Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – balandžio 20 d.

Delčia, priešpiet Mėnulis paliks Žuvis ir pereis į Aviną, visą dieną tęsis sėkminga 27-oji mėnulio ciklo para. Diena nepalanki naujų darbų pradžiai, tačiau jeigu būtina pradėti ar pabaigti kažką svarbaus, verta rinktis vidudienį ir kelias valandas po pietų. Dienos bėgyje tikėtinos įvairios kliūtys, prireiks daugiau pastangų ir ištvermės rezultatui pasiekti. Seksis pasitelkus kantrybę, drąsą ir entuziazmą, tuo tarpu netaktiškas elgesys, valdingumas ir egocentriškumas pritrauks komplikuotas situacijas.
Šuo
Šuo / 123RF.com nuotr.

Vaikams netrūks energijos – svarbus fizinis krūvis ir aktyvumas bei didesnis dėmesys, atidesnė priežiūra. Sveikatai laikas nepalankus – svarbu vengti peršalimo, saugotina galva, širdis, stuburas, dantys, akys. Nerekomenduojamos sudėtingos veido priežiūros procedūros, ilgas buvimas saulėkaitoje. Tinka vonios, persipylimai vaisingųjų augalų nuovirais, odos drėkinimas gėlių vandenimis. Svarbu gerti daugiau tyro vandens.

Nepatartina žiūrėti televizoriaus. Palanki diena savęs pažinimui, identiteto ir savimonės stiprinimui. Naudinga meditacija.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Karjerai šios dienos fonas nepalankus, tačiau gali pasisekti sėkmingai išspręsti kažkokį rūpestį darbe, po ilgų derybų prieiti susitarimo su vadovu ar kitu įtakingu asmeniu. Vakare paaštrės intuicija – gali aplankyti vertingos idėjos, o gal ateis netikėta žinia.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nepalanki diena darbo ir karjeros klausimams, tačiau sėkminga asmeniniams ir šeimyniniams reikalams, santykiams. Prasta diena sveikatai – stiprinkite imunitetą, saugokitės peršalimo. Daugiau dėmesio ir laiko patartina skirti vaikams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Diena gali atnešti pasikeitimų, naujų aplinkybių ir netikėtų atradimų. Išlošite lanksčiai ir sumaniai prisiderindami prie kintančių situacijų. Šiandien prasminga ir naudinga skirti laiko asmeniniam tobulėjimui ir saviugdai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Dieną palankiau praleisti aktyviai, nusiteikti iššūkiams – nestigs energijos ir rimto nusiteikimo. Produktyvi diena sudėtingiems darbams ar ilgai trukusiems projektams užbaigti. Teigiamų emocijų suteiks bendravimas, draugiškas pokalbis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Gali tekti susidurti su iššūkiais ir kliūtimis darbe arba siekiant svarbaus tikslo, tačiau sumanių ir drąsių sprendimų dėka pavyks sėkmingai išsisukti iš situacijos. Tausokite sveikatą – ypač nepatartina varginti širdies ir stuburo.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelėms palankesnis dienos laikas prasidės nuo 11 val. – lydės geresnė nuotaika, sklandžiau dėliosis aplinkybės. Gali tekti tvarkyti daug smulkių reikalų, skubių rūpesčių. Palanku imtis tų darbų, kuriuos galima greitai užbaigti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarbesnius reikalus vertėtų sutvarkyti ryte – vėliau bus įtemptas metas. Mažiau palanki diena bendravimui, ypač su moterimis – gali tekti susidurti su prieštaravimais, kritika ar konkurencija. Seksis labiau, jeigu pavyks išsaugoti pusiausvyrą ir pasitikėjimą savimi.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Aplinkybės sėkmingiau dėliosis ryte, tuo tarpu po pietų turėsite daugiau energijos ir ryžto. Šiandien verčiau susilaikyti nuo neapgalvotų sprendimų profesiniais ir finansų klausimais, vengti spontaniškų išlaidų, pirkinių ir investicijų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nestigs energijos ir ryžto – sėkminga diena ieškoti naujų sprendimų ir išeičių, ginti savo interesus. Ši diena mažiau tinka eiliniams buitiniams reikalams – svarbu skirti energijos ir laiko svarbesniems, strateginiams darbams, asmeniniam tobulėjimui ir nesavanaudiškai veiklai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Įtempta diena – po pietų gali tekti skubėti, spręsti neatidėliotinus rūpesčius. Verčiau vengti konfliktų darbe ir santykiuose su vadovybe – saugokite savo reputaciją ir autoritetą. Šeimai ir vaikams šiandien gali prireikti daugiau jūsų laiko ir rūpesčio.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien gali tekti susidurti su įvairiomis kliūtimis, tačiau seksis greitai rasti reikalingus sprendimus ir operatyviai susidoroti su problemomis. Svarbiausius reikalus palanku spręsti nuo 11 iki 15 val. – aplinkybės dėliosis jūsų naudai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmoje dienos pusėje daugiau dėmesio pareikalaus asmeniniai ir šeimyniniai reikalai, dalykiniams reikalams ši diena mažiau tinkama. Antroje dienos pusėje daugiau pasieksite veikdami ryžtingai ir operatyviai, nei nusišalindami ir palikdami situaciją savieigai.

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius