-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – gruodžio 7 d.

Šiandien ir rytoj Mėnulis keliauja kruopščiu, švarą ir tvarką palaikančiu Mergelės Zodiako ženklu, tad nusiteikite, kad šioms temoms bus teikiama daugiau dėmesio, o tuo pačiu puikus laikas susitvarkyti ne tik namus, aplinką ar darbo vietą, bet ir informaciją, dokumentus, griežčiau laikytis higienos taisyklių, taip pat pasirūpinti sveikatos reikalais, ypač jeigu reikia atlikti tyrimus, nustatyti diagnozę.
Kava su sausainiais
Kava su sausainiais / 123RF.com nuotr.

Kitų priekabes priimkite kaip pastabas, į kurias vertėtų atkreipti dėmesį. Pretekstų reikalauti tikslumo, kruopštumo gali būti nemažai, nes laikotarpis toks, kad norisi visko daug ir greitai, tačiau tai gali trukdyti pasiekti kokybę ir trokštamą rezultatą. Jeigu pavyks tai suderinti, diena išties bus sėkminga įvairiai, gana praktiškai veiklai, kai galima atnešti daug naudos visiems įgyvendinant reikalingus pokyčius.

Vis dėlto diena reikalaus išlaikyti dėmesį ir sąmoningumą, gebėti greitai reaguoti į aplinkybes siekiant savo tikslo.

Lengvumo ir gebėjimo prisitaikyti prie aplinkybių suteiks šviesių, tarsi išplautų atspalvių drabužiai, lengvi papuošalai.

Maistas taip pat turėtų būti lengvas ir kvapnus – vaisiai, daržovės, žalumynai, sėklos, atsisakykite mėsos. Apskritai valgykite tik tai, kas jums išties maloniai kvepia – jei niekas nekvepia, tuomet gal laikas pasninkui? Taip pat atkreipkite dėmesį į aplinkos kvapus.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Darbų diena, kai turėtumėte jausti gana didelį poreikį imtis veiklos – tai ir padarykite, turite galimybių nuveikti ką nors tokio, kas bus reikšminga ilgai, tačiau būkite dėmesingi – tos naujovės, kurias norite įdiegti – ne vien idėjos, bet dažiausiai ilgoko ir gana nuobodaus darbo rezultatas, tad teks susikaupti, perlipti per save ir viską atlikti tobulai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien turėsite progą geriausiu būdu išreikšti savo naujas idėjas, parodyti savo kūrybingumą, tačiau teks įveikti vidinius prieštaravimus, rasti naujų išteklių veikti, imtis tos veiklos, kurios jūs bijote. Kad ir kokios būtų kliūtys, šiandien rasite naujų galimybių ar išeitį – pasitelkite savo antrąją pusę ar verslo partnerius, jūsų gebėjimas sutarti šiomis dienomis bus kaip niekad stiprus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Veiklos diena, kai su kitais – draugais, bendražygiais ar kolegomis, galima imtis intensyvios veiklos, tartis dėl bendrų projektų. Tiesa, šeiminės ar namų aplinkybės trukdys sklandų veikimą, teks pasistengti norint viską suderinti, tačiau tai jums bus tik į naudą – namiškių palaikymas pasaugos jūsų ir taip pastaruoju metu įsiaudrinusią nervų sistemą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šį pastaruoju laikotarpiu itin darbingą jums laikotarpį gali trikdyti sunkumai suvaldant informacijos srautą ar stringanti komunikacija bei jos gausa – pasitelkite draugus ar bičiulius, jie padės jums išsisukti iš padėties, suteiks kitokios, visai naujos, būtinos informacijos, gebėjimo kitaip pažvelgti į kylančias problemas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Net jeigu ir gerai uždirbate ar bent jau turite uždarbio pažadą, tai dar nereiškia, kad verta staiga imti pinigus leisti trumpalaikėms užgaidoms – išties laikas jums itin sėkmingas, kai džiugina jūsų veikla, jos naujovės, veikiate ir nuveikiate daug, realizuojate savo idėjas, tačiau finansiniai reikalai labai migloti – venkite azarto ar ūmių sprendimų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jaučiatės puikiai – galiausiai aplinkiniai supranta ir palaiko jus, puikus laikas įgyvendinti idėjoms, susijusioms su mokslais, užsienio partneriais, imtis aktyvesnės veiklos namuose, tačiau čia bus labai svarbu parodyti kuo daugiau dėmesio antrajai pusei, jeigu norite, kad viskas vyktų sklandžiau. Be to, pasistenkite savo skrupulingumą suderinti su planuojamo darbo apimtimi.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nusiteikite porai ramesnių dienų, kai būsite linkę šiek tiek pasitraukti nuo pasaulio ir pabūti ramiai su savimi, susidėlioti mintis. Tiesa, įvairūs reikalai gali versti jus suktis, juolab būtinybė įgyvendinti sutartus darbus, spręsti skubius finansinius reikalus toli atsitraukti trukdys, tad teks ieškoti kompromisų. Pažvelkite į visa tai, kas vyksta, naujai ir rasite netikėtus sprendimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Gražus, tačiau itin intensyvus laikotarpis tęsiasi – turite erdvės kūrybai, saviraiškai, tačiau uždarbio galimybės, ilgalaikiai įsipareigojimai jus verčia ir toliau gana intensyviai veikti, spręsti finansinius reikalus. Venkite emocinių, draugų ar bičiulių primestų ar trumpalaikių emocijų nulemtų sprendimų ar išlaidų, pasistenkite likti ištikimi savo vertybėms.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Profesiniai ir asmeniniai interesai šiandien bus sunkiai derinami – pasistenkite darbovietėje, o ypač bendraudami su darbdaviais būti kuklesni, vengti puikuotis savo nuopelnais ar tuščiai postringauti, rodyti emocijas – dabar svarbūs konkretūs ir aiškūs veiksmai, tad veikite, ieškokite kūrybingų sprendimų, o susikaupusią įtampą išleiskite judėdami – sportuokite, šokite, vaikščiokite.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Puikus prieškalėdinis laikotarpis, itin tinkamas rimčiai, susikaupti ir saviugdai, tačiau nurimti trukdys itin aktyvus jūsų protas ir smalsumas, kai norisi kuo daugiau pažinti, domėtis mokslo naujovėmis, keliauti ar bent jau pasiduoti autoritetų įtakai. Susikaupti jums turėtų padėti aktyvesnis fizinis darbas namuose ar aplink juos – turite progos įgyvendinti seną svajonę.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Porą dienų, kai jūsų emocijos bus kaip reta sužadintos, tikėtina, kad finansiniai reikalai darbe pareikalaus didelio jūsų dėmesio ir pastangų. Susikaupkite ir ieškokite naujų sprendimų arba prisiminkite ankstesnes idėjas, domėkitės, bendraukite ar tiesiog ieškokite pagalbos. Įtampą sumažinti padės fizinė veikla ar nedidelis žygis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Laikotarpis ir toliau gana sėkmingas profesine prasme, kai galite nuveikti išties daug reikšmingų ir perspektyvių darbų bei užsidirbti, nors būkite dėmesingi, kad išlaidos išliktų galimybių rėmuose. Šiandien bus svarbu suderinti savo karjeros siekius su partnerių, taip pat ir savo antrosios pusės poreikiais ir reikalavimais – teks paieškoti idėjų, kaip tai išspręsti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius