-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pirmadienio horoskopas – gegužės 10 d.

Savaitė prasidės keistai, nes Mėnulis jau visai senas, antradienį įvyks jaunatis, prasidės naujas ciklas, tad šiandien tokia diena, kad tinkama nebent tik apibendrinti tai, kas padaryta, daryti išvadas, grąžinti skolas, tačiau mažiau bendrauti, susilaikyti nuo bet kokių planavimų, naujų darbų ir netgi pažadų apie juos.
Pavasarinės gamtos grožis Vytauto Šauklio kadruose
Pavasarinės gamtos grožis Vytauto Šauklio kadruose / Vytauto Šauklio nuotr.

Vertėtų tvarkytis, švarintis – tiek namus, aplinką, tiek ir kūną. Išmeskite ar į antrines žaliavas atiduokite šlamštą, o be naudos esančius dar gerus daiktus atiduokite tiems, kuriems jų reikia. Tinkama diena ir atsisakyti žalingų įpročių.

Praktiškiems, žemiškiems tvarkymosi bei švarinimosi darbams laikas itin geras, nes Mėnulis jau atkeliavęs į žemišką, su grožiu ir materialiaisiais reikalais siejamą Jaučio Zodiako ženklą, kuriame jau yra Saulė, bet tuo pačiu ir netikėtumų planeta Uranas, palaikoma aktyvaus, tačiau šeimyniškame Vėžio ženkle esančio Marso bei tamsiąsias mūsų puses simbolizuojanti Lilit. Viską sudėjus belieka drąsiai ir visapusiškai apsikuopti, jaunatį pasitinkant su daugiau laisvės ir lengvumo. Susitelkite į save, venkite bet kokio santykių aiškinimosi.

Šiandien geriausia dėvėti žemiškų– raudonai rudos, terakotinės, tamsiai mėlynos – spalvų drabužius, apsaugos hematitas su raudonomis (geležingomis) gyslomis. Maiste turėtų būti daugiau grybų bei įvairių daigų, žalumynų, ypač tiks dabar dar vešantis meškinis česnakas, taip pat šakniavaisiai (bulvės, morkos, ropės, burokai, ridikai).

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien vertėtų likti namuose ar bent jau daugiau dėmesio skirti gana praktiškiems darbams namuose – sutvarkyti tai, kas sugedę, padėta ne vietoje, švarintis, atsisakyti to, kas jau atgyveno. Santykiai su artimaisiais, saviraiška pastaruoju metu jums gali būti gana skausminga tema, gali išlįsti iš vaikystės atsineštos problemos – tai vidinio apsivalymo metas, venkite priekaištų kitiems.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Diena jums gana palanki jau vien dėl to, kad Mėnulis jūsų ženkle, tačiau vis dėlto pasistenkite šią dieną bendraudami vengti noro pasirodyti ar kažkaip ypatingai reikšti savo nuomonę, poziciją, imtis kažkokių iniciatyvų – jau trečiadienį visa tai gali pasirodyti beprasmiška. Vertėtų imtis tik to, ką reikia pabaigti, tvarkykite dokumentus, komunikacijos priemones, informaciją.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Būtų idealu, jeigu savaitę galėtumėte pradėti be aktyvesnių darbų, bendravimo, o tiesiog daugiau susitelkę į viso to, ką pastaruoju metu darėte, nuveikėte, peržvalgą. Atiduokite skolas draugams. Laikas taip pat itin tinkamas pasirūpinti savo sveikata arba tiesiog pailsėti, skirti laiko meditacijai, ramiam tvarkymuisi, švarinimuisi, atsisakymui nuo to, kas jau atgyveno, trukdo eiti toliau.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Turbūt turite ką pasakyti draugams, kolegoms, gal turite kokių nors pažadų, kuriais norėtumėte atsikratyti? Šiandien geras metas arba išpildyti juos, arba gražiai pasikalbėjus padėti tašką. Karjeros, profesinės veiklos klausimai pastaruoju metu gali tapti jums itin skaudi tema, galite būti priversti daryti tai, kas jums mažai priimtina, atsisakyti to, kas brangu, – ar tikrai to norite, ar tai jums svarbu?

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Turite gana rimtų idėjų ar planų, veiklos, susijusios su užsieniu, aukštuoju mokslu ar religinėmis bendruomenėmis, tačiau aplinkybės jūsų veiklą labai riboja, verčia slapukauti – šiomis dienomis turite progos galų gale rasti garbingus sprendimus, visų pirma, atsisakyti to, kas gali pakenkti jūsų profesinei reputacijai. Šiandien vertėtų pabaigti pradėtus darbus, apibendrinti mėnesio veiklą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Užgrius daug tiek profesinės, tiek kitokios veiklos, susijusios su užsieniu, aukštuoju mokslu ar religinėmis bendruomenėmis, gali tekti priimti skubius sprendimus, tačiau pasaugokite save ir savo sveikatą, antraip gali kilti problemų, gali tekti kažko atsisakyti. Susilaikykite nuo planų ar pažadų, imkitės tik to, ką reikia pabaigti, sutvarkyti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Santykiai su antrąja puse ar verslo partneriais, aplinkiniais gali jus gerokai skaudinti, tačiau susilaikykite nuo bet kokio santykių aiškinimosi, ypač profesinėje srityje. Darykite tai, ką galite geriausia, parodykite savo profesionalumą, pabaikite, ką pradėję, tvarkykitės. Geras laikas padėti tašką tuose ar tokiuose santykiuose, reikaluose, kurie jau atgyveno, išsisėmė.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ryšių su užsieniu palaikymas, aukštojo mokslo temos ar pasaulėžiūros dalykai gali tapti šiomis dienomis tikru galvos skausmu, privers jus gerokai pasidarbuoti, ieškoti būdų suderinti, regis, sunkiai suderinamus dalykus, tačiau labiausiai jus jaudins santykiai su antrąja puse, aplinkiniais – sulauksite paramos, naujų sprendimų, tačiau susilaikykite nuo planų ar pažadų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmadienis jums turėtų būti itin darbingas – nuveikti pavyks daug, tinkamas laikas užbaigti visus tuos darbus, kuriuos esate pradėję, – rasite naujų sprendimų, aplinkybės gali pasiūlyti galimybę padėti tašką. Verta tvarkytis, imtis namų ruošos, paprastų, nuobodžių, bet būtinų reikalų. Susilaikykite nuo bet kokių ginčų ar diskusijų finansiniais reikalais, verčiau grąžinkite skolas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien jausitės gana tvirtai. Nors jūsų santykiai su artimaisiais kelia jumyse daug pykčio, vertėtų vengti santykių aiškinimosi, verčiau pripažinkite savo klaidas ir padėkite situacijoje tam tikrą tašką. Darbais, o ne žodžiais parodykite šiltą, jautrų dėmesį namiškiams, tėvams, pasidžiaukite tuo, ką turite, ir pabaikite tuos darbus, kuriuos esate pradėję, susitvarkykite informaciją, dokumentus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Būtų idealu, jeigu šiandien ir rytoj galėtumėte likti namuose, daugiau laiko praleisti tvarkantis, švarinantis, pabaigiant tuos darbus, kuriuos esate pradėję. Būsite gana jautrūs, sentimentalūs – aplankykite tėvus, giminaičius, artimųjų kapus atsiprašykite, jeigu turite už ką, atiduokite tegu ir emocines skolas. Būkite atsargūs ką veikdami, bendraudami – galite sulaukti skausmingų priekaištų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Būsite linkę imtis gana daug įvairių darbų, tvarkyti įvairius smulkius reikalus, tačiau turėkite galvoje, kad šios dienos pirkiniai ar pažadai gali po poros dienų pasirodyti beverčiai ar sukelti tik problemų, todėl verčiau sutvarkykite tą informaciją, ryšius, dokumentus, kurie susikaupė per mėnesį, pabaikite, apibendrinkite darbus, grąžinkite skolas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius