Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pirmadienio horoskopas – kovo 1 d.

Savaitė ir mėnuo prasidės emociškai gana ramia, tačiau aktyviai veiklai tinkama diena. Mėnulis dar pilnas, palaikantis visus darbus, keliaus su diplomatija, estetika ir teisingumu siejamu Svarstyklių Zodiako ženklu, tad laikas tinkamas imtis spręsti visus juridinius, santykių, įvaizdžio klausimus – daugiau bendrauti, ieškoti įvairių konfliktų, problemų sprendimo būdų, gal ir kiek skausmingų kompromisų, bendrauti su valstybinėmis įstaigomis, teisėsauga.
Aromaterapija
Aromaterapija / Fotolia nuotr.

Taip pat derėtų pasirūpinti savo apranga, išvaizda. Šiandien bus svarbu, kaip atrodome, bet ir kaip kalbame, bendraujame – pasistenkite laikytis taisyklių, vengti grubesnio žodžio, iššaukiančio elgesio ar labai į akis krintančios aprangos.

Gera diena ugdyti savidiscipliną. Atkreipkite dėmesį į tai, kaip su jumis elgiasi aplinkiniai, kas vyksta – kad ir kaip sunku būtų prisipažinti, tai jūsų vidinių procesų atspindys, tarsi veidrodis to, kokiu šiuo momentu esate jūs.

Tokią dieną tikrai atitiksite svarbų išvaizdos reikalavimą, jeigu dėvėsite indigo mėlynos spalvos drabužius, pasipuošite safyro mėlynumo akmenimis, o gal ir safyro papuošalais, vario su auksu dirbiniais.

Maistas gali būti ir kuklesnis, geriausiai tiks žaliavalgiški, t. y. kuo mažiau apdirbtų, tik šaltai apdorotų produktų patiekalai, tarp jų ir sūdyta žuvis ar mėsa, šviežias sūris.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Graži, darbinga diena, kuomet būsite daug dėmesio skirti veiklai kartu su kitais, verslo partneriais, kolegomis – puikus laikas pasirašyti sutartis, tartis, apsispręsti dėt tolesnių projektų, bendradarbiavimo, tačiau ir puoselėti asmeninius jausmus savo antrajai pusei. Bet kokiu atveju nusiteikite tam tikriems skausmingiems kompromisams – bus svarbu pažaboti savimeilę.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Darbe šiandien bus labai svarbu galvoti ką sakote – venkite demonstruoti savo išmanymą, girtis ar, priešingai, rodyti save kukliausiu žmogumi pasaulyje. Pyktis ar arogancija taip pat tik paliktų jums mažai malonų jausmą, todėl bus svarbu aiškiai matyti, ką norite padaryti, kas jums svarbu, tai įvardinti ir nuosekliai siekti. Palanku pasirūpinti tiek savo sveikata, tiek ir sveikesne darbo aplinka.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tai, ko jūs siekiate, ir situacija darbe pastaruoju metu labai keistai skiriasi – esate pilni idėjų, ypač susijusių su mokslu, žiniasklaida, ryšiais su užsieniu, tačiau jų realizacija yra gerokai apsunkinta ir tai verčia jus jausti nuolatinę įtampą. Šiandien bus viena tų dienų, kuomet nuveikti pavyks daug – jūsų kūrybingumas suteiks jums daug vidinės jėgos, tad imkitės darbų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pasaulyje visko vyksta daug, tačiau šiandien jūs geriausiai jausitės namuose ar jums saugioje, artimoje aplinkoje, su šeima, giminėmis, tėvais – gera proga prisiminti tai, ką jie jums teikia, padėkoti už tai, prisiminti tradicijas, vertybes ir, tuo vadovaujantis, imtis išties daug pastangų ir jūsų vidinės stiprybės pareikalausiančių, atsakingų darbų. Svarbiausia, kad visi sprendimai būtų tik jūsų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Panašu, kad šiandien jus pasiekiančios informacijos srautas didelis – teks daug bendrauti su veiklos partneriais, derinti teisinius dalykus, tvarkyti dokumentus ir nuolat išlaikyti dėmesį į tai, kurlink veikla veda, ar tai perspektyvu. Bus labai svarbu atsižvelgti į partnerių nuomonę, net jeigu ji jums atrodys sunkiai priimtina – klauskite argumentų ir venkite rodyti emocijas ar daryti spaudimą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ši diena jums kaip reta palanki pirkiniams ir tai veiklai, kuri atneš ne tik pajamų, bet ir suteiks įžvalgų, kurlink ateityje turėtumėte kreipti savo veiklą, kokioje srityje vystyti karjerą. Darbų, kuriuos turite atlikti, krūvis didelis, tad būkite dėmesingi jus pasiekiančiai ar iš jūsų išeinančiai informacijai, tikrinkite viską, nes galimi apsirikimai. Pamaloninkite save ir maža dovanėle.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien turėtumėte jaustis kaip ant sparnų – pilni idėjų ir polėkio pasaulį padaryti gražesniu. Išnaudokite dieną tam, kas jus įkvepia, bendraukite su jums svarbiais žmonėmis, domėkitės tuo, kas vyksta pasaulyje. Jeigu turite galimybių, daugiau pailsėkite, tačiau būkite dėmesingi finansiniams reikalams, sekite išlaidas ir savo energijos resursus – venkite pervargimo.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Buvimas namuose, artimoje aplinkoje šiandien jums taps puikia priebėga nuo visų problemų, galimybe pailsėti, sulaukti palaikymo ir tuo pačiu galimybe susivokti, kas jums svarbu ir ko labiausiai norėtumėte, pajausti savo giliausius poreikius. Santykiai su antrąja puse šiandien gali versti jus priimti svarbų sprendimą, tačiau radikalios permainos vargu ar jus džiugins.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Puiki diena pasinaudoti savo patirtimi, ryšiais, turima informacija ir imtis naujų iniciatyvų, ieškoti veiklos partnerių, konsultuotis. Puiki diena užmegzti ilgalaikius tiek verslo, tiek ir asmeninius ar draugiškus santykius, tik bus svarbu išlaikyti kuo didesnį atvirumą, vengti gražinti situaciją, taip pat įvertinkite ir galimas rizikas, bet venkite pasiduoti baimėms.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Profesine prasme laukia itin sėkminga diena, kuomet, tikėtina, ir nuveiksite daug, ir sulauksite vertingų ir gerą pelną atnešiančių pasiūlymų, tačiau būkite santūrūs, venkite reikalauti ar užsibrėžti per daug, saikingiau vertinkite savo pasiekimus bei nuopelnus, antraip situacija gali gana staigiai ir radikaliai pasikeisti. Būkite saikingi, planuodami išlaidas ar pirkinius, venkite azarto.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų protas šiandien itin kūrybingas, kils labai daug perspektyvių ir toli siekiančių minčių ar projektų idėjų – atkreipkite į tai dėmesį ir paieškokite būdų jas realizuoti. Vertėtų daugiau skaityti, gilintis į informaciją, domėtis mokslo inovacijomis, pasiekimais kitose šalyse, galbūt net pagalvoti apie rimtesnius mokslus. Venkite pasiduoti baimėms ar nuvertinti save – šiandien galite daug.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Keistas laikas, kuomet galite pajausti būties esmę ir gelmę, labai gilių, transformuojančių emocijų ir įžvalgų, galbūt jus pasieks ir slaptos informacijos, visu tuo jausite poreikį dalintis, tačiau tuo pačiu ir didelę viešumos baimę. Venkite skubos, daugiau dėmesio skirkite situacijos suvokimui, įvertinimui. Veikite tik tokiu atveju, kuomet jausite aiškią atsakomybę už tai, ką darote ar sakote.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius