TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – gegužės 17 d.

Savaitė prasidės gana įdomiomis nuotaikomis. Visų pirma dėl to, kad Mėnulis iki 15 val. 44 min. toliau keliaus sentimentaliu ir šeimynišku Vėžio Zodiako ženklu, daugiau pratęsdamas savaitgalio nuotaikas, tačiau jau nuo 9 val. 23 minučių iki minėto laiko tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet verta nebent pabaigti tai, kas per pastarąsias dienas pradėta, tvarkytis, atlikti tik visai įprastas, rutinines užduotis, o dar geriau būtų tiesiog ilsėtis, maloniai pabendrauti.
Poilsio kampelis
Poilsio kampelis / 123RF.com nuotr.

Antra vertus, rytas stiprus savo pasirinkimais, sprendimais, ypač jeigu jie susiję su seniai besitęsiančiomis istorijomis, rimtais pokyčiais profesinėje srityje, kurių sprendimui reikia valios pastangų. Tam bus tinkama ir popietė, kuomet Mėnulis jau bus perėjęs į su dosnumu, meile, džiugumu, kūrybingumu ir vaikais siejamu Liūto zodiako ženklą, palaikantį visas kūrybines bei laisvalaikio veiklas, ypač jeigu įtraukiami ir vaikai. Tiesa, vertybinių pasirinkimų kartelė išlieka pakelta labai aukštai, yra rizikos ir užkliūti, todėl veikti reikėtų itin atsakingai, taip pat labai galvoti apie tai, ką sakote, rašote, vengti bet kokio melo ar agresijos apraiškų.

Tvirtybę, santūrumą ir saikingumą išlaikyti padės juodos, tamsiai mėlynos, rudos spalvų drabužiai, apsaugos labradoro akmuo.

Maistą taip pat rinkitės atsakingai, jis turėtų būti kuo paprastesnis, iš kuo mažiau dalių, vertėtų susilaikyti nuo mėsos. Šiandien labai tiktų namuose išsikepti duonos ar kitų namus maloniu kvapu užpildančių kepinių – bandelių, pyragą.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmąją dienos pusę, jei tik turite galimybių, praleiskite namuose, artimoje aplinkoje ar pabaikite spręsti per savaitgalį pradėtus daugiau asmeninio pobūdžio darbus, skirkite daugiau laiko šeimos reikalams. Pavakare turėtumėte pasijausti visai gerai – norėsite mylėti pasaulį, džiaugtis juo ir dalintis savo džiaugsmu su aplinkiniais. Puikus laikas papramogauti su mylimu žmogumi, vaikais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmadienio rytą jausitės itin stiprūs – imkitės sunkesnių darbų, juos tikrai įveiksite, ypač jeigu reikia pasikalbėti, aptarti reikalus su užsieniečiais, paruošti svarbius dokumentus, užbaigti kažkokį reikalą. Pavakare gali tekti labiau pasirūpinti jau artimųjų ir namų reikalais, o ir patys tapsite gana sentimentaliai nusiteikę – ramus vakaras namuose su vaikais, skambutis tėvams bus svarbu.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Jeigu turite senų skolų ar sunkiai sprendžiamų finansinių klausimų, reikalaujančių ypatingų jūsų pastangų ir susikaupimo, šįryt vertėtų žengti bent kažkokį žingsnį sprendimo link. Jums gali būti priminti ir kažkokie seni įsipareigojimai – vertėtų grįžti prie jų ir galiausiai prisiimti atsakomybę. Vakaras itin geras pokalbiams, dalinimuisi informacija, mokymuisi, amatams, nedidelei iškylai, taip pat tiems, kurie dirbate ar bent turite veiklos su vaikas, kūrybinių užsiėmimų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Rytą būsite itin gerai nusiteikę ir aktyvūs – tinkamas metas imtis spręsti įsisenėjusį konfliktą ar problemą su antrąja puse, verslo partneriais, galbūt ir kažkokį teisinį reikalą. Sulauksite palaikymo, tačiau bus itin svarbu galvoti savo galva ir laikyti labai aukštai užkeltą moralės, atsakomybės kartelę. Vakare gali kilti noras papramogauti, palepinti save – svarbu išlaikyti saiką.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmadienio rytas labiau tinkamas susikaupimui vienumoje, tam tikrų vidinių sprendimų priėmimui, veiklos planavimui, situacijos ir savęs joje analizei – galimos ilgalaikės įžvalgos, padėsiančios į gera pakreipti tai, kas jums kelia rūpestį. Vakarop pasijausite gerokai drąsiau – galima bus pagalvoti ir apie rimtesnį pokalbį su darbdaviais, tartis dėl atsakomybių perėmimo, karjeros galimybių.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pasistenkite iki pavakarės sutvarkyti visas veiklas, kurioms būtini išoriniai kontaktai, įsipareigojimus draugams ar profesinius reikalus – geras laikas imtis užvilkintų ir didesnės valios pastangų reikalaujančių darbų, nes jau vakarop galite pasijausti pavargę nuo intensyvesnės veiklos, norėsite tik atsiriboti nuo pasaulio ir daugiau dėmesio skirti vidinių problemų sprendimui, darbui su savimi. Raskite galimybių ramiai, vienumoje pasidžiaugti gyvenimo dovanomis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Iki pavakarės turėtų pavykti išjudinti jums gana svarbų finansinį, su ilgalaikiais įsipareigojimais susijusį reikalą, tačiau bus svarbu labai atsakingai priimti sprendimus, nes rizika suklysti taip pat lieka gana didelė – likite ištikimi svarbiausioms vertybėms, jokių kompromisų su sąžine. Vakaras puikus maloniems susitikimams, pašnekesiams su draugais ar bičiuliais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmadienio rytą pabaikite savaitgalio darbus, tvarkykite iškilusias problemas – pagaliau gali pavykti pradėti spręsti įsisenėjusią su mokslais, ryšių užmezgimu, tarptautiniu bendradarbiavimu, kelionėmis ar senais įsipareigojimais susijusią problemą, o vakare jau pereiti prie konkrečių profesinių, karjeros reikalų – imkitės to, kas iš tiesų rūpi, jaudina ir teikia džiaugsmo.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tikėtina, kad pirmadienį iš pat ryto gali spręsti gana rimtus, įsisenėjusius skolų, finansinių įsipareigojimų ir galbūt netgi su tuo susijusius ilgalaikius sveikatos, ilgalaikio streso padarinių klausimus – vertėtų visai rimtai grįžti prie senų reikalų ir galiausiai pajudinti juos iš vietos. Vakare pajausite, kad pasaulis tarsi prasivėrė, atsiras poreikis žvelgti į viską plačiau, optimistiškiau, imtis to, kas jus jau seniai domino – geras laikas pagalvoti apie keliones, susitikti su išskirtiniais žmonėmis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmadienio rytą jūsų antroji pusė, verslo partneriai gali priminti jums senus pažadus – būsite linkę juos smagiai ir su meile išpildyti. Apskritai tai tinkamas metas pagaliau imtis spręsti ilgokai jums rūpinčius santykių su aplinkiniais, bendravimo, įvaizdžio klausimus – turite ką parodyti, tad drąsiau pirmyn, o vakarop bus geras laikas pagalvoti ir apie resursus, svarbu likite ištikimi savo vertybėms.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmadienio rytą dar tęsis savaitgalio reikalai, vargu ar pavyks ištrūkti iš rutinos, tačiau drąsiai imkitės spręsti tų reikalų, kurie, atrodo, kaip rakštis kliudo jums gyventi ir judėti toliau – turėtų pavykti kai ką išjudinti iš vietos. Vakaras labai tinkamas maloniai praleisti laiką su antrąja puse arba tais asmenimis, su kuriais jus sieja tiek asmeniniai, tiek ir verslo santykiai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Po malonaus, kūrybingo ir atpalaiduojančio savaitgalio gali būti sunku įsitraukti į darbus, tačiau vertėtų užbaigti tai, kas jums rūpėjo per poilsio dienas, priimti su tuo susijusius sprendimus, grįžti prie ankstesnių pasiūlymų ir galiausiai imtis jums rūpimos veiklos – vakare bus labai tinkamas laikas imtis realizacijos ir konkrečių veiklų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius