Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – kovo 2 d.

Painių, klaidžių energijų diena, kurioje tarsi blausioje Mėnulio šviesoje tampa sunku atskirti, kas tiesa, o kas – netikra. Svarbu išlaikyti sąmoningumą, nepasiduoti žemoms emocijoms ir instinktams, pagundoms, neužkibti ant provokatorių kabliukų. Neprovokuoti.
Kavinukas
Kavinukas / 123RF.com nuotr.

Didelę galią šiandien įgauna tiek mintis, tiek žodis – svarbu vengti tuščių kalbų, melo, ginčų, žodinių konfliktų, nelinkėti niekam liūdno galo.

Ši diena tinka mokytis ramiai ir konstruktyviai spręsti problemas, užbaigti nebaigtus darbus, ištaisyti klaidas, pasiruošti naujai darbo savaitei.

Vėlai vakare prasidės priešpilnis, įtampa augs. Vakaras neproduktyvus, geriau nesiimti nieko rimto, ilsėtis. Tai sudėtingiausias šios savaitės vakaras, jį reikia tiesiog išgyventi. Kiti bus geresni.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Trumpam išaugs jūsų intuityvaus mąstymo galia. Permąstykite svarbiausius reikalus, įstrigusias situacijas, nes galite išvysti kone stebuklingų išeičių. Tik neskubėkite visko įgyvendinti čia ir dabar.

Vakare likimas bus pasiruošęs jums suteikti antrą šansą ištaisyti kažkokią situaciją asmeniniuose reikaluose. Šįkart į viską pažvelkite naujai, stenkitės suprasti kur suklydote, keiskite taktiką – taip pasieksite kur kas geresnio rezultato. Atkakliai kartodami senas klaidas, rizikuojate ilgam įsisukti į pasikartojančių problemų ratą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandienos reikaluose ieškokite kūrybiškų sprendimų, semkitės gerosios patirties iš įtakingų, autoritetingų, šviesių ir kūrybiškų žmonių. Pirmoje dienos pusėje nesistenkite nuversti kalnų, kovoti su likimu – veikite esamomis sąlygomis.

Antra dienos pusė suteiks kur kas daugiau veiksmų laisvės, galimas produktyvus ir kūrybiškas komandinis darbas, vertos dėmesio idėjos, įkvepiančios naujiems projektams ir darbams. Vakarą verčiau praleisti kukliai, pasimėgauti ramybe ir vienatve.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmoje dienos pusėje prireiks jūsų pastangų asmeniniuose ir dalykiniuose santykiuose. Pokalbyje, susitikimuose, derybose verčiau išlikti santūriais, nekelti perteklinių reikalavimų, geranoriškai atsižvelgti į gautas pastabas.

Nuo pietų porai valandų nuotaika gali subjurti kaip reikalas. Nepasiduokite negatyvioms emocijoms, revanšinėms idėjoms, nesileiskite įveliami į apkalbas, gandus, suokalbius, nesikiškite į svetimus konfliktus. Puiki proga nutraukti jus emociškai sekinančius santykius arba atlikti kažkokius nemalonius, tačiau neišvengiamus darbus. Ypač darbo dienos pabaigoje. Vakare vertėtų rinktis ramų poilsį namuose.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmoje dienos pusėje gali tekti mokytis santykių pamokas. Galima akistata su praeitimi. Taisykite senas klaidas, atiduokite skolas, ištesėkite kadaise duotus pažadus. Nuo pietų stiprės emocinė įtampa, nepasitenkinimas, polinkis sutirštinti spalvas, aplinka gali rodytis erzinanti ir priešiška.

Išlikite sąmoningi, nepasiduokite blogoms emocijoms, ypač pagundai kerštauti. Šiandien galima įžvelgti tikrąsias besikartojančių problemų priežastis ir užkirsti kelią jų susidarymui ateityje. Kelios valandos iki darbo dienos galo bus palankios kūrybinei partnerystei – pasidalinkite šį laiką su artimu ir patikimu žmogumi.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmoje dienos pusės neužsiverskite eiliniais darbais – pajuskite rytmečio magiją. Pasitelkite kūrybinį mąstymą, gaudykite ore sklandančias mintis, strateguokite vaikštinėdami gryname ore – galite atrasti visai netikėtas išeitis, sulaukti vertingų įžvalgų, idėjų, vizijų.

Antroji dienos pusė labiau tinka ramiai darbuotis vienumoje, nes galite pasijusti suirzę. Išlošite, jei sugebėsite išlikti kuklūs ir santūrūs, ypač santykyje su vadovais ir viršininkais. Vakare būkite atlaidesni namiškiams. Ilsėkitės.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tinkama diena asmeninio gyvenimo inventorizacijai. Vertėtų pasirūpinti namų ūkio reikalais, įsisenėjusiais ir vis atidėliojamais buitiniais ir asmeniniais klausimais. Paanalizuokite savo kasdienius buitinius įpročius, identifikuokite „laiko vagis“, pagalvokite, ką ir kaip būtų galima patobulinti, pakeisti.

Šiuo metu jums labai palankios dienos atsinaujinimui, pozityvūs pokyčiai išeitų į naudą. Pasistenkite vengti kritikos ir aštresnio žodžio. Ypač šįvakar.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklėms tikėtini išbandymai įvairiomis pagundomis – didėja rizika paslysti, suklupt – išlikite sąmoningi. Sudėtingesnius šios dienos įvykius priimkite kaip pamokas, analizuokite šios dienos situacijas, būsenas, darykite išvadas – tai atneš daug naudos ateityje.

Šiandien galite atpažinti tai, kas jums labiausiai trukdo, tempia jus į dugną – tiek aplinkoje, tiek ir jūsų pačių viduje. Vakarą praleiskite kukliai. Visai netinkamas metas nuotykiams ir lengvabūdiškiems žygiams. Tai vienas iš tų vakarų, kai geriausiu bičiuliu tampa askezė, tyla ir vienatvė.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionams šiandien ypač svarbu nepasiduoti neigiamoms emocijoms, ypač antroje dienos pusėje. Nesileiskite įtraukiami į slaptų intrigų sūkurį, apkalbas, o juo labiau į sąmokslą, keršto planus ar kažkokią slaptą nelegalią veiklą.

Vakare praverstų nuoširdus pokalbis su geru bičiuliu, kuriuo pasitikite. Dialoge gali išsikristalizuoti itin vertingos idėjos ir mintys. Vakare nepraleiskite progos pajudėti, išeikite bent trumpam pasivaikščiojimui senais gerais širdžiai mielais maršrutais – taip atsigausite, regeneruositės.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Svarbiausius dienos darbus stenkitės atlikti iš pat ryto – tai jūsų sėkmingiausias laikas dienoje. Iki dešimtos valandos negaiškite laiko eiliniams rutininiams darbams – šis trumputis dienos tarpsnis skirtas kūrybinio potencialo reikalaujančiai veiklai.

Likusios dienos metu stenkitės įsiklausyti į kitų nuomonę, išlikti tolerantiškais – šiandien vargiai pavyks kažkam kažką įrodyti, lengva įsivelti į beprasmius ginčus. Nesivelkite į konfliktus, tačiau prireikus nelikite abejingi – užstokite silpnesniuosius. Šiandien jums puiki diena susirinkti trūkstamą informaciją, užpildyti spragas savo žinių lobynuose.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien skirkite dėmesio detalėms, smulkiems, tačiau svarbiems darbams, trumpalaikiams projektams. Stipriai susikoncentravę į kažką žymiai mažiau jausite dienos įtampą, o gal net visai jos nepastebėsite. Produktyviau darbuositės vienumoje, savarankiškai. Jus gali erzinti vadovybė, viršininkas (netgi visai niekuo dėtas).

Būkite atlaidesni vaikams ir antrajai pusei. Vakare augs įtampa santykiuose. Nekelkite perdėtų reikalavimų ir apsišarvuokite kantrybe – didžiausiu savo ginklu, kuris dar niekada nebuvo nuvylęs nei vieno Ožiaragio. Nenuvils ir šįkart.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Gera diena komandinei, bendruomeninei veiklai – idėjų generavimui, „smegenų šturmui“, kolektyvinei kūrybai. Šiandien jums pakaks charizmos įkvėpti kitus naujiems darbams, įnešti šviežio oro gūsį, būtiną išjudinti užsistovėjusiems reikalams. Tik su sąlyga, kad sugebėsite atskirti viziją nuo iliuzijos, kurios pilna ši apgaulinga diena, atlaikysite galimą kritiką ir nepasiduosite pagundai jaustis svarbesniu nei sėdintys prieš jus.

Vandenio jėga slypi solidarume ir vienybėje – jeigu ir šiandien nepaminsite šio principo, galite išties sublizgėti ir suvienyti visus bendram tikslui. Vakaro prognozė galioja ir jums – neverta imtis svarbių darbų, nes neišeis taip, kaip norisi.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Dviprasmiška diena, iliuzijų metas. Sėkmingai veiksite pasitelkę kūrybinę gyslelę ir kiek žaismingą darbo stilių. Tačiau avantiūrizmui ir itin laisvam požiūriui į reikalus pasiduoti nevalia, nes pernelyg išėjus iš ribų, bus betvarkė ir chaosas.

Skirkite pakankamai dėmesio svarbioms detalėms ir orientuokitės į bendrą galutinį rezultatą, tuomet pasiseks. Šiandien ypač venkite slaptų intrigų, nesileiskite įtraukiami į apkalbas, nesiklausykite gandų.

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius