Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pirmadienio horoskopas – kovo 8 d.

Puikus metas praktiškai įgyvendinti idealistinėmis atrodančias idėjas, ypač susijusias su vandenų, aplinkos apsauga, sveikesnio, saugesnio pasaulio kūrimu. Diena tinkama apmąstymams, žinių kaupimui ir įsisavinimui. Puikus laikas menininkams, psichologams ir kitiems dvasiniams pagalbininkams, tačiau tik tuo atveju, jeigu jie permąstė, pasitikrino savo vertybes, rado būdus geriausiu būdu skleisti savo žinią žmonėms.
Gėlių puokštė
Gėlių puokštė / 123RF.com nuotr.

Savaitė prasidės ramiai ir darbingai, nors Mėnulis jau senas, tačiau keliaus su praktiškumu, tikslingumu, kantrybe ir struktūra bei strategija siejamu Ožiaragio Zodiako ženklu, puikiai sutardamas su Saule, Venera bei Neptūnu, apsijungusiais jautriose, dvasingose ir kūrybingose Žuvyse – puikus laikas ne tik tikslingai darbuotis, susiplanuoti savaitės veiklą, bet ir suteikti tiems darbams būtiną prasmę, atliepti visuomenės, ypač jautriausių jos grupių poreikius.

Apranga šiandien gali būti „jokios“ spalvos – kuo mažiau ryški, geriausiai tiks įvairūs pilkšvi atspalviai, puoškitės serpantinu. Maistas turėtų būti lengvas – užkandžiai, žalumynai, salotos, kitos daržovės ir vaisiai. Svarbiausia, kad maistas kvepėtų šviežiai, patraukliai. Tai subtilių kvapų ir skonių, gurmanų maisto diena.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puiki diena rasti geriausius būdus profesinei realizacijai, priimti karjeros sprendimus – tai, ką šiandien nuveiksite, suteiks jums gana gilų moralinį pasitenkinimą, tačiau bus itin svarbu veikti iš idėjinių paskatų, atsisakyti materialių vilionių. Bendraujant su draugais, kolegomis šiandien bus itin svarbu aiškiai įvardinti savo tikslus, vertybes, drąsiai išsakyti savo idėjas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Puiki diena imtis labdaringos, visuomeninės veiklos, pristatyti savo idėjas ir darbus visuomenei – jūsų žvilgsnis bus nukreiptas aukštų idealų link, tačiau tuo pačiu ieškosite būdų, kaip praktiškai visa tai įgyvendinti, – palankus laikas ieškoti paramos, rėmėjų, partnerių, tačiau turite aiškiai žinoti, ko norite. Kad ir ko imsitės, profesiniai įsipareigojimai lieka, tad teks pasistengti viską derinti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Puiki diena pagaliau rasti sutarimą su darbdaviais ir pasiūlyti jiems savo idėjas, ieškoti būdų ir finansų jų įgyvendinimui – jūsų veiklumas, rūpestingumas, gebėjimas padaryti, atrodytų, neįmanomus dalykus šiandien bus sunkiai pervertinamas, tad imkitės siekti tikslo, tik turėkite galvoje, kad gali tekti susidurti su prietarais ir stereotipais, tad pasiruoškite apginti savo tikslą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jeigu tai būtų savaitgalis, diena būtų puiki santuokai ar kitai svarbiai meilės šventei, bet kokiu atveju tinkamas laikas atstatyti ar sustiprinti santykius su antrąja puse, meilės ryšiui, piršlyboms, o taip pat imtis bendros veiklos su kitais asmenimis, deryboms, sutarčių rengimui ir pasirašymui. Finansinius klausimus spręskite tik tuomet, jeigu turite aiškios informacijos ir galite prisiimti visišką atsakomybę.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Puiki diena imtis asmeninių, šeimos ir ypač sveikatos reikalų, tinkamas laikas pasirūpinti ne tik savo ir šeimos narių gerove, saugumu, bet ir nekilnojamojo turto, paveldėjimo, draudimo ir kitais panašiais reikalais. Tiesa, profesinėje srityje veiklos taip pat užteks, teks ieškoti būdų suderinti prisiimtų įsipareigojimų vykdymą su tuo, ko pareikalaus aplinkybės.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nors profesinėje srityje veiklos ir bendravimo turėsite daug, dar daugiau jūsų dėmesio pareikalaus asmeniniai reikalai – rūpestis santykiais su antrąja puse, vaikais, jų mokslais, sveikata, gerove ar laisvalaikiu. Teks gana rimtai susitelkti, jeigu norėsite atlikti visus darbus. Tikėtini siurprizai, susiję su žiniasklaida, ryšiais su užsieniu, mokslo pasauliu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Būtų geriausia, jeigu šią dieną galėtumėte skirti asmeniniams – namų ir šeimos – reikalams: tiesiog tvarkytis buitį ir kuo daugiau ilsėtis, pasirūpinti ne tik namų patogumu, švara, bet ir grožiu, įsigyti kažką, kas jus džiugins ir tuo pačiu suteiks galimybę atsipalaiduoti, gyventi jaukiau, sveikiau. Tiesa, bus labai svarbu suderinti norus ir galimybes, antraip skylė biudžete gali tapti skausmingai didelė.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Įtampa tarp to, kaip gyvenimą įsivaizduojate jūs, kokius reikalavimus keliate sau ir kitiems, ir to, kaip į situaciją reaguoja greta esantys, gali gerokai paveikti jūsų sveikatą, priversti jus atidėti darbus ir daugiau laiko ir dėmesio skirti poilsiui bei susivokimui – daugiau bendraukite ir ieškokite būdų adekvačiai vertinti save bei aplinką.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nors ir darbo diena, tačiau šeimos, namų, giminės, kilmės ir tradicijų išsaugojimo temos taps jums itin svarbiomis – teks ieškoti atsakymo į klausimą, kas jums yra vertybės, kas yra svarbu, esminiai dalykai, o kas – tik laikini. Puikus laikas pasirūpinti tuo, kas paveldėta, tačiau ieškant būdų atitikti šių laikų reikalavimus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien gali tekti pasijausti dienos žvaigžde – jūsų reikės tiek kolegoms, tiek ir tiems, su kuriais palaikote kasdienius ryšius, – diena tinkama spręsti įvairius su informacijos gavimu ir teikimu, dokumentų tvarkymu, bendravimu ir mokymusi susijusius klausimus, kurie tuo pačiu svarbūs ir visuomenei. Vis dėlto būkite itin atsargūs priimdami su finansine atsakomybe susijusius sprendimus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jautrus laikas, kuomet esate linkę savo asmenį paslėpti nuo viešumos ir šiek tiek atsitraukti nuo sprendimų priėmimo, pasitikrinti savo vertybes ir galbūt imtis tik tokios veiklos, kur galima likti anonimu. Jūsų norai ir realybė gali gerokai išsiskirti. Teks teks prisiimti atsakomybė ir už profesinę veiklą, tačiau svarbiausia, kad išliktumėte sąžiningi sau, aiškiai žinotumėte, ką ir kodėl darote.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Puiki diena, kuomet sulauksite tiek dėmesio, pripažinimo, tiek ir didelio palaikymo iš draugų, bičiulių, kitų jums svarbių asmenų, net ir iš žiniasklaidos, kolegų iš užsienio – naudokitės proga savo tikslų įgyvendinimui, tačiau turite aiškiai juos įvardinti. Bus itin svarbu pasitikrinti, ar tai, ko siekiate, atspindi šios dienos problemas, atitinka jūsų ir aplinkinių poreikius.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius