdrįskite įvardinti juos bent sau.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jūsų santykiai su mylimu žmogumi, kitais greta esančiais šiomis dienomis jums svarbiausi – daug bendravimo, susitikimų ir noro imtis kažko tokio, kas leistų jums išsiveržti iš įprastų rėmų. Esate pilni idėjų, ką ir kaip norėtumėte padaryti, – skirkite šį rytą išskleisti plačiau savo svajas. Pasistenkite ramiau reaguoti į namiškių, tėvų reikalavimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Aplinkybės gali iš jūsų pareikalauti maksimalaus susitelkimo ir atsiskaityti už pažadėtus darbus čia ir dabar – žiūrėkite į visus ultimatumus ramiai, juk jūs ir taip darote turbūt daugiau negu galėtumėte įprastomis aplinkybėmis. O kuo labiausiai norėtumėte užsiimti, kokioje aplinkoje gyventi, kaip jaustis? Šios dienos rytas puikus pasvajoti apie tai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nuostabi diena, ypač rytas, pasvajoti ir sau, ir kartu su mylimu žmogumi, vaikais, ką norėtumėte artimiausiu metu kartu nuveikti. Diena galbūt bus mažokai darbinga, tačiau šiandien vertėtų mažiau skubėti, kalbėti, o daugiau svajoti bei planuoti. Venkite provokuoti artimuosius bei aplinkinius savo azartu ir karštakošišku užsidegimu – tai gali visai realiai daug kainuoti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai, kas vyksta jūsų šeimoje, namuose, verčia jus gerokai susitelkti, keistis, o tai, žinia, labai sudėtinga. Veiklos namuose turite išties daug. Pasistenkite ramiau, švelniau reaguoti į tai, kuo užsiima, ką daro artimieji. Verčiau rytą skirkite pasvajojimui, kokių namų, šeimos norėtumėte, pagalvokite, ką dėl to galėtumėte padaryti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tai, ką jūs esate suplanavę išmokti, nuveikti, gali pradėti gąsdinti jus pačius, gali kilti abejonių savo veiklos prasmingumu ir galimybėmis. Susilaikykite nuo ūmių sprendimų, taip pat būkite dėmesingi ką beveikdami, nes ūmumas, atsargumo trūkumas gali lemti gana brangius nuostolius. Pasistenkite, ypač ryte, galvoti apie pozityvius dalykus, išlaikyti giedrą nuotaiką.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tai, ką jūs darote, be jokių abejonių anksčiau ar vėliau suteiks jums daug stiprybės – šiandien pasistenkite daugiau pasvajoti apie tai, kaip toliau norėtumėte vystyti savo veiklą, ko labiausiai norėtumėte pasiekti, ką padovanoti pasauliui, kaip tai atitiks jūsų vertybes. Galite sulaukti spaudimo ar provokacijų iš kitų, tačiau bus labai svarbu atsirinkti, už ką norėsite prisiimti atsakomybę.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius