Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – balandžio 13 d.

Antroji Velykų diena išauš rimta, stabili, tinkanti sudėtingiems apmąstymams. Mąstymui, strategijai, planavimui verta skirti pirmąją dienos pusę – greitų ir paprastų sprendimų tuo metu tikėtis neverta, tačiau niekuo neužimtą galvą gali varginti išaugusi mentalinė įtampa. Vidudienį sustiprės įžvalga – galimos vertingos idėjos, toliaregiškos mintys. Į vakarą įtampa augs, daugeliui nesinorės taikstytis su įvairiais apribojimais – patartina imtis stresą mažinančios veiklos, praktikuoti jogą, meditaciją, atlikti koncentracijos pratimus. Harmoniją atgauti padės sąmoningas gamtos objektų ir reiškinių, naktinio dangaus stebėjimas. Dienos simbolis – kosmosas.
Velykų dekoras
Velykų dekoras / 123RF.com nuotr.

Svarbi diena šeimai, giminei. Galimos karminės situacijos. Būtinas dėmesys vyresniems, pagyvenusiems žmonėms. Vaikai šiandien bus ramesni, atsargesni, tačiau atkaklūs, valdingi – tinka skirti atsakingesnius darbus, mokyti kelti tikslus, planuoti laiką.

Šiandien nedera apkrauti sąnarių, saugotinas stuburas. Tinka maitinančios, priešraukšlinės odos priežiūros procedūros.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Dieną verčiau praleisti aktyviai – daugiau judant, mankštinantis, mąstant. Ryte gali varginti mintys, abejonės, kurias įveikti – svarbiausias šios dienos darbas. Vakarėjant venkite streso, tausokite sveikatą ir išlikite atidūs šeimai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ši diena gali atnešti palankių pokyčių, sėkmės šansą arba gerą naujieną. Palankus metas išsikelti svarbų tikslą ir suplanuoti, kaip jo sieksite: įžvalgos bus teisingos ir tikslios. Giminės senolis ar kitas pagyvenęs išmintingas žmogus galėtų duoti vertingą patarimą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Verta skirti laiko rimtiems apmąstymams – gerai pasukus galvą, gali ateiti vertingi atsakymai, sprendimai jūsų situacijoms. Dieną verčiau praleisti aktyviau – taip išvengsite streso ir nejusite augančios įtampos. Vakaro nuobodulį ir melancholiją išsklaidyti padės bendravimas ir gilinimasis į įdomią informaciją.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmoje dienos pusėje gali varginti abejonės, dvejonės, o gal negalėsite dėl kažko apsispręsti, surasti teisingo sprendimo. Ši diena puikiai tinka apmąstymams – po pietų prieisite originalių sprendimų, lankys vertingos įžvalgos. Augančios įtampos diena – imkitės jums malonios veiklos stresui įveikti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Dieną verčiau praleisti ramiai, tačiau turiningai – šiandien nedera tuščiai leisti laiko. Tai tolimų tikslų ir rimtų apmąstymų diena – seksis atrasti atsakymus, vertingus sumanymus. Augančią vakaro įtampą jausite mažiau nukreipdami mintis į tiriamąjį darbą, analizę, gilindamiesi į paslaptis, detektyvinį romaną ar psichologinę literatūrą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės šiandien gali nebesijausti šventiškai ir krimstis dėl einamųjų rūpesčių, išgyventi nerimą dėl darbinių reikalų. Šios dienos apmąstymai bus vaisingi ir produktyvūs – dabar puiki proga į viską pažvelgti kitu rakursu, išvysti naujas galimybes, tolimas perspektyvas. Jeigu esate kryžkelėje, šiandien gera diena pasukti nauja linkme.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklėms dieną patartina leisti aktyviau, užsiimti mėgstama veikla ar kitaip mažinti kylančią įtampą. Tinkama diena apsisprendimui, pasirinkimui iš kelių galimų variantų. Palanku mąstyti, planuoti, strateguoti, numatyti taktiką, ieškoti išeičių iš įstrigusių situacijų, keisti ribojančius įsitikinimus, užsiimti pozityvia savitaiga.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien galite prieiti originalių sprendimų darbo, karjeros, tolimesnio profesinio kelio, savirealizacijos klausimais. Palanki diena kelti ilgalaikius tikslus, planuoti ateitį. Daugiau jūsų dėmesio ir laiko prireiks šeimai, ypač mažiesiems jos nariams – išlikite dėmesingi, atidūs ir atlaidūs.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien jausitės stabiliau, atgausite pusiausvyrą. Palanku svarstyti asmeninius ir dalykinius klausimus, ieškoti egzistencinių atsakymų, peržiūrėti praeities situacijas ir koreguoti strategiją ateičiai. Vakaro valandas šiandien puikiai praturtintų įtraukianti knyga, literatūra savišvietai ir akiračio plėtrai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien racionalaus proto balsą svarbu derinti su intuicija, įsiklausyti į savo vidinius poreikius. Svarbus dienos metas nuo 12 iki 15 val. – galimos vertingos mintys ir įžvalgos, naujas požiūris į tolimesnį kelią, kitoks ateities perspektyvų pamatymas. Vakare gali būti sunku atsipalaiduoti ir pilnavertiškai pailsėti – būtų naudingos vandens procedūros, atpalaiduojančios vonios, ramunėlių arbata.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Diena žada sėkmę. Reikšmingą vaidmenį gali suvaidinti praeitis – verta skirti laiko nueito kelio apmąstymui, praeities įvykių retrospektyvai, pasigilinti į šeimos ar giminės istoriją ir likimą, pasikalbėti su tėvais, seneliais, vyresnės kartos giminaičiais. Gali atsinaujinti senas ryšys iš praeities.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvims šią dieną verčiau praleisti ramiai – nevalia pervargti ir persitempti, skubėti, rizikuoti, svarbu vengti ginčų ir konfliktų, vengti spontaniškų veiksmų. Galite patekti į situaciją, kurioje vargiai galėsite kažką pakeisti. Šios dienos įvykius vertėtų traktuoti kaip simbolinius, kurie kažko moko, būtų naudinga apmąstyti gilesnę jų prasmę.

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius