Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – gegužės 6 d.

Tai paini ir konfliktiška diena, laukia nelengvi pasirinkimai. Pirmadienį bus daug kalbama ir žadama, bet mažai daroma.
Kava
Kava / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmadienis – klastinga diena, Avino zodiako ženklo atstovų laukia nelengvi pasirinkimai. Galimos problemos asmeninių santykių fronte, tačiau nenusiminkite, tai tik laikini nesklandumai. Šios dienos pavojus – pernelyg subjektyviai vertinti situaciją, pervertinti savo galimybes. Venkite žadėti ir įsipareigoti, atsargiau vertinkite ir kitų jums duodamus pažadus – vargu ar jiems lemta išsipildyti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio zodiako ženklo atstovų laukia nelengva savaitė, pirmoji periodo diena – ne išimtis. Pasikaustykite kantrybe, elkitės apgalvotai – mokėkite pralaimėti kovą, kad laimėtumėte karą. Tikėtini finansiniai nesusipratimai, šiandien gali kilti noras gyventi ne pagal savo kišenę. Tai metas, kai verčiau pataupyti, atsidėti juodai dienai. Vakare sulauksite svarbių žinių, galimos smagios pažintys, bičiulių, giminių vizitai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien vyraus keistos nuotaikos, nebesinorės šėlti ir juokauti. Pirmadienį Dvynių zodiako ženklo atstovai pastebimai surimtės, ims mąstyti apie ateities perspektyvas. Palanku užsiimti praktiniais reikalais, spręsti finansinius klausimus, seksis siekiant konkrečių rezultatų. Pirmoje dienos pusėje tikėtinos konfliktinės situacijos, tai ypač pasakytina apie asmeninių santykių frontą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmadienį galite susidurti su keistomis aplinkybėmis, nestandartiškai mąstančiais žmonėmis. Nebėkite nuo to, kas nauja ir neįprasta, atvirkščiai, plėskite savo pasaulėžiūrą, pažinčių ratą. Išgirsite daug puikių idėjų, kurias vėliau bus galima pritaikyti praktikoje. Tiesa, venkite pernelyg atvirauti, nebūkite naivūs. Vakare daugiau laiko skirkite dvasiniam tobulėjimui, apmąstymams, ateities projekcijoms.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmadienį mėgausitės gyvenimu širdžiai mielų žmonių apsuptyje. Tinkamas metas idėjų sklaidai, turimų sumanymų realizacijai. Šiandien daug daugiau pasiektumėte dirbdami komandoje, susiradę bendraminčių. Prisiminkite seniai matytus draugus, bičiulius – itin palankus laikas atnaujinti, stiprinti esamus ryšius. Jums seksis, tačiau netampykite likimo už ūsų – venkite bet kokių avantiūrų, rizikų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų pačių iniciatyvos. Pirmadienį vertėtų susikoncentruoti į dalykinę veiklą, čia galimi dideli laimėjimai, turėsite progą suspindėti reikiamų žmonių akyse. Tačiau asmeniniame gyvenime galite susidurti su didesniais keblumais, nusivylimais, tikėtina, kad išaiškės nemalonios paslaptys. Venkite aiškintis santykius, tik dar labiau viską supainiosite.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Itin atsargiai rinkite savo žodžius, pirmadienį viena ne laiku ištarta frazė gali padaryti labai daug žalos. Diena nėra tinkama finansiniams reikalams tvarkyti, juolab investuoti į stambius, brangius pirkinius – galite patirti didelių nuostolių. Rekomenduojama susilaikyti nuo tolesnių kelionių, nepalanku spręsti juridinius klausimus. Bus didesnė avarijų, traumų tikimybė.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmadienį Skorpiono zodiako ženklo atstovai spręs piniginius klausimus, tvarkys svarbius reikalus. Šiandien nebus lengva susikoncentruoti, norėsis svajoti apie gražią ateitį, romantiškas atostogas. Tai palankus metas Skorpionams, dirbantiems prekybos sektoriuje, – galite realizuoti stambius pardavimus. Meilės fronte kaupsis debesys – galima laukti audros.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Visus nesusipratimus aiškinkitės pasitelkdami konstruktyvų dialogą – tik taip pavyks užbėgti už akių didesniems keblumams. Tai konfliktiška ir pavojinga diena, galite susidurti su itin agresyviai nusiteikusiais žmonėmis. Bus didesnė traumų, avarijų tikimybė, išauga rizika susižeisti sportuojant. Pirmadienį palanku tvarkyti piniginius reikalus, tačiau vertėtų susilaikyti nuo didesnių investicijų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmadienį Ožiaragio zodiako ženklo atstovų pečius užgrius daugybė smulkių darbų ir darbelių, tik spėk suktis. Šiandien laukia daug neįpareigojančio bendravimo, turėsite progą užmegzti naudingas pažintis. Palankus metas rengti prezentacijas, reklamuoti savo veiklą, taip pat dalyvauti įvairiuose seminaruose, mokymuose, parodose. Garsiau suskambės užsienio tema.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien daug galvosite apie namus ir buitinius reikalus, tikėtina, kad atsiras galimybė pagerinti gyvenimo sąlygas. Pirmadienį vyraus pakilios nuotaikos, būsite itin romantiški, žaismingi. Tai puikus metas tarpusavio santykiams stiprinti, pasimatymams, naujoms pažintims. Daugiau laiko praleiskite su savo vaikais – mokėkite atpažinti nebylius dėmesio prašymus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nuo pat ankstyvo ryto jūsų pečius užgrius buitiniai rūpesčiai, bus tvarkomi šeimyniniai reikalai. Pirmadienis – kebli ir apgaulinga diena, galite susidurti su itin miglotomis situacijomis. Nepasiduokite pagundai elgtis amoraliai, paisykite nustatytų taisyklių, jokiu būdu nepažeidinėkite įstatymų. Šiandien nerekomenduojama prisiimti ilgalaikių įsipareigojimų – būsite linkę pervertinti savo galimybes.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius