-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pirmadienio horoskopas – gruodžio 14 d.

Ši diena – viena iš išskirtinių metų cikle, nes vakare, 18 val.16 min. įvyks Saulės užtemimas, o po poros minučių – ir Mėnulio jaunatis Šaulio Zodiako ženkle. Tai iškels ir itin sureikšmins mokslo, pažinimo, žinių ir informacijos reikšmę.
Kalėdų dovana
Kalėdų dovana / 123RF.com nuotr.

Deja, tačiau visiškai kitokį – intuityvų, kūrybinį pasaulio pažinimą simbolizuojantis Neptūnas dar vis nepalankiai aspektuoja mūsų dangaus šviesulius, tad bus labai svarbu tikrinti visą informaciją, atsirinkti tai, kas iš tiesų prasminga, perspektyvu, o kas kvailina.

Leiskite sau pajausti tendencijas. Gali būti gerokai peržiūrėtos mokslo tiesos, keistis paradigmos. Antra vertus, bus svarbu ir veiksmas, mokslo tiesų įgyvendinimas, praktinis taikymas, pamatymas, kaip tai atsiliepia mūsų gyvenime. Ar gyvename pagal deklaruojamas vertybes?

Šiandien venkite skubos, pagal galimybes išlaikykite rimtį ir sąmoningumą, pabaikite jau pradėtus darbus, tvarkykitės. Tikėtina, kad optimizmo užteks, tačiau planus ir svajones atidėkite vakarui. Stojus jaunačiai vertėtų pajausti – kas yra svarbiausia šiuo momentu man? Kokiame pasaulyje norėčiau gyventi? Ką geriausio galėčiau dėl to padaryti? Šio meto mintys ir veiksmai itin svarbūs, tad būkite budrūs.

Šviesią nuotaiką šiandien padės palaikyti žaismingi, margi, tviskantys, šviesių atspalvių drabužius, dėvėkite lengvus margus papuošalus. Maistas turėtų būti augalinis, ypač tiks įvairūs patiekalai su kopūstais – salotos, troškiniai ir pan.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Svarbi diena suvokti, kas jums gyvenime svarbu, kokias tiesas norėtumėte pažinti ir kokias idėjas įgyvendinti, pamatyti, kokią patirtį jau turite įgiję ir kuria kryptimi jums būtų svarbu eiti. Tikrinkite visą turimą ir jus naujai pasiekiančią informaciją. Dieną daugiau pajudėkite fiziškai, imkitės paprastų fizinių darbų ir daugiau mąstykite, jauskite negu kalbėkite.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pagrindinės šios dienos temos – kaip suvaldyti resursus ir paversti juos tuo, kas suteiktų naudos visiems, tačiau atitiktų ir jūsų vertybes bei suteiktų būtiną materialinę gerovę. Tai pareikalaus vidinės drąsos ir aiškaus apsisprendimo, venkite pasiduoti visuomenės ar draugų spaudimui – šiandien itin svarbu vidinė tiesa.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Informacijos gavimas ir davimas, idėjų įgyvendinimas ir tikrųjų gyvenimo tikslų suvokimas turėtų tapti svarbiausiais šios dienos jūsų klausimais. Iš tiesų, būkite itin dėmesingi tam, kaip bendraujate, ką sakote ir tam, ką žmonės nori išgirsti. Venkite gražbyliauti, tikrinkite turimą informaciją, susilaikykite nuo vertinimų – daugiau stebėkite ar tiesiog darbuokitės.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šios dienos itin svarbios jums atsakant sau į klausimą apie tai, kokia jūsų gyvenimo prasmė, ar tai, ką veikiate, kokių tikslų siekiate, atitinka tai? Ar gali būti taip, kad jūsų sveikatos problemos kyla iš neatitikimo tarp to, ko jūs iš tiesų trokštate ir to, ką darote? Bus itin svarbu atsirinkti tai, kas iš tiesų jūsų, o kas yra primesta visuomenės.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Kūryba, savirealizacija, vaikų temos ir tai, ką iš to galite duoti kitiems, atnešti naujo pasauliui – tai svarbiausios šios dienos temos. Ar tai, kas jus džiugina iš tiesų atitinka visuomenės poreikius, gali būti reikalinga ir naudinga bendruomenei? Ar tai atitinka tiek asmeninius, tiek ir Žemės resursus, suteikia jums vystymosi galimybes?

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Asmeniniai ir vieši tikslai – šeima ar karjera? Kaip visa tai suderinti ir patenkinti visų poreikius, išlaikyti žmogiškumą ir atjautą? Šiandien bus itin svarbu prisiminti savo tėvus, šaknis, padėkoti protėviams, pamatyti savo ir šeimos, namų reikšmę tiek jums, tiek ir platesne prasme. Ką galėtumėte nuveikti šeimos gerovei? Pabūkite su artimaisiais, padėkokite vieni kitiems ir pasvajokite kartu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Bendravimas, ryšių palaikymas, mokymasis, informacija ir jos patikimumas – kas yra svarbu, reikalinga, o kas tik akių dūmimas, kas reikalinga, o kas perteklinio? Šiandien itin svarbu atsirinkti su kuo, kiek ir kokiomis temomis reikėtų bendrauti, įsitikinti, kad tai, ką ir kaip jūs teigiate ar mokotės, atitinka bendras vertybes ir visuomenės raidos tendencijas.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Kas svarbiau – kūryba, saviraiška ar tos vertybės, kurios padeda išgyventi, užsitikrinti ne tik fizinio kūno gerovę, bet ir galią? Ar tai, ką veikiate, džiugina jus, leidžia išskleisti geriausias jūsų savybes, ar skatina labiau mylėti pasaulį ir daryti jį geresniu? Kas jums pinigai ir materija, kokią vietą užima gyvenime? Susilaikykite nuo išlaidų, didesnių pirkinių, pasidžiaukite, įvertinkite tai, ką turite ir pagalvokite, kaip geriausiu būdu galėtumėte tuo pasinaudoti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jums ypatinga diena, ypatingai tiems, kurie švenčiate gimtadienį – ką, kaip ir kokią žinią nešate pasauliui ir ar tikrai taip svarbu save parodyti? O gal verta daugiau pagalvoti apie tai, kas rūpi kitiems? O koks jūsų santykis su savo prigimtimi, su protėviais – ar ne ankstesnėms kartoms turime būt dėkingi už tai, ką turime? Šiandien daugiau judėkite ir mažiau rodykite savo išmintį kitiems.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pasistenkite šią dieną praleisti kuo ramesnėje aplinkoje, patausokite savo jėgas ir kaupkite stiprybę, nes šiandien bus tikrinamos svarbiausios jūsų vertybės – ar turite vertybinį stuburą, ar aiški jūsų vertybinė sistema. Kas esu aš ir kokia mano buvimo pasaulyje prasmė? Ką galėčiau geriausio duoti kitiems? Parodykite tai konkrečiais darbais, pradžiuginkite namiškius.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien svarbiausia mokslo pažanga, idėjos, jų realizacija visuomenės naudai, žmonių santalka ir gebėjimas gyventi bendruomenėje džiugiai, draugiškai, lengvai. Kaip tai, ką jau esate sukaupę, kam esate gabūs, galėtumėte panaudoti bendram labui? Ar tai atitinka svarbiausias jūsų vertybes? Nurimkite, venkite pirkinių, kitokių išlaidų, finansinių ar kitų rimtų sprendimų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kiek tai, ko siekiate, atitinka tai, kaip jūs norėtumėte veikti šiame pasaulyje, ar turite galimybių geriausiu būdu realizuoti savo talentus ir atiduoti pasauliui tai, ką turite geriausio? Gana sunku įgyvendinti rimtus pokyčius nuo jūsų tiesiogiai nepriklausančiose struktūrose, tačiau galite savo ramia pozicija parodyti svarbiausias vertybes, tačiau venkite rimtų pareiškimų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius