Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – kovo 29 d.

Dar vis pilnatis – šiandien Mėnulis diplomatiškumu ir estetiškumu išsiskiriančiame Svarstyklių Zodiako ženkle yra tiesiais prieš Saulę su Venera aktyviame ir kovingame, ryškiame Avino ženkle – tai partnerystės santykių gludinimo laikas, kuomet tai, ko noriu aš – greitai, čia ir dabar, gali žeisti partnerio jausmus.
Žydinčios blindės „kačiukai“
Žydinčios blindės „kačiukai“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Svarbu žaisti pagal bendražmogiškas taisykles, susitarimus, išlaikyti teisingumą, balansą. Šaunu tai, kad šiandien visi kiti aspektai labai palankūs įvairiai veiklai, tad savaitės pradžioje drąsiai planuokite svarbius darbus, ypač, jeigu tai pasitarimai, derybos, sutartys, partnerių paieška, dokumentų tvarkymas, konsultacijos, teisinės procedūros, o kur dar visa grožio ir estetikos industrija – pradedant kūno dailinimu ir baigiant interjero dizainu ar architektūra.

Visos tos sritys, kur būtina rasti aukso vidurį, tobuliausią sprendimą – gera proga to pasiekti. Užteks ir drąsos, ir subtilumo, ir naujų sprendimų, ir energijos bei atkaklumo, tad belieka išsiveržti iš visų apribojimų.

Tai padaryti padės tviskančių, tamsiai raudonų, geltonų, ochros spalvų drabužiai, puoškitės piropu, rubinu, piritu. Maistas taip pat turėtų būti suteikiantis daug greitos energijos, šiltas, lengvai virškinamas – tiks įvairūs duonos gaminiai, šokoladas, bulvės, burokėliai. Atsisakykite mėsos, grybų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Dar viena aktyvi, darbinga ir sėkminga diena, kuomet stebėtinai lengvai nuveiksite visus jums rūpimus darbus, sutvarkysite būtinus reikalus ir tuo pačiu rasite būdų, tegu ir skausmingai, peržengti kai kurias jums gerokai bendravimą su kitais žmonėmis trikdžiusias ribas – diena palanki tiek susirasti antrąją pusę, tiek ir kokybiškai pagerinti ryšį su jau esama.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Puiki diena imtis visų įmanomų konkrečių ir praktiškų reikalų, o ypač, jeigu jie susiję su materialinės gerovės užtikrinimu, smulkiais, bet būtinai reikalais ir jūsų sveikata. Sąlygos taip susiklostys, kad lengvai išspręsite visus konfidencialius reikalus, turėsite galimybių pabūti ramiai su savimi ir tuo pačiu atlikti tai, ko iš jūsų reikalaujama.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Diena jums išskirtinai sėkminga įvairiausiai veiklai, tik bus labai svarbu, kad tai būtų būtent tai, kas jums svarbu, kas įtraukia ir leidžia veikti lengvai, be įtampos, agresijos, spontaniškai ir greitai. Tiesa, profesinė veikla pareikalaus padidinto dėmesio jus pasiekiančiai informacijai, bus svarbu tikrinti ir tai, ką jūs pateikiate kitiems, tad tikrinkite viską ką sakote, ar darote.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien būsite labai nostalgiškai nusiteikę ir, jeigu turėsite galimybę, dieną praleiskite namuose, pas tėvus, su artimiausiais žmonėmis. Antra vertus, diena itin palanki savo profesinės veiklos, karjeros galimybėmis, tad pasnausite vėliau, o šiandien imkitės veiklos, nugalėsite visas tikras ir tariamas kliūtis, tik suvaldykite primestas baimes.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Itin intensyvi, darbinga, rezultatyvi ir tuo pačiu smagi diena, kuomet daugybė darbų sklandžiai sudera ir galiausiai pavyksta pasiekti gerai nuteikiančių rezultatų. Itin palanki diena įvairiai su užsieniečiais, sportu, kelionėmis, žiniasklaida, mokslo plėtra susijusiai veiklai, kuomet galima pasiekti ilgalaikių susitarimų ir pripažinimo.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Darbų maratonas tęsiasi, tačiau ir rezultatai jau matosi – šiandien galite sulaukti karjerai palankaus ir finansiškai naudingo pasiūlymo, tik bus svarbu reaguoti greitai ir adekvačiai. Bendraudami turėkite galvoje, kad gali būti sunkiau susikalbėti su kitais, kiekvienas pateikiamą informaciją gali suprasti savaip, todėl galima painiava santykiuose, bus itin svarbus atlaidumas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jums išskirtinai sėkminga diena, nors suderinti savo ir antrosios pusės interesus gali būti sunkoka, galite sužinoti ir gana skausmingų dalykų, nusivilti savimi, aplinkiniais ar mylimu žmogumi, tačiau bus itin svarbu išmokti suderinti tai, kas atrodo sunkiai suderinama, perlipti per asmenines ambicijas ir sustiprėjus eiti toliau. Svarbiausia, drąsiai imkitės to, kas jums iš tiesų rūpi ir skatina veikti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Būtų idealu, jeigu šiandien turėtumėte galimybę tiesiog darbuotis pasitraukus atokiau nuo pašalinių reikalų, žmonių, bendravimo. Diena puiki pasirūpinti ir savo sveikata, dienotvarke, pradėti sportuoti, susitvarkyti namus, darbo vietą – priimti sprendimai padės jums sustiprėti, išsiugdyti ateities darbams būtinus įgūdžius.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Stebėtinai sėkminga, darbinga, rezultatyvi ir tuo pačiu džiugi diena, kuomet darbai tiesiog verda. Tai pareikalaus susitelkimo, gebėjimo valdyti situaciją, daug bendrauti. Puiki diena pristatyti viešai savo veiklą, ypač, jeigu ji susijusi su pramogų ir grožio industrija, menais, teise. Jūsų aktyvumas ir žavesys šiandien pavergs visus, tačiau daugiau subtilumo ir jautrumo širdies reikaluose praverstų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Diena, kuomet verta kuo daugiau dėmesio skirti profesinei veiklai, gana sklandžiai pavyks nuveikti įvairius smulkius, tačiau būtinus darbus. Gali tekti skubiai spręsti ir asmeninius sveikatos, namų ar darbo aplinkos pritaikymo pasikeitusiems poreikiams, finansavimo, resursų užtikrintumo klausimus – jums užteks ir gebėjimo susitelkti, ir nuoseklumo bei atkaklumo, tad nusiteikite padirbėti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Diena, kuomet verta imtis to, apie ką jau seniai svajojote – padaryti kažką tokio, kas įkvepia, suteikia energijos užtaisą tolesnei veiklai, leidžia pamatyti savo ir aplinkinių galimybes, potencialą ir suteikti džiaugsmo. Kūryba, pažintinė veikla, mokslo atradimai, sportas ir šokiai, kelionės – visa tai šios dienos temos, tad mokykitės, domėkitės ir įtvirtinkite veiklos gaires ateičiai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Aplinkybės vers jus kad ir skausmingai, tačiau išspręsti jau seniai pribrendusius praktinius klausimus – gal esate per daug priklausomi nuo kitų, o gal jaučiatės per mažai įvertinti ar laukiate teisėto uždarbio? Gera diena pasirūpinti pajamomis, atlyginimu, resursų užsitikrinimu – kaip tai padaryti žinote, tad veikite, tik laikykitės visų taisyklių ir normų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius