Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – kovo 16 d.

Šiandien į viską žvelgsime optimistiškai, su sveiko humoro doze, o vakare surimtėsime, tapsime dalykiški. Diena palanki ieškoti išminties, gilintis į paslaptingus dalykus, ženklus, simbolius.
Velykiniai sausainiai
Velykiniai sausainiai / Vida Press nuotr.

Merkurijus šįryt įžengė į Žuvis – produktyviau darbuosis kūrybinio mąstymo atstovai, sudėtingesnis metas protinio darbo atstovams, analitikams. Nuo 10 iki 13 val. 30 min. – neharmoningas dienos metas, bus sunkiau sąmoningai suvokti savo pojūčius ir impulsus. Svarbesniems sprendimams palankus metas – nuo 17 val. iki 21 val., kuomet jausmai puikiai derinsis su protu. 11 val. 34 min. prasidės delčios fazė, visą dieną truks harmoninga 22-oji Mėnulio ciklo para. Šiąnakt galimi ryškūs, informatyvūs sapnai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avinams pasaulis šiandien regėsis pernelyg lėtas ir inertiškas. Pasistenkite prisitaikyti prie dienos ritmo, neskubėkite, įsižiūrėkite į dėmesį atkreipusias smulkmenas, įsiklausykite į girdimus žodžius. Vakare stenkitės ieškoti darnos ir santarvės su namiškiais. Gebėsite aktyviai spręsti namų ūkio reikalus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučiai šiandien neskubės su visu pasauliu ir dirbs savo įprastu ritmu. Palanki diena bendrauti, ieškoti informacijos, semtis žinių, kaupti išmintį. Vakare pakils nuotaika, palankiai klostysis aplinkybės, viskas klosis be didesnių pastangų. Gali lengvai išsispręsti asmeniniai ar darbiniai reikalai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniams ši diena regėsis klaidi, galimas išsiblaškymas – jus efektyviai žvalintų dažnesnės pertraukėlės gryname ore. Pasistenkite mąstyti abstrakčiau, kūrybiškiau, analizuokite ženklus – tokiu būdu sulauksite genialių idėjų. Šiandien svarbu dalintis žiniomis su kitais, keistis vertinga informacija.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžius šiandien aplankys naujos mintys, svajonės ir viltys. Galite gauti žinią, tiesioginę arba ne, – šiandien reikia gebėti skaityti tarp eilučių. Vakare surimtėsite, gali apimti dvejonės, abejonės. Melancholiją išsklaidyti padės nuoširdus pokalbis – pasidalinkite savo mintimis, neužsisklęskite savyje.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtai šiandien gebės atrasti kitą požiūrio kampą, pažvelgti į viską iš naujos perspektyvos, išsivaduoti iš iliuzijos. Mąstykite plačiau, leiskite sau pasvajoti, įsileiskite naujas mintis – taip ištrūksite iš užburto rato ir pajudėsite pirmyn. Galite sulaukti išmintingo patarimo, gauti vertingų žinių.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelėms šiandien regėsis, jog aplinkoje ėmė stigti elementarios tvarkos. Gali keistis jūsų požiūris kai kuriais klausimais, bus sudėtingiau analizuoti dalykus ir suprasti kitus žmones. Šiandien išlošite mąstydami kūrybiškai ir intuityviai, pažvelgę į pasaulį kitų akimis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklės šiandien dvejos labiau nei visada, gali kankinti abejonės, neaiškumai. Neapsistokite ties įgrisusiomis mintimis – galvokite apie naujus dalykus, nukreipkite minčių tėkmę nuo savo dvejonių objekto. Verta pasitarti su išmintingu žmogumi, ieškoti naudingų žinių ir patarimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionų mintys šiandien įgaus papildomą galią – ateis atsakymai į kai kuriuos klausimus, gims išganingos mintys. Plėsdami akiratį, mąstydami iš platesnės perspektyvos šiandien lengviau atrasite ir paprastų, eilinių rūpesčių sprendimus. Vakare palanku spręsti šeimyninius ir darbinius klausimus, ieškoti jų suderinamumo galimybių.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulius šiandien gali apnikti painios, klaidinančios arba bauginančios mintys. Jas sėkmingai nuvysite galvodami apie kitų rūpesčius. Verta atminti, kad padėdami kitiems, kartu išsprendžiame ir savas problemas. Iki 14 val. truks nelabai palankus metas, tuo tarpu nuo 17 val. iki 18 val. 20 min. verta priimti sprendimus – galite atrasti tobulą išeitį.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragiams šiandien seksis mąstyti plačiai, puikiai susidorosite su kūrybinėmis užduotimis, gebėsite improvizuoti. Vakare derėtų įsiklausyti į intuiciją, vidinį balsą, verta įsidėmėti ateinančios nakties sapnus. Nuo 18 val. 30 min. iki 21 val. puikiai derės jūsų intuicija ir racionalus mąstymas – puikus laikas ieškoti atsakymų į svarbius klausimus, išmintingų sprendimų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandeniams šiandien daugelis dalykų gali atrodyti kitaip, nurims kai kurios mintys, dėmesį patrauks kitos aktualijos. Mažiau galvosite apie save, daugiau – apie kitus. Ši diena palanki semtis žinių, mokytis, ieškoti vertingų patarimų, pasitarti su išmintingu žmogumi.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvis šiandien užplūs naujos mintys, kils naujų idėjų. Galite sulaukti naujienų, gauti žinią, pasiūlymą, pakvietimą. Ši diena tinka bendravimui, apsikeitimui nuomonėmis, žinių ir informacijos paieškai, įsisavinimui. Nuo 18 val. 30 min. iki 21 val. protas darbuosis produktyviausiai – galite atrasti puikų sprendimą asmeniniu ar dalykiniu klausimu.

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius