Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – birželio 22 d.

Diena, kai sėklos sėjamos į dirvą – darbų pradžios diena, tačiau neskubant, o jaučiant dienos tėkmę, savo ir pasaulio poreikius, nuosekliai ir atsakingai. Tai ir gausos diena – visa, ko imsitės, augs ir plėtosis, tad bus svarbu išlaikyti giedrą nuotaiką, dosnumą, atidumą, pasirūpinkite tuo, ką valgote, dieta, dienos režimu. Visa, ką suvalgysite ar išgersite, bus labai gerai įsisavinta, tad nepadauginkite. Tas pats galioja ir santykiams su žmonėmis, darbams – elkitės taip, kaip norėtumėte elgtis visą mėnesį, imkitės to, ką norėtumėte per jį nuveikti. Bus labai svarbu išlaikyti teisingumą, pakovoti už jį, nedviprasmiškai sureaguoti į neteisybę.
Bijūnai
Bijūnai / 123RF.com nuotr.

Kadangi vis dėlto daug planetų juda atgal, planuojami darbai turėtų būti vienaip ar kitaip susiję su grįžimu prie ankstesnių projektų, jau atliktų darbų peržiūra, pertvarkymu ir pan. Ypač palanku imtis aplinkos, vandenų švarinimo, paieškoti būdų, kaip būtų galima mažiau naudoti gamtos išteklių, mažiau vartoti, pagalvoti apie tai, ką paliksime ateities kartoms.

Šiandien palanki rubininė raudona, balta su raudona, rausva – pienas ir kraujas – spalvos. Puoškitės, jei turite, rubinu, rausvais korundais, rubelitu. Apskritai rekomenduojama dėvėti papuošalus su jus saugančiais ar tiesiog patinkančiais akmenimis, įtaisytais metale. Be to, diena palanki įsigyti brangiųjų ar pusbrangių akmenų, mineralų, imtis jų apdirbimo, gamybos.

Maistas turėtų būti lengvas, tačiau tinka aštresni prieskoniai, vartokite daugiau skysčių. Itin palanki diena imtis sportuoti, apskritai daugiau judėti.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Kaip ir sekmadienį, taip ir pirmadienį norėsite būti namie, su artimaisiais, nors darbo reikalai nenorės jūsų paleisti. Vis dėlto raskite laiko bent jau pokalbiui su namiškiais, tėvais, ypatingai mama, artimais giminaičiais. Prisiminkite vaikystę, kas buvo gražaus ir svarbaus, ką jums tai duoda.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien nemažai dėmesio teks skirti bendravimui, ankstesnių dokumentų, informacijos, ryšių peržiūrai ir naujų savirealizacijos būdų paieškai. Šiandien, ypatingai vakare, būsite kitų atžvilgiu nusiteikę jautriai ir idealistiškai – puikus metas pajausti, ko labiausiai reikia visuomenei ir ką praktiško dėl to galėtumėte nuveikti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pajamų, uždarbio, gerbūvio sutvarkymo reikalai šiandien taps svarbiausia tema – peržiūrėkite savo galimybes, ankstesnius pasiūlymus, pasikalbėkite apie tai su jums artimais ir svarbiais žmonėmis. Vakare žvilgterėkite naujai į savo profesinius idealus – bus gera proga pajausti, ko reikėtų imtis artimiausiu laiku.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pastarosios dvi dienos jums vienos svarbesnių metuose, nes ir Saulė, ir Mėnulis keliauja jūsų ženklu, ir nemažai planetų juos palaikys, tad sulauksite palaikymo, atliepimo ir iš aplinkinių. Bus puiki diena pajausti, pamatyti ko pasaulis laukia iš jūsų, kaip galėtumėte geriausiai keisti, realizuoti save ir tuo pačiu aplinką. Vis dėlto būkite saikingi idealizuodami pasaulį, išlaikykite blaivų protą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Saulei įėjus į Vėžio ženklą jums prasideda laikotarpis prieš gimtadienį, kuomet vis daugiau dėmesio reikėtų skirti peržiūrai to, kas įvyko per metus, apibendrinimui, konfliktų išrišimui, poilsiui ir susikaupimui prieš naują startą. Juolab Mėnulis taip pat bus šiame ženkle, tad norėsite daugiau pabūti su savimi, atstatyti jėgas, palanki diena dvasinėms praktikoms, pabūti gamtoje arba su namiškiais, pasikalbėti su mama.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien jums teks imtis daug veiklos, spręsti įvairius šeimos, vaikų, partnerių reikalus, tikriausiai norėsite skirti dėmesio ir artimiems, šeimos draugams, pabendraukite su jais. Prisiminkite savo visuomeninius įsipareigojimus, atnaujinkite ryšį su bičiuliais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Darbas, profesiniai siekiai šiandien pareikalaus viso jūsų dėmesio ir jausmų. Palanki diena atkreipti dėmesį į tai, kaip jaučiatės siekdami vienų ar kitų tikslų, bendraudami su aukščiau stovinčiais, ar viskas jus tenkina, galbūt reikėtų labiau pasirūpinti greta esančiais, dirbančiais žmonėmis, emocine darbo aplinka. Tiesa, yra pavojus sulaukti pasipriešinimo, bus svarbu apginti svarbiausias žmogiškas vertybes.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nepaisant vienos kitos įtampos šiandien būsite nusiteikę filosofiškai, daugiau trauks poilsis, norėsite ramybės užsiimti tuo, kuo norite, kas jus džiugina. Palanki diena prisiminti studijas, užsienio keliones, atnaujinti senus ryšius, studijų idėjas ir galbūt suplanuoti tai, kur, kaip ir su kuo norėtumėte plėsti savo akiratį, keliauti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Diena pareikalaus iš jūsų nemažai emocinių jėgų, koncentracijos siekiant užtikrinti šeimos, asmeninį finansinį stabilumą, ir toliau spręsite gerbūvio klausimus. Nors laikotarpis jums nelengvas, tačiau šiandien pavyks nemažai nuveikti, tačiau bus labai svarbu atsižvelgti į partnerių interesus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Kaip ir vakar, visą dėmesį norėsite arba teks skirti partnerio (-ės) interesams, arba tiems, su kuriais jus sieja įsipareigojimai. Peržiūrėkite savo santykį su jais, pajauskite, kiek jums tai svarbu, kokių santykių norėtumėte ir ką dėl to galėtumėte padaryti. Palankus laikas kalbėtis apie tai, konsultuotis, rasti geriausius bendravimo būdus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Rutininis darbas įgyvendinant tai, ko ėmėtės, kasdienė veikla, rūpestis tais, kurie greta bus svarbiausia šios dienos tema. Nors materialiniai reikalai nelabai jums rūpi, tačiau palanki diena peržiūrėti savo darbus – pagalvokite, ar jie atitinka jūsų poreikius ir idealus? Palanki diena švarintis, pasirūpinti sveikata.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Diena neša jums daug galimybių realizuoti save, savo siekius. Norėsite džiaugtis pasauliu, imtis kūrybos arba tiesiog atsipalaiduoti gražioje, jaukioje, malonioje aplinkoje, būti gamtoje, žaisti, pramogauti su vaikais arba kaip vaikai. Palanki diena peržiūrėti savo bendravimą su vaikais, tai, kaip pristatote save ir savo kūrybą pasualiui ir pagalvoti, ką galima būtų daryti kitaip.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius