Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – balandžio 26 d.

Pats Mėnulio mėnesio pikas – naktį iš pirmadienio į antradienį švies pilnatis, tad šiandien, ypač per pietus ir vakare, gali būti sudėtinga susidoroti su savo emocijomis ar atlaikyti svetimų antplūdį. Didžiąją dienos dalį Mėnulis keliauja su estetika, elegancija ir diplomatija siejamu Svarstyklių Zodiako ženklu, tad tie, kuriems šis ženklas palankus, jausis visai tvirtai, o visiems, mėgstantiems ryškumą, stiprias emocijas ir peržengti ribas, gali kilti vidinių konfliktų ir noro priešintis aplinkai, tad pasistenkite išlaikyti blaivų protą ir atjautą tiems, kuriems sunkiau.
Pusryčių kava ir gėlės
Pusryčių kava ir gėlės / 123RF.com nuotr.

Nuo 15.39 val. iki 19.18 val., kai Mėnulis pereis į su paslaptimis, aistra ir galia siejamą Skorpiono ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, tad apskritai laikas bus tinkamas tik pabaigti kas pradėta, tvarkytis, susilaikykite nuo rimtesnių pirkinių.

Pirmoji dienos pusė visai gera tvarkyti įvairius teisinius reikalus, ypač, jeigu reikia apginti vaikų, globos reikalaujančių žmonių, šeimos, namų, gamtos, vandenų interesus, spręsti praktinius reikalus.

Tiesa, visa ateinanti savaitė bus gana įtempta dėl suaktyvėjusios visus metus tvyrančios įtampos tarp seno ir naujo, technologijų ir materijos, gali jaustis apskritai gana daug smulkių įtampų aplinkoje, bus sunku suvokti, iš kur tai kyla, tad rimtus, didelius planus verčiau atidėkite tolesniam laikui arba darbus planuokite labai atsakingai, imkitės mažiau veiklų.

Aprangoje šiandien turėtų vyrauti balta, geltona ar aukso spalva, puoškitės auksu ir serdoliku.

Maistas turėtų būti augalinis, valgykite daugiau grūdų: duonos, košių, taip pat salotų su aliejumi, sėklų, daržovių, vaisių, gerkite natūralių jų sulčių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pastaruoju laikotarpiu itin aštriai kils pasirinkimo tarp realaus ir virtualaus pasaulio, vertybių perkainojimo būtinybė – kiek komforto būtina, kaip galima gyventi kitaip, ką keisti, kiek iš tiesų reikalingos virtualios technologijos ir kas iš tiesų yra inovacija? Gali kilti idėjiniai konfliktai su draugais, kolegomis, tačiau svarbiausia – išlikite diplomatiški, net jeigu jausite spaudimą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Reikalų ir problemų, susijusių su profesine veikla, karjeros pasirinkimu, turite daug – noras viską keisti, imtis rimtų pertvarkų labai didelis, tačiau kaip išlaikyti tai, kas vertinga ir tuo pačiu rasti radikalių sprendimų? Gal problema slypi mąstyme? Jeigu pavyks įveikti vidinius barjerus, šiomis dienomis gali pavykti kai ką pakreipti jus tenkinančia linkme, tačiau venkite konfliktų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dar viena gana sunki diena, kai viskas tarsi ir gerai, esate aktyviai ir pozityviai nusiteikę, tačiau viduje daug graužaties, kažko vis trūksta, trikdo jus. Tai laikas, kai gana skausmingai pasijaučia ankstesnės sprendimo laukiančios asmeninės problemos, vidinės baimės, tad kilus įtampai belieka pamatyti bent dalį jų. Dieną būkite atsargūs priimdami finansinius, kitus atsakingus sprendimus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Energijos turite vis daugiau, tačiau labai svarbu harmoningai ir prasmingai ją panaudoti – geras laikas aiškintis įvairias teisines jums rūpinčių reikalų aplinkybes, galvoti apie veiklos pokyčius ir plėtrą, tačiau nusiteikite, kad jūsų sprendimai, juolab liečiantys ir antrąją pusę, šeimos narius, gali sukelti gana rimtą konfliktą. Mažai palankus laikas ir viešai pasakoti apie savo planus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Atsargiai vertinkite viską, ką išgirsite, išsiaiškinkite visas aplinkybes, nes apie pietus gali iškilti gana daug baimių, susijusių su sveikata, aplinkos kokybe, darbo sąlygomis. Darbų ir reikalų tiek, kad mažai turite galimybių skirti tiek ir tokio dėmesio, kokio norėtumėte antrajai pusei – spontaniškas pokalbis, patarimo prašymas situaciją gali labai gražiai pagerinti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Norite gyventi gražiai ir ramiai, tačiau vaikų ir darbo reikalai kelia jums išties gana daug rūpesčių, tačiau šiandien turite gerą progą į viską pažiūrėti paprasčiau, praktiškiau, rasti kūrybinių sprendimų, galbūt ko nors atsisakyti, o svarbiausia bus bent šiek tiek daugiau pailsėti. Vidinis veržimasis aprėpti sunkiai aprėpiamus dalykus verčia jus gerokai pasitempti, pats laikas ieškoti naujų veikimo kelių.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Kad ir kaip namiškiai bei artimieji priešinsis, šiandien jūsų idėjoms ir sumanymams atviri visi keliai, tik bus labai svarbu vengti sprendimų, galinčių pažeisti artimųjų interesus, tad išsiaiškinkite visas aplinkybes. Finansinių reikalų tvarkymas šiomis dienomis gali gerokai apriboti jūsų gyvenimą ir asmenines laisves, tačiau tai juk būtina siekiant svarbiausių jūsų tikslų? O gal verta tai keisti?

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Gautos naujienos, santykiai su artimaisiais šiandien gali priminti visas didžiausias jūsų baimes, tačiau venkite daryti toli siekiančių išvadų – verčiau įvertinkite tai, ką turite. Santykiai su šeima ir su antrąja puse, taip pat profesinės realizacijos poreikis, santykis su aplinkiniais šią savaitę gali tapti skausmingi, vers jus ieškoti kitokio požiūrio į partnerystę, bendravimą – geras laikas vidiniams pokyčiams.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nuostabus laikas išgryninti, išpuoselėti asmeninius santykius, įgyti pasitikėjimo mylimu žmogumi, nes visos kitos aplinkybės gali būti gana sudėtingos, pareikalauti iš jūsų daug stiprybės. Susilaikykite nuo finansinių sprendimų, nors draugai gali priminti senas skolas ar problemas, tiesiog imkitės kasdienių, praktiškų, ypač susijusių su informacija, dalijimusi ja reikalų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Profesiniai reikalai šiandien gali gerokai paklibinti jūsų autoritetą, tačiau pasistenkite mažiau jaudintis dėl bendradarbių ar administracijos silpnybių, galų gale visi turi teisę daryti klaidų. Finansiniai apribojimai verčia jus ieškoti naujų idėjų ir saviraiškos galimybių – šiomis dienomis galimybių ir idėjų turėsite gausiai, tačiau rinktis teks jums, bus labai svarbus nuoširdumas sau.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Daugybė veiklos namuose, šeimos, artimųjų reikalai verčia jus gerokai susiimti, trikdo jūsų asmeninius siekius, tačiau esate kaip reta stiprūs, darbingi, turite progos sulaukti malonaus pritarimo savo idėjoms, palaikymo, gauti gerų pasiūlymų, nors gali gerokai išjudinti vidines baimes. Itin svarbu bus išlaikyti atvirumą pasauliui ir nešamoms galimybėms.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ko gero, turite didelių darbų ar dalykų, kuriuos kitiems dar anksti matyti, o pagundų pasigirti, kaip nors išviešinti savo veiklą šiandien gali kilti. Venkite ir išsisukinėti ar meluoti – tai tikrai jums gali suteikti daug graužaties. Bus svarbus atvirumas pokyčiams, diplomatija ir tuo pačiu paprastumas bei nuoširdumas. Imkitės aktyvesnės fizinės veiklos, ypač susijusios su kūrybine realizacija.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius