-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – balandžio 19 d.

Po aktyvaus ir emociškai gerokai audringo savaitgalio laukia gana ramus pirmadienis, mažai tinkamas aktyvesniems darbams.
Gėlės
Gėlės / 123RF.com nuotr.

Po savaitgalio gali jaustis nuovargis, išlikęs pyktis, kartėlis – raskite būdų jį neutralizuoti fizine veikla, naudingais darbais, padėsiančiais atstatyti jūsų savivertę. Kitas dalykas susijęs su tuo, kad šiandien net dvi planetos – Merkurijus 13 val. 29 min. ir Saulė 23 val. 33 min. iš aktyvaus, net agresyvoko, ryškaus ir iniciatyvaus Avino Zodiako ženklo pereis į romiai grožį, komfortą ir gerovę palaikantį Jaučio ženklą.

Po truputį rims ginčai, mažai racionalios ambicijų kovos, noras išsiskirti, jau rytoj aiškiai pasijus perėjimas prie racionalaus praktiškų reikalų sprendimo, kalbos pasisuks apie žemę, daiktus, kūno poreikius ir pinigus.

Pats laikas imtis aplinkos tvarkymo, sėjos ir sodinimų, pasidomėti mados naujovėmis, atnaujinti būstą ir aprangą. Pereinamuoju laikotarpiu vertėtų tvarkytis, tęsti kas pradėta, susilaikyti nuo naujų darbų, daugiau ilsėtis, nurimti, stebėti pasaulį.

Nuotaiką šiandien kiek praskaidrins ryškesni, margesni, ornamentuoti, blizgučiais ar aukso spalvos elementais puošti drabužiai, puoškitės saulės akmens (aventiurininis ortoklazas), rubelito, rožinio aukso dirbiniai. Šiandien labai tiks valgyti daugiau rūgštaus pieno ir jo gaminių, ypatingai su duona.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Saulė palieka jūsų ženklą ir, ko gero, jausite šiokį tokį nuovargį tiek po audringo, aktyvaus mėnesio, tiek ir po gana įtempto ir aktyvaus savaitgalio. Šiandien gera diena taikytis su antrąja puse, šiek tiek skausmingai, tačiau pamatyti vieną kitą savo santykius ardančią savybę ir pagalvoti, ką su tuo daryti. Gera diena tęsti pradėtus darbus, būsite daug kam reikalingi.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien Merkurijus ir Saulė įžengs į jūsų ženklą ir galų gale po truputį pradėsite jaustis vis stipriau ir tvirčiau. Tačiau šiandien laukimo laikas – stebėkite, kas vyksta, venkite skubos reikšti kažkam pretenzijas, mažiau kalbėkite, ypatingai apie kitų silpnybes. Būsite darbingi, praktiški ir išradingi, tad orientuokite veiklą ir žvilgsnį į tai, kokia jų prasmė.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Nuo šios dienos prasidės šioks toks ramesnis periodas prieš artėjantį gimtadienio mėnesį. Gali mažiau norėtis bendrauti, galite jaustis, tarsi jus mažiau supranta, taip pat sutrikę. Gali kilti pagunda vidinę graužatį paslėpti po pirkiniais ar maistu, tačiau pasistenkite orientuotis daugiau į tą veiklą, kurią taip sėkmingai vystėte – tęskite darbus ir gyvenimo prasmė atsistatys.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Esate pakankamai stiprūs ir pasitikintys savimi, tačiau santykiai su antrąja puse ir kiti reikalai jums kelia daug vidinės įtampos. Ko gero, savaitgalį pasikarščiavote, pabandėte išsakyti ką galvojate? O gal apskritai esate linkę keisti ir darbą? Šiandien susilaikykite nuo sprendimų, palaukite, kol emocijos labiau nurims ir atsiras daugiau aiškumo ir pasistenkite gražiuoju išspręsti ankstesnius konfliktus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmadienį vargu ar norėsite imtis aktyvesnės veiklos, kils pagunda apskritai atidėti darbus. Pasistenkite išlaikyti ramų santykį su visais įsipareigojimais, venkite gudrauti, jau verčiau pasakykite tiesą, kaip jaučiatės. Nuo rytojaus reikalai pajudės visai kitaip, o šiandien raskite laiko ramiai susidėlioti mintis, galbūt aptarti reikalus su partneriais ar antrąja puse.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmadienį darbų sumažėjimą vargu ar galima prognozuoti, o energijos srautas gali po truputį sekti, nors entuziazmo ir minčių bei idėjų apie tai, ką norėtumėte ir galėtumėte ypatingo nuveikti, daugės. Gera diena jautriam pokalbiui su antrąja puse, psichologinei konsultacijai, gilinimuisi į asmeninių, šeimos santykių temas. Geras laikas išspręsti skausmingą jus kamuojantį klausimą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Drąsiai, tačiau ramiai imkitės profesinių reikalų, nors gali kilti baimių, ypatingai susijusių su finansais, apskaita, noro išsisukti nuo užduočių. Šiandien bus svarbu rasti tą aukso viduriuką tarp atmestinumo ir perdėto atsargumo. Gera diena užglaistyti kai kuriuos partnerystės klausimus – gali paaiškėti, kad viskas daug paprasčiau nei galvojote.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmadienį būsite linkę vis plačiau skleisti sparnus, jausite didelį palaikymą iš kitų, norėsite daugiau bendrauti, ypatingai daug dėmesio skirti asmeniniams santykiams. Be jokios abejonės, jūs turite susikūrę idealų santykių modelį, tačiau tikėtis stabilumo dar anksti. Gera diena pasirūpinti sveikatos reikalais, pradėti daugiau judėti, imtis kvėpavimo praktikų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Ko gero, jau šiek tiek pavargote nuo daugybės nuotykių ir polėkio, atėjo metas kiek labiau įsižeminti ir sudėlioti į lentynėles, įgyvendinti tai, ką sugalvojote. Artėja intensyvesnių darbų laikotarpis. Gera diena išsiaiškinti santykius su mylimu žmogumi, galų gale perlipti per save ir pasakyti, kad mylite. O gal senokai tai sakėte savo vaikams?

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien daugiau dėmesio būsite linkę atiduoti kitiems, ypatingai mylimam žmogui, antrajai pusei, tačiau venkite tiek perdėto noro pasirodyti geriausiais, tiek ir perdėto kuklumo, antraip gali tekti nuryti karčią piliulę. Parodykite savo jausmus konkrečiais darbais ar bent papasakokite apie savo planus, bet tuo pačiu išklausykite ir antrosios pusės nuomonę, leiskite rinktis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien būsite linkę pasirūpinti visu pasauliu – tiek namiškiais, tėvais, kitais artimesniais ar tolimesniais žmonėmis, gyvūnais. Pasistenkite palikti šiek tiek dėmesio ir sau, poilsiui, antraip gresia tiek emocinės, tiek ir fizinės problemos. Aktyvaus bendravimo ir veiksmo laikotarpis išsisėmė, artimiausiu metu būsite linkę kuo daugiau dėmesio skirti namams, tad planuokite darbus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Trykšite emocijomis ir kūryba – šiandien vargu ar kas gali sugadinti jums nuotaiką – būsite ramūs, stiprūs, pasitikintys savimi ir labai kūrybingi. Gera diena poilsiui, maloniam bendravimui su širdžiai mielais žmonėmis, raskite laiko pabūti gamtoje, pagalvoti, ką norėtumėte artimiausiu metu nuveikti, galų gale susiskaičiuoti finansus ir paieškoti būdų subalansuoti pajamas ir išlaidas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius