-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – gruodžio 9 d.

Pirmadienis – harmoninga ir šviesi diena. Energijos lygis bus pastovus, palanku tvarkyti finansinius reikalus, investuoti į kokybiškus daiktus.
Meškiukas
Meškiukas / Shutterstock nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien Avino zodiako ženklo atstovams su visais pavyks rasti bendrą kalbą. Meistriškai gebėsite įtikinti savo pašnekovus, pasieksite tai, ko norite. Pirmadienį galite sulaukti finansinio pobūdžio pasiūlymų. Nors galimybė greitai praturtėti ir labai vilios, nesivelkite į avantiūras, pasiteisins tik gerai apgalvotos, ilgalaikės investicijos. Vakare mažiau atviraukite apie savo ateities planus, ypač su mažai pažįstamais žmonėmis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Būsite nusiteikę optimistiškai, norėsis nuveikti kuo daugiau, kuo greičiau. Būtina atsižvelkite į organizmo siunčiamus signalus – šiandien bus lengva persitempti. Tinkama diena sveikatinimosi, gražinimosi procedūroms atlikti. Darbe vyraus šventiškos nuotaikos, kūrybiškai žvelgsite į visus sunkumus. Pirmadienis puikiai tiks svarbiems susitikimams, deryboms.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmadienį bus sunku valdyti emocijas, tačiau netrūks energijos ir optimizmo. Diena ypač tinkama kūrybinei veiklai, visi darbai eisis greičiau nei tikėjotės. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, mylimiesiems. Šiandien reikės ieškoti kompromisų tarp savo ir artimųjų poreikių. Tikėtini susidūrimai su seniai matytais žmonėmis, jus gali pasiekti svarbios naujienos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmadienis sėkminga diena – fortūna jums plačiai šypsosis. Gali pasiteisinti net rizikingiausi sumanymai, tikėtina praktinė nauda. Palanku vystyti tarptautinius santykius, planuoti ar vykti į tolimas keliones. Kūrybinis potencialas bus aukštas, aplankys mūza. Šiandien bus lengva kalbėti apie savo jausmus, norėsis kurti nuoširdžius ryšius. Vakaras puikiai tiks romantiškiems pasimatymams.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Neatidėliokite svarbių darbų – delsimas tik pablogins situaciją. Pirmadienį prireiks nemažai kantrybės ir ištvermės, kelyje vis iškils nenumatytų sunkumų. Tikėtini pokyčiai, ne patys maloniausi siurprizai darbo aplinkoje. Net sudėtingiausioje situacijoje stenkitės išlikti taktiški ir diplomatiški, nesivelkite į beprasmius ginčus. Gera žinia – įdėtos pastangos duos rezultatų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien vyraus pakilios nuotaikos, bus apstu puikių progų. Pirmadienį Mergelėms norėsis puoštis, žavėti rūpintis savo įvaizdžiu – laikas tam išties tinkamas. Pasiteisins ir sveikatinimosi procedūros, verta peržiūrėti savo mitybos racioną, atlikti reikiamas korekcijas. Puikus metas kūrybinei, organizacinei veiklai, prezentacijoms. Pasiteisins reklama socialiniuose tinkluose.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Regis, Svarstyklėms nepavyks išvengti šiokios tokios painiavos šiandien. Būsite itin emocingi, sunkiai seksis valdyti įsisiautėjusius jausmus. Nesutarimai su šeimos nariais darys įtaką slogiai vidinei būsenai, gali užvaldyti pesimistinės mintys. Nuotaiką praskaidrins smagus filmas, įdomi knyga ar nuoširdus pokalbis su širdžiai mielu žmogumi.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Veikdami kartu su partneriu daug lengviau pasieksite užsibrėžtų tikslų, įveiksite iškylančius sunkumus. Pirmadienį galite išgirsti puikių patarimų iš šalies – verta į juos įsiklausyti. Diena tinkama susitarimams tvirtinti, juridiniams klausimams spręsti. Svarbesnius reikalus tvarkykite pirmoje dienos pusėje – po pietų atsiras daugiau dvejonių, bus sunkiau apsispręsti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmadienį nepriklausomybė ir laisvės pojūtis atrodys kaip didžiausias turtas. Nesinorės niekam įsipareigoti, kasdieniai darbai jūsų visiškai nedomins. Mintys bus nukreiptos į ateitį – kursite ambicingus planus, svajosite apie didžius pasiekimus. Vis dėlto nereikėtų pernelyg atitolti nuo realybės – sąžiningai vykdykite prisiimtus įsipareigojimus, kitaip neišvengsite problemų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmadienį Ožiaragio zodiako ženklo atstovai gyvens pakiliomis nuotaikomis. Šiandien įsitikinsite, jog svajonės tikrai pildosi. Tai sėkminga diena, tačiau reikia vengti nerealistiško požiūrio į pasaulį ir žmones. Garsiau suskambės meilės tema – širdį gali užplūsti nauji jausmai. Tai puikus metas tarpusavio santykių puoselėjimui, prisipažinimams jausmuose.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vyraus džiugios nuotaikos, tačiau bus sunku prisiversti vykdyti kasdienius įsipareigojimus – labiau norėsis svajoti apie gražią ateitį, kurti grandiozinius planus. Gali atsiskleisti jūsų turimi talentai, turėsite progą sužibėti reikiamų žmonių akyse. Palankus metas piniginiams reikalams tvarkyti, gali įvykti pelningi sandoriai. Vakare skirkite daugiau laiko mylimiems žmonėms – nuoširdus dėmesys, atviras pokalbis padės sustiprinti tarpusavio ryšį.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien Žuvų zodiako ženklo atstovai bus nusiteikę azartiškai, norėsis išbandyti savo laimę. Netampykite likimo už ūsų, venkite skubotų veiksmų. Pirmadienį tinka organizuoti bendrą biudžetą, kreiptis dėl paskolų, tvarkyti mokesčius, drausti savo turtą, sveikatą. Antroje dienos pusėje laukia malonūs siurprizai, netrūks nuoširdaus mylimų žmonių dėmesio.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius