Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – balandžio 23 d.

Darbingo šuolio į pirmadienį!
Kava
Kava / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tikėtina, jog pirmadienį Avinai turės ne vieną priežastį džiaugtis ir švęsti. Tai gali būti tiek jūsų profesiniai laimėjimai, tiek sėkmė rizikuojant, tiek jūsų atžalų pasiekimai. Nors tai tik savaitės pradžia, leiskite sau mėgautis gyvenimu ir visais jo teikiamais malonumais. Pasinerti į buitinius rūpesčius ir darbus dar spėsite savaitei įsibėgėjus. Vakarą leiskite su mylimais žmonėmis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiokie tokie konfliktai ir nesusipratimai šiandien labai tikėtini. Kad ir ką darytumėte, stenkitės valdyti įsisiautėjusias emocijas. Kategoriškas požiūris tik pablogins situaciją ir sugadins nuotaiką visai dienai. Pirmadienis tinkamas reikalams, susijusiems su namais ir buitimi spręsti. Didesnį dėmesį skirkite savo vidinei būsenai, pasistenkite suprasti, kas iš tiesų jums kelia nerimą ir susierzinimą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tikriausiai teks daug judėti, bendrauti, dalintis žiniomis ir tvarkyti visokius smulkius reikalus. Šiandien puikiai atsiskleis jūsų derybiniai įgūdžiai bei tarpininkavimo gabumai. Taip pat seksis organizaciniai darbai, reikalaujantys greitų sprendimų ir mokėjimo prisiderinti prie besikeičiančios situacijos. Vakare vis dar norėsis bendrauti, tad bičiuliški susibūrimai labai tikėtini.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šią dieną bus svarbūs piniginiai, turtiniai reikalai. Puikiai pavyks spręsti finansines problemas, jei tokių yra. Šioje sferoje būsite itin kūrybingi ir išradingi. Vyraus pakili nuotaika, norėsis džiuginti mylimus žmones maloniomis smulkmenomis. Pirmadienį netikėtai gali būti grąžintos senos skolos, įvykdyti anksčiau jums duoti pažadai. Šiandien būkite dosnūs kitiems ir gyvenimas bus dosnus jums.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų pasirinkimų. Turėsite progų atskleisti tiek geriausias, tiek blogiausias savo savybes. Kas nugalės - kilnumas ar išdidumas, nepasitenkinimas smulkmenomis ar gyvenimo džiaugsmas, priklausys tik nuo pačių Liūto zodiako ženklo atstovų. Pirmadienis bus tinkama diena rūpintis išvaizda, atnaujinti įvaizdį.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Neapsimetinėkite, kad viskas gerai ir gražu jei nėra nuotaikos ir norisi liūdėti. Nebėkite nuo savo jausmų. Mergelės šiandien bus melancholiškos. Labai tikėtina, jog didžiąją dienos dalį norėsis praleisti vieniems, bus svarbu susigaudyti savo mintyse ir jausmuose. Tai puikus laikas menininkams ir kūrybininkams. Jausmai bus labai subtilūs, bus lengva ir malonu kurti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tikėtina, jog šiandien Svarstykles aplankys įkvepiantis laisvės jausmas. Atrodys, jog pagaliau viskas dėliojasi taip, kaip jums reikia ir nepalankios aplinkybės paleidžia jus iš savo gniaužtų. Atsiras daugiau galimybių, galėsite rinktis net iš kelių vienodai gerų variantų. Labai tikėtina, jog šiandien užsimezgusios pažintys peraugs į tvirtą draugystę ar romantinius santykius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien Skorpiono zodiako ženklo atstovams protą užtemdyti gali puikybė ir ambicijos. Kažkodėl atrodys, kad visi turi jums paklusti, kad visi turi bijoti jūsų galios. Pirmadienį arogancija ir išdidumas jums gali labai brangiai kainuoti, ko gero, jau savaitės gale bus išrašyta sąskaita. Verčiau susitelkite ties konkrečių darbų vykdymu, svarbių problemų sprendimu. Vakare išsiruoškite pasportuoti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien palanku vykti į tolimas šalis, megzti kontaktus su kitų šalių atstovais, mokytis ko nors naujo ar tobulinti profesinius įgūdžius. Tai sėkminga ir lengva diena. Viskas eisis lengvai, su polėkiu. Norėsis pasvajoti, planuoti ateitį. Šiandien būsite gana naivūs, norėsite kituose matyti tik gėrį, tad bus gana lengva jus bet kuo įtikinti. Ypač vakare vertėtų susilaikyti nuo didesnių pirkinių bei klausimų keliančių pasiūlymų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Įtampų, streso ir tam tikrų rizikų Ožiaragio zodiako ženklo atstovams pirmadienį, ko gero, nepavyks išvengti. Teks greitai suktis ir priimti ne vieną atsakingą sprendimą. Diena palanki stambiems verslininkams, investuotojams, bankininkams, bankroto administratoriams, psichologams. Taip pat šią dieną galite kreiptis paskolų – tikėtina, jūsų prašymas bus patenkintas. Vakarą leiskite kuo ramiau.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien daugiau paisykite kitų norų. Būkite jautrūs ir atidūs mylimiems žmonėms, tai puikus laikas susitaikyti ir stiprinti tarpusavio ryšius. Dieną netrūks ir dalykinio bendravimo. Puikiai seksis tarpininkauti ar vesti derybas. Sutarčių pasirašymą, visgi geriau nukelti antradieniui, šiandien galite pro akis praleisti daug svarbių smulkmenų. Vakarą leisite bičiulių kompanijoje ar pasimatyme.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sunku bus prisiversti tiesiog dirbti ir daryti tai, kas būtina pirmadienį. Norėsis daugiau, nei turite šiuo metu. Šiandien bus lengva pasiduoti pesimizmui ir jaustis aplinkybių auka. Tačiau tai pakankamai produktyvi diena tiems Žuvų zodiako ženklo atstovams, kurių veikla susijusi su kūrybą, pramogomis ar vaikų pedagogika. Daugiau problemų gali kelti sveikata, ypač jei turite nusiskundimų dėl širdies.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius