Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – gegužės 11 d.

Pilnatis. Mėnulis Ožiaragyje. Visą dieną tęsis nepalanki 19-oji ciklo para. Tikėtinos įvairios priežastys jauduliui, neatmetami erzinantys incidentai, nesėkmingi sutapimai. Nepalankus metas bendravimui ir ryšiams, išvykoms ir vizitams. Palanki diena praktinių problemų sprendimui. Neverta kelti pernelyg didelių lūkesčių kitiems, patartina vengti kritikos - taip pavyks išvengti nusivylimų ir ginčų. Labai palanki diena kūrybinei ir meninei veiklai, nesavanaudiškoms ir labdaringoms iniciatyvoms, dvasiniams ieškojimams. Vakaras tinkamas studijuoti ir keistis patirtimi, pabendrauti su kolegomis ir bendraminčiais.
Darbas kompiuteriu
Darbas kompiuteriu / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avino zodiako ženklo atstovai šiandien demonstruos pedantišką požiūrį, pasižymės objektyviu žvilgsniu į realybę. Gali kilti naujų idėjų. Tikėtina, kad pasieksite ypatingai gerų darbo rezultatų. Palanku kreiptis į valstybės institucijas ir pateikti ieškinius.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Palanki diena pasidomėti naujomis profesinėmis galimybėmis, ypač nuotoliniu darbu. Palanku investuoti į prasmingus pirkinius, įsigyti nekilnojamojo turto, žemės. Seksis susikurti naują interjerą bute ar sodyboje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių zodiako ženklo atstovai savo komunikabilumo dėka sulauks gerų darbo pasiūlymų, sėkmingai panaudos savo įgūdžius ir patirtį. Tik nepabūkite laikinų sunkumų - jeigu jūsų kelyje nėra sunkumų, tai nebus ir sėkmės. Ir atvirkščiai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio zodiako ženklo atstovai šiandien bus itin atidūs ir įžvalgūs. Atidžiai viską pasverdami, sėkmingai pradėsite naujus projektus ir tęsite senus darbus. Tikėtinas romantiškas vakaras jaukioje aplinkoje.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Palanku derėtis dėl geresnių sąlygų, jeigu jaučiate, kad pribrendo reikalas prabilti apie atlygio padidinimą. Tikėtina, kad šią idėją vainikuos sėkmė. Stenkitės jaustis kuo savarankiškesni, nekartoti praeities klaidų ir tuomet ištrūksite iš užburto rato.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės zodiako ženklo atstovams šiandien palanku visas savo jėgas ir patirtį sutelkti į siekį parodyti save iš geriausios pusės, atskleisti savo gabumus. Tikėtina sėkmė, turėsite džiaugtis gyvenimu, nepaisydami jokių apribojimų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovams prasideda svarbus sąmoningo pasirinkimo laikotarpis. Stenkitės pakreipti įvykių tėkmę savo naudai. Gera diena spręsti įsisenėjusius reikalus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpiono zodiako ženklo atstovams ši diena žada sėkmę dalykiniuose ir verslo reikaluose, kapitalo valdyme, tvarkant nekilnojamojo turto klausimus. Stenkitės nepasiduoti niūrioms mintims, venkite žodinių konfliktų, ginčų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovams gali tekti mokytis dirbti su naujais partneriais, bendradarbiauti. Asmeniniuose santykiuose tikėtinos naudingos pažintys su autoritetingais asmenimis. Palanki diena savišvietai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragio zodiako ženklo atstovams šiandien derėtų vengti konfliktų su partneriais, tiek asmeniniame gyvenime, tiek verslo reikaluose. Pasikliaukite šeimos narių ir ištikimiausių draugų pagalba.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandenio zodiako ženklo atstovai gali tikėtis naudos iš partnerių. Išaugęs jūsų patikimumas ir respektabilumas padės siekti karjeros. Profesinėje veikloje prireiks drąsos, miklumo, greitos reakcijos į netikėtumus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų zodiako ženklo atstovams mažiau palanki diena susitikimams, išvykoms, mokymosi procesui, intelektualinei veiklai, amatams. Sėkminga diena kūrybinei veiklai, renginių organizavimui, savišvietai.

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius