Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – gegužės 3 d.

Pradedant savaitę visiems vienaip ar kitaip teks pasitempti ir gerokai padirbėti valdant emocijas ir spontaniškus noro atsikratyti visko, kas trukdo, atrodo atgyvenę, proveržius.
Popietė prie sakurų
Popietė prie sakurų / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Deja, tačiau sprendimams priimti laikas nėra palankus, nes visiems trūksta informacijos apie realią situaciją, aiškumo, daug painiavos, asmeninių ambicijų ar noro įsiteikti, todėl bus svarbu susilaikyti nuo bet kokių situacijos vertinimų, mažiau kalbėti, juolab, reikšti nuomonę viešai.

Sunkus laikas dirbantiems ar turintiems reikalų su valstybės institucijomis, švietimu, komunikacija. Antra vertus, vizija kaip toliau reikėtų mokytis, komunikuoti, ryškėja – lukterėkime dar savaitę kitą. Mėnulis visą dieną keliaus su laisve, draugyste, tačiau ir mokslo išradimais, visuomeninėmis organizacijomis, kolektyvine veikla siejamu Vandenio Zodiako ženklu, tad spontaniškumo, vidinio laisvės poreikio bus daug, o bet kokie bandymai jį suvaržyti, gali labai greitai virsti konfliktais ar griaunančiais poelgiais, todėl būkite atidesni tam, ką darote, ar sakote, rašote, skirkite laiko apgalvojimui, bus svarbu rasti jautrumo artimam, atlaidumo savyje.

Šiandien dėvėkite minkštų, ramių žalsvų, gelsvų, rusvų spalvų drabužius, puoškitės amazonitu, bronzos dirbiniais. Maisto šiandien gali būti ir daugiau, tačiau geriausiai tiks pieno produktai, duona, riešutai. Atsisakykite mėsos, ypač jautienos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Santykiai su draugais, kolegomis, visuomeninė, profesinė veikla pareikalaus iš jūsų šiandien pakankamai daug tvirtumo ir gebėjimo koncentruotai, aiškiai, be jokių asmeninių ambicijų išsakyti savo nuomonę, apginti savo interesus, tuo pačiu paliekant kitam ir sau laisvę veikti, toliau ieškoti sprendimų. Galite jaustis pažeidžiamais, tačiau ar tai tikrai taip? Gal tai tik jūsų vidinė baimė?

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Darbo savaitė prasidės jums itin intensyviai, ko gero, jau žinote savo planus, tačiau nusiteikite, kad naujienų – ir mažai malonių, ir netikėtų, taip pat galite sulaukti, tad gali tekti vienaip ar kitaip suvaldyti asmenines ambicijas. Venkite bet kokio noro įsiteikti, pasirodyti geresniu nei esate, išsisukti nuo atsakomybės – yra rizikos gerokai sugadinti savo vardą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Emociškai galite jaustis gerokai užspaustais, nes tai, ką galvojate, norėtumėte išsakyti ar kitaip išreikšti, tačiau esate priversti pasilaikyti sau. Lukterėkite dieną kitą, susilaikykite nuo vertinimų ar, juolab, savigraužos. Laikas toks ir kiekvienas turi savo vidinių demonų, kuriuos turi nugalėti, o šiandien belieka tęsti, ką pradėjus, toliau grynini mintis, pamatyti prasmę visame kame.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien galite labai rimtai susidurti su būtinybe priimti rimtus finansinius ar bent finansines pasekmes galinčius turėti sprendimus, tačiau ar tai tikrai jūsų sprendimas, ar įveiksite įsipareigojimus? Yra labai didelės rizikos būti įpainiotiems į svetimus reikalus, iš noro „būti gerais“ imtis daugiau nei galėsite pakelti. Už savo veiksmus atsakome patys – ar norite to?

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Panašu, kad laukia įtemptų derybų, gal net teisinių klausimų sprendimo diena, pareikalausianti iš jūsų gana daug tvirtybės ir atsakomybės tiek už save, tiek ir už kitus, visų pirma antrąją pusę, partnerius, prisiimtus įsipareigojimus. Suvaldykite bet kokį norą pasirodyti geresniais nei esate, įsiteikti ar manipuliuoti informacija – galite labai pakenkti savo profesinei reputacijai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Savaitės pradžia bus itin darbinga, įtempta, tačiau tuo pačiu tai ir geras laikas pasirūpinti savo ar artimųjų sveikata, rasti būdų ištrūkti iš begalinės jus įkinkiusios rutinos ir pamatyti savo poreikius. Būkite itin atsakingi imdamiesi veiklos, susijusios su žiniasklaida, mokslu, užsieniu, kelionių organizavimu ar religinėmis organizacijomis, reikšdami savo pasaulėžiūrą – tikrinkite informaciją.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tikėtina, kad pirmadienis jums bus sunkokas, nes norėsis pailsėti, atsikvėpti nuo savaitgalį gana intensyvių darbų namuose, tačiau situacija tokia, kad belieka tik atsidusti ir imtis veikti. Vis dėlto, raskite laiko poilsiui, antraip galite pridaryti apmaudžių, ypatingai finansinių klaidų. Gali tekti glaistyti ir svetimas klaidas, tačiau likite sąžiningi ir atsakomybes grąžinkite, kam priklauso.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors ir darbo diena, tačiau būsite gana šeimyniškai ir sentimentaliai nusiteikę. Deja, pasirinkimas tarp tėvų ir antrosios pusės, su tuo susiję vidiniai ar išoriniai konfliktai, gali gerokai apsunkinti jums dieną. Bandykite žvelgti iš platesnės perspektyvos, atsiriboję nuo asmeninių prisirišimų ar kompleksų. Ar tikrai esate taip pririšti prie namų? Ar tikrai taip trokštate laisvės santykiuose?

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Daugybė naujos informacijos, skambučių, pokalbių, galbūt ir organizacinio darbo pareikalaus iš jūsų šiandien daug ištvermės ir kantrybės. Gali tekti spręsti įvairius su savo ar artimųjų, aplinkinių sveikata ir palankia aplinka susijusius gana paprastus, tačiau būtinus reikalus. Nusiteikite, kad aplinkybės gali keistis, tačiau svarbiausia bus mažiau kalbėti, daugiau klausyti ir jautriai atliepti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmadienį vėl gana rimtai gali tekti pasijaudinti dėl ribotų finansinių galimybių ir gana smarkiai apriboti savo ir vaikų poreikius, laisvalaikio planus. Antra vertus, tai dar viena proga pagalvoti, atsirinkti prioritetus ir pergalvoti, ko iš tiesų reikia, ką turite ir ką galima būtų naujai panaudoti, imtis racionalizacijų, kūrybos, atsisakyti kai kurių savo iliuzijų ar baimių.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien galite pasijausti gana keistai – jūsų daug kam reikės, tačiau jūs patys mažai norėsite viešintis ar aktyviau rodytis pasauliui. Bet kokiu atveju, Mėnulis keliauja jūsų ženklu, tad jausitės gana tvirtai, kitų palaikomais. Ir vis dėlto santykiai su namiškiais, situacija namuose vers jus nuolat būti įsitempusiais, galite jaustis per mažai suprastais. Bus itin svarbu likti sąžiningais su savimi ir kitais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gražių šnekų, malonių pokalbių ir iliuzijų laikas, kuomet viskas atrodo labai gražiai, tačiau paaiškėja, kad situacija visai kitokia – galite susidurti su apgaule, netgi melu, tačiau ir patys venkite noro bendraudami pasirodyti geresniais nei esate, atsakykite už padarytas klaidas, tačiau svetimas klaidas palikite tiems, kas jas padarė. Atsargiai vairuokite, laikykitės taisyklių.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius