Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – gruodžio 25 d.

Nors pirmadienį visas krikščioniškas pasaulis švenčia Kalėdas, kai kuriems Zodiako ženklams geriau sektųsi darbe.
Kalėdinė Vilniaus eglė
Kalėdinė Vilniaus eglė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Dieną skirkite jėgų kaupimui, poilsiui, apsivalymui viduje bei išorėje. Tai nėra stiprus metas veržtis į priekį karjeroje, siekiui įsitvirtinti visuomenėje, todėl pasistenkite svarbius darbus atidėti netolimai ateičiai ir pataupyti jėgas. Jausmuose norėsis subtilumo, tikrumo, švelnumo, todėl labai jautriai reaguosite net į menkiausią grubumą ar nenuoširdumą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Sulauksite daugiau nei įprastai skambučių, žinučių, įvairių pakvietimų ar pasiūlymų. Daug kas gali apsiversti aukštyn kojomis, tad būkite pasiruošę netikėtumams, kurie greičiausiai nuo jūsų nepriklausys. Tai palankus metas maloniems susibūrimams su draugais ar bendraminčiais. Darbo sferoje palankus metas sutarčių pasirašymui ar naujų darbų pradžiai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Greičiausiai užplūs darbai, kuriuos atlikti turėsite būtent jūs ir niekas kitas. Tai gali būti itin produktyvi diena veiklos plėtrai, strategijos sudarymui, darbiniams susitikimams ir susitarimams. Nešvaistykite šios dienos nereikšmingiems kontaktams ar tinginiavimui – tai puikus metas daryti generalinę tvarką svarbiausiose gyvenimo sferose ir gerokai pajudėti į priekį.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puikus metas tiems, kuriems aktualios dvasinės paieškos, tolimos kelionės, ryšių su užsieniu plėtra. Neribokite savęs ir imkitės didelių darbų, kurie gali turėti esminės įtakos ateičiai - tai jūsų jėgos metas. Didžiausia jūsų dorybė turi būti tiesa. Neleiskite sau meluoti net dėl smulkmenų, kadangi šiandien melo kojos trumpos ir nenuoširdumas paaiškėtų ypač greitai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tai gali būti kiek prastesnis metas, kadangi daug kas gali pakrypti visai kita linkme nei buvo planuota. Galimi praradimai, klaidos, todėl šią dieną nevertėtų imtis svarbių darbų. Visgi po kiek laiko turėsite progą įsitikinti, jog kažkas iš jūsų buvo atimta tik tam, kad atsilaisvintų vieta naujiems ir dar geresniems dalykams. Taigi leiskite įvykiams vykti savaime ir reaguokite kuo ramiau.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Kai kurioms Mergelėms tai metas atsisakyti nevykusių ir niekur nevedančių santykių. Turėsite jėgų užbaigti net ir ilgai puoselėtas draugystes, sąjungas arba atvirkščiai - žengti svarbų žingsnį, kad sustiprintumėte esamus santykius. Šiandien ypač svarbu prisiminti, jog su kitais žmonėmis vertėtų elgtis taip, kaip norėtumėte, kad ir kiti taip elgtųsi su jumis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Atkreipkite dėmesį į savo organizmo poreikius, atsirinkite sau tinkamą maistą, mankštos metodus. Teisinga informacija šiais klausimais ateis ypač lengvai. Keičiant gyvenimo būdą pavyks priimti reikiamus sprendimus bei ilgam įtvirtinti naujus įpročius. Bendravime pasistenkite vengti kritikos ar priekaištų - aplinkiniai gali sureaguoti skaudžiau nei manote.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ši diena jums palanki tiek profesinėje, vadovavimo srityje, tiek ir meilės reikaluose. Produktyvus laikas verslo susitikimams, meilės pasimatymams - pavyks nesunkiai sužavėti kitus. Galite gauti dovanų, išgirsti malonių komplimentų bei sulaukti įdomių pakvietimų, į kuriuos verta atkreipti dėmesį. Tai jūsų žydėjimo ir populiarumo metas, tad pasitikėkite savimi.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Atkreipkite dėmesį į savo sapnus, aplinkos siunčiamus ženklus, savo pačių intuiciją - tai stiprių ir gilių įžvalgų diena. Įsiklausykite į savo vidų ir aiškiau nei visuomet suvoksite perspektyviausią kelią, kuriuo verta eiti. Pasistenkite vengti šurmulio ir dieną skirkite ramiam poilsiui su mylimiausiais žmonėmis, kuriais pasitikite. Tai jėgų kaupimo, o ne aktyvių veiksmų metas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šios dienos fonas atneš nemažai bendravimo bei atnaujins jau seniai užmirštus kontaktus. Tai vienas geriausių ir dinamiškiausių laikotarpių, ypač antroje dienos pusėje, todėl pasistenkite skirti kuo daugiau dėmesio smulkiems darbams, mokslams bei susitikimams. Pirmoje dienos pusėje pasisaugokite melo, apkalbų, avantiūrų ar smulkių vagysčių.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nusimato rami ir palanki diena beveik visoms veikloms sferoms. Svarbiausia bus neskubėti ir veikti sau patogiu ritmu, kuris nevargintų ir nesukeltų streso. Puiki diena sutvarkyti svarbiausius gyvenimo reikalus, finansus, buitį, pasirūpinti fizinio kūno grožiu bei sveikata. Tai taip pat puikus metas meilei: santykiuose galite stokoti aistros, emocionalumo, tačiau netrūks patikimumo ir darnos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tai viena geriausių dienų ne tik savaitėje, bet ir galimai gruodžio mėnesį - daug kas priklausys nuo jūsų veiklumo ir žinojimo, ko norite iš gyvenimo. Lengvai kursite naujus planus, kurie turės nemažai perspektyvų, tad svarbu tikėti savo jėgomis ir neleisti, kad smulkūs nesusipratimai išvestų jus iš pusiausvyros. Antroji dienos dalis atneš malonių staigmenų.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius