-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – gruodžio 10 d.

Nauja diena. Ką žada dienos horoskopas?
Eglutė
Eglutė / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šią dieną ieškosite naujų būdų savo tikslams pasiekti arba koreguosite ankstesnius. Regis, asmeniniai reikalai nueis į antrą planą, visas dėmesys bus sutelktas į profesinius pasiekimus. Nepiktnaudžiaukite savo valdžia, išlikite taktiški ir profesionalūs bet kokioje situacijoje. Pirmadienį kils daug originalių idėjų, norėsis skubėti jas įgyvendinti, tačiau ne visi jūsų sumanymai bus palankiai sutikti darbo aplinkos žmonių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmadienį Jaučio zodiako ženklo atstovai bus nusiteikę svajingai, norėsis skrajoti padebesiais. Galimi smarkesni susižavėjimai, bus daug progų flirtui, romantinio pobūdžio nuotykiams. Palanku planuoti tolesnes dalykines komandiruotes, spręsti juridinius klausimus, varstyti biudžetinių įstaigų duris. Sėkmė nusišypsos dalykinėje veikoje – negailėkite jėgų, užtikrintai eikite pasirinktu keliu.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmąją savaitės dieną pasiteisins piniginės rizikos, finansinė padėtis gali pagerėti asmeninių ar verslo partnerių dėka. Tai tinkamas metas spręsti klausimus, susijusius su mokesčiais, draudimu, kreiptis dėl paskolų. Gali būti grąžintos senos skolos. Nenustebkite, jei staiga keisis planai, būkite pasiruošę planą B. Pirmadienį galite būti priversti rizikuoti, veikti nežinodami visų detalių.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jei norite sukurti nuoširdų ir tvirtą ryšį, būkite atviri, neslėpkite savo jausmų. Šią dieną sunkiau nei paprastai bus reikšti savo emocijas, rasti tinkamus žodžius. Tačiau dalykiniai reikalai eisis kaip per sviestą, ryžtingai ir atkakliai sieksite užsibrėžtų tikslų. Tiesa, ne viskas bus jūsų valioje, antroje dienos pusėje tikėtini nesusipratimai, gali staiga pasikeisti aplinkybės – bus svarbu gebėti prisitaikyti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien gali sušlubuoti sveikata, imunitetas bus silpnesnis nei paprastai. Venkite protinių bei fizinių persitempimų. Daugiau nesusipratimų nusimato darbo aplinkoje, tikėtini konfliktai su vyriškosios lyties atstovais. Pirmadienį verčiau nepradėti nieko svarbaus, neprisiimti naujų įsipareigojimų. Būkite atidūs kelyje – tai avaringa diena. Nepalankus metas keliauti, tvarkyti juridinius reikalus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmadienį Mergelės zodiako ženklo atstovai negalės atsiginti gerbėjų. Užgriuvusi dėmesio ir komplimentų lavina gali išmušti iš vėžių kukliąsias Mergeles. Tai puikus metas romantiniams santykiams puoselėti, skirti pasimatymus, prisipažinti apie savo jausmus. Itin seksis užsiimantiems kūrybine veikla bei dirbantiems pramogų versle. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, jų edukacijai ir pramogoms.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien daugiau laiko norėsis skirti namams ir šeimyniniams reikalams. Artimam žmogui gali prireikti jūsų paramos – nedvejodami ištiesite pagalbos ranką. Puikiai eisis piniginiai reikalai, gali nusišypsoti finansinė sėkmė. Palanku spręsti klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu – tinka pasirašyti pirkimo/pardavimo sutartis, kraustytis, pradėti didesnius remonto darbus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionams reikės spėti suktis, šiandien laukia daug smulkių, tačiau neatidėliotinų reikalų. Didžiąją dienos dalį teks praleisti kelyje, reikės pasisavinti daug naujos informacijos, laukia ne viena nauja įdomi pažintis. Pirmadienį puikiai seksis tartis ir tarpininkauti, palanku užsiimti kanceliarine veikla. Antroje dienos pusėje vyraus nostalgiškos nuotaikos, užklups prisiminimai apie praeitį.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nesijaudinkite taip smarkiai dėl finansų, nesistenkite taupyti kitų sąskaita. Mažiau kiškitės į kitų žmonių gyvenimus, susikoncentruokite ties savo reikalais, kitaip – neišvengsite problemų šią dieną. Stenkitės pabaigti visus pradėtus darbus, būkite atidūs detalėms. Šiuo metu gali kilti nemažai šaunių idėjų, tačiau kol kas dar neturėsite reikiamų resursų joms įgyvendinti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien Ožiaragiai jausis padėties šeimininkais, ir išties, aplinkybės dėliosis jums palankia linkme. Pirmadienį daug kas priklausys nuo jūsų asmeninių pastangų – atsiraitokite rankoves ir kibkite į darbus. Atsidursite situacijose, kuomet bus labai svarbu sudaryti tinkamą pirmą įspūdį, tad atsakingai pasirūpinkite nepriekaištingu savo įvaizdžiu. Vakare galimi konfliktai su šeimos nariais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmadienį laukia daug blaškymosi ir dvejonių, tai nėra tinkamiausias laikas svarbių sprendimų priėmimui. Kad ir kaip knietėtų kažką leptelėti, verčiau palaikyti liežuvį už dantų. Šiandien negalimi jokie skuboti veiksmai, kitaip – neišvengsite apmaudžių klaidų. Darbo aplinkoje gali vyrauti įtampos, bus sunku susitarti su kolegomis. Būsite linkę svajoti ir skrajoti padebesiais, nebus lengva siekti konkrečių rezultatų. Būkite itin atidūs kelyje.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Įtampos slūgs, stabilizuosis dalykiniai reikalai. Šiandien aplinkybės dėliosis jums palankia linkme, nuolat atsidursite tinkamoje vietoje tinkamu laiku. Skirkite laiko ateities planams nusimatyti, pirmadienį puikiai pavyks įžvelgti ilgalaikes perspektyvas. Netrūks ir smagaus bendravimo su senais bičiuliais. Daug svarbių reikalų padės išspręsti reikiamos pažintys.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius