Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – balandžio 16 d.

Astrologinė prognozė pirmajai jauno Mėnulio dienai.
Kavos puodelis
Kavos puodelis / 123rf.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Siurprizų ir netikėtumų šiandien tikrai nestigs. Diena gali prasidėti vienaip, o baigtis jau visai kitaip – neprognozuojamai. Pirmadienį nebijokite būti ryškūs, ryžtingi, pasikliauti savo nuomone, tai yra būti savimi. Gali kilti noras eksperimentuoti su savo išvaizda, pavyzdžiui, persidažyti plaukus neįprasta spalva ar nusikirpti juos trumpai. Vis tik vertėtų susilaikyti nuo drastiškų ir ilgalaikių išvaizdos pokyčių. Jau antradienį galite dėl to gailėtis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmadienis nėra tinkamas aktyviems veiksmams. Venkite šiandien rodyti savo iniciatyvą. Verčiau šią jaunaties dieną skirti svajonėms ir ateities vizijoms. Palankiausia tiesiog ramiai dirbti kasdienius darbus bei atlikti savo pareigas. Daugiau laiko skirkite vidiniams poreikiams, šiandien puikiai suprasite, ko nori jūsų širdis. Vakarą taip pat geriausia leisti ramiai, pasistenkite kuo anksčiau eiti miegoti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmadienį Dvynių zodiako ženklo atstovai jausis nusiteikę ryžtingai ir optimistiškai. Norėsis planuoti ateitį, aptarti savo idėjas su bičiuliais bei kolegomis. Šiuo metu reikia jungtis prie kolektyvo, nesistenkite visų darbų atlikti patys. Tai puikus laikas bet kokiai grupinei, socialinei, labdaringai veiklai. Labai tikėtina, jog vakare teks bendrauti su daugybe žmonių, dalyvauti įdomiame renginyje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmadienį didžiausią dėmesį teks skirti darbui ir karjeros klausimams. Būsite itin ryžtingi, net agresyvūs. Išnaudokite šią vidinę ugnį tikslingai – siekite užsibrėžtų tikslų, nebijokite būti ambicingi. Tačiau venkite kraštutinumų bendravime, kitaip konfliktų, ypatingai darbo aplinkoje, tikrai neišvengsite. Namuose galimos šiokios tokios įtampos. Atsipalaiduoti padės sportas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtams vis dar sunku bus įsivažiuoti į darbus po šaunaus savaitgalio. Ir toliau gyvensite svajonėmis apie ateitį, tolimas šalis bei dvasinį pakylėjimą. Aplinkybės, ko gera, susidėlios taip, jog turėsite pakankamai laiko skirti poilsiui ir svajonėms, niekas per daug nekvaršins jums galvos. Tai puikus laikas planuoti keliones, tvarkyti teisinius reikalus bei bendrauti su valstybės tarnautojais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmadienis bus gana svarbi diena Mergelės zodiako ženklo atstovams. Daug kas priklausys nuo jūsų ryžto ir pasirinkimų. Aplinkybės gali versti jus rizikuoti, tad būkite tam morališkai pasiruošę. Apskritai pajausite šiokį tokį palengvėjimą. Viskas atrodys paprasčiau ir lengviau išsprendžiama nei iki šiol. Ginčai ir kiti nesusipratimai išsispręs tarsi savaime.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklėms atrodys, jog visas jų gyvenimas pastaruoju metu sukasi apie santykių aiškinimąsi. Tiek dalykiniai, tiek asmeniniai santykiai pirmadienį vis dar bus galvos skausmas. Tik diplomatija ir taktas gali palengvinti susiklosčiusią situaciją. Tai geras laikas deryboms ir susitarimams. Tačiau sutartis, ypač susijusias su statybomis ar verslo plėtra, reikėtų suspėti pasirašyti iki trečiadienio.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Buitiniai rūpesčiai ir sveikata išlieka pirmadienio aktualijomis. Šiandien tiesiog pasikaustykite kantrybe ir nuosekliai atlikite būtinus darbus. Nešvaistykite energijos bereikšmiam bendravimui ar apkalboms, jų ir taip gali nestigti šią dieną. Pasistenkite sutvardyti norą dominuoti ir vadovauti, šiandienjūsų iniciatyva nebus priimta. Vakare stiprinkite sveikatą, pasportuokite.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmadienį žadintuvą vertėtų nusistatyti bent porą valandų ankščiau nei įprastai. Tai itin sėkminga ir produktyvi diena. Seksis iš esmės viskas. Tad svarbiausius darbus reikėtų nudirbti būtent šiandien. Regis, niekas negalės jums atsispirti ir atsisakyti padėti. Galite sulaukti įdomių, tačiau gana rizikingų pasiūlymų. Vakarą skirkite vaikams arba išsiruoškite į pasimatymą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmadienio problemos greičiausiai bus susijusios su šeimyniniais reikalais. Prasidės tam tikras vidinis blaškymasis – jausite pareigą daugiau dėmesio skirti namams, tačiau darbiniai reikalai pareikalaus imtis neatidėliotinų veiksmų ir pasiglemš visą jūsų laiką. Konfliktai darbe irgi tikėtini, sunku bus paklausti, nusileisti, sutikti su kitų nuomone.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmadienis – tai diena, kupina originalių idėjų, įžvalgų, pastebėjimų. Norėsis dalintis savo mintimis su kitais. Puikiai seksis tobulinti darbo procesus ar produktus. Jei šiuo metu ieškote darbo – nesėdėkite rankų sudėję. Siųskite gyvenimo aprašymus, skambinkite galimiems darbdaviams, dalyvaukite susitikimuose, tikėtina, kad jums pasiseks. Nuo trečiadienio prasideda netinkamas laikas naujų darbų pradžiai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmadienį neduos ramybės piniginiai klausimai. Norėsis užsitikrinti finansinį stabilumą, atrodys, jog čia būtinos permainos, esama padėtis jūsų netenkins. Venkite staigių ir gerai neapgalvotų sprendimų. Šiandien labai norėsis greitai ir lengvabūdiškai spręsti visas problemas, aklai pasitikėti sėkme bei pasiduoti avantiūrizmui. Vakare galimos dovanos ir siurprizai iš mylimų žmonių.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius