Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – birželio 28 d.

Darbo savaitė prasidės labai keistai – visą dieną kažkas tarsi vyks, daug bendravimo, kalbų, galva virs, idėjos kils, bet rezultatų – jokių. Tai gali būti ir gerai, ypač jeigu išgirstate kokios nors grėsmingos informacijos, kažkas bando kenkti, pulti ir pan.
Vasara gamtoje
Vasara gamtoje / Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr.

Visą dieną, iki 20 val. 51 min., kuomet Mėnulis pereis iš laisvės ir draugiškumo poreikį išryškinančio Vandenio Zodiako ženklo į dvasingąjį ir jautrųjį Žuvų zodiako ženklą, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas. Vandenio ženklas skatina aktyvumą, norą burtis, spręsti bendras problemas, taip pat ir naujovių atėjimą į mūsų gyvenimą, įžvalgas, todėl laikas geras buvusių dalykų apibendrinimui, naujų sprendimų paieškai, klaidų taisymui, kažkokio veiklos etapo užbaigimui, taip pat ir tvarkymuisi ar tiesiog poilsiui.

Susilaikykite, ypač antroje dienos pusėje, nuo pirkinių, rimtesnių sutarimų – tikėtina, kad rezultatai bus visai kitokie, nei tikitės, gali kai ką tekti keisti, atšaukti ir pan. Stebėkite, kas vyksta aplink jus, ką jums sako kiti – puikus laikas pamatyti savo atspindį pasaulyje. Tai iš tiesų diena, kuomet verta mokytis gebėjimo atliepti pasaulį, bendrauti iš esmės, sau atskleisti kažkokias paslaptis.

Tai puikiai padės melsvai žalsvos vandenynų gelmės spalvos aprangoje, papuošalai su akvamarinu, platina. Maistas turėtų būti švelnus ir vandeningas, ypač tiks saldesnių vaisių ar daržovių sultys su minkštimu, pieno gaminiai, pieniškos sriubos, taip pat visi jūros produktai – tiek dumbliai, tiek žuvys ar kitos jūros gėrybės.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Veiklos turėsite – gera diena susitikimui su draugais, projektų, reikalų aptarimui, tiesiog bendravimui ar darbų aptarimui, tačiau nusiteikite gana ramiai, susilaikykite nuo didesnių lūkesčių – verčiau užbaikite, ką pradėję, ir daugiau laiko skirkite ramesniam poilsiui, įžvalgoms apie tai, kas vyko, ir kur link krypsta reikalai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Darbe veiklos tikrai bus – tai gali atrodyti labai svarbu ir reikšminga, kainuoti jums daug emocijų, tačiau pasistenkite žvelgti į viską ramiau ir padaryti kuo geriau tai, kas jums priklauso, tačiau pamirškite lūkesčius. Na, o jeigu sulauksite kritikos ar grasinimų – tikėtina, kad tai tuo ir pasibaigs, tik venkite patys provokuoti įtemptas situacijas, net jeigu jums atrodo, kad už tai atsakingi kiti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Būsite labai aktyvūs ir iniciatyvūs, linkę nuveikti visus darbus, pakalbinti visus reikalingus žmones, tačiau pasistenkite mažiau rodyti iniciatyvos, venkite tuščių kalbų, verčiau pabaikite, įtvirtinkite tai, kas jau pradėta, apmąstykite, aptarkite rezultatus, ieškokite sprendimų – energijos turėsite daug, tačiau vairuokite atsargiai, o jos perteklių išliekite sportuodami ar daugiau pajudėję gamtoje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nors ir gali tekti šiandien tvarkyti įvairius dokumentus, ieškoti svarbių sprendimų, būkite itin dėmesingi, atkreipkite dėmesį, kad jie atitiktų jūsų interesus, venkite skubos, atlaikykite spaudimą, tačiau padarykite viską, kas nuo jūsų priklauso. Būtų geriausia išlaukti dar bent porą dienų iki trečiadienio ar net ketvirtadienio ir tuomet spręsti – tikėtina, kad reikalai pakryps kitaip.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Puikus laikas susitaikyti su visais, su kuriais pastaruoju metu dėl įvairiausių aplinkybių santykiai klostėsi sunkiau, – parodykite dėmesio tiek antrajai pusei, tiek verslo kolegoms, klientams. Susilaikykite nuo bet kokių lūkesčių, tačiau verta tiesiog ramiai pabendrauti, pasitarti, išsiaiškinti jums kliūvančius dalykus žvelgiant į situaciją iš platesnės perspektyvos, vengiant asmeniškumų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Keistai tas pasaulis surėdytas – kuo mažiau aktyviai veikiate, tuo geriau viskas sprendžiasi. Tai iš tiesų daugiau darbo su savimi metas, kuomet galima pakeisti daug jau atgyvenusių nuostatų. Veiklos ir darbų turėsite iš tiesų daug, tačiau susilaikykite nuo didelių planų – veikti teks pagal aplinkybes, taikytis prie situacijos. Labiau pasaugokite savo sveikatą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Palankiausia jums šiandien būtų atidėti visus darbus ir tiesiog ilsėtis – absoliučiai atsisakius visų darbų ar veiklos, leidžiant sau svajoti. Juk taip gali gimti geriausios idėjos, tarsi savaime sprendžiasi problemos, atsiranda aiškumo, o ir darbai pailsėjus sparčiau vyksta. Juolab kad artimiausiomis dienomis veiklos turėsite.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors ir atrodys, kad darbai ar darbdavys verčia jus veikti, šiandien daugiau naudos bus likti namuose ar tiesiog tvarkytis, susivokti, pabaigti nuo savaitgalio užsilikusius darbus ir pailsėti galbūt daugiau nei jums atrodo, kad galėtumėte sau leisti. Pabūkite daugiau su namiškiais, pabendraukite, prisiminkite save vaikystėje, sustiprėkite vidumi, o tuomet jau galima bus ir rimtai padirbėti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate žavūs, pilni idėjų ir noro jomis dalintis – puikus laikas bendravimui, domėjimuisi viskuo, kas jums rūpi, išmoktų įgūdžių įtvirtinimui ar tiesiog daugybės smulkių reikalų sutvarkymui, pabaigimui. Venkite imtis naujos veiklos – išlaukite, pabrandinkite idėjas, tačiau pasiaiškinkite aplinkybes, ištirkite rinką, susisteminkite turimą informaciją, laikas tam palankus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Diena jums gali būti sudėtinga, ypatingai, jeigu teks spręsti praktiškus, materialius, su finansine atsakomybe susijusius reikalus, – pasistenkite pirkinius atidėti kitai dienai, antraip galite sugaišti daug laiko, o viskas, ką rasite, pasirodys mažai tinkama: jei ir įsigysite kažką, gali taip ir linkti mažai naudojama. Verčiau sutvarkykite ar paremontuokite tai, ką turite, paieškokite kitokių sprendimų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Mėnulis keliauja jūsų ženklu, tad noro judėti pirmyn, tobulėti, save parodyti ir į kitus pasižiūrėti bus gana daug – svarbiausia, pamirškite visus lūkesčius, likite savimi ir parodykite nuoširdų dėmesį kitiems – be jokio spaudimo, tiesiog spontaniškai ir džiugiai. Kad ir kokia būtų reakcija, pamatysite save ir savo santykius su pasauliu naujoje šviesoje – verta prisiminti šios dienos pamokas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jeigu tik galite, likite šiandien namuose ar pabūkite kitoje, jums saugioje ramioje vietoje, gamtoje, skirkite kuo daugiau laiko poilsiui, įsigilinimui į save, savo poreikius. Pabendraukite daugiau su artimaisiais, ypač su tėvais, vyresniais giminaičiais, sustiprėkite vidumi, sustiprinkite savo šaknis, šerdį, nes jau nuo rytojaus laukia naujas veiklos etapas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius