-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – lapkričio 12 d.

Su kokiomis nuotaikomis pasitiksime pirmadienį?
Židinys
Židinys / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Visos mintys suksis apie darbus ir ilgalaikius projektus šią dieną. Avino zodiako ženklo atstovai bus nepaprastai aktyvūs, norėsis kuo greičiau pasiekti savo tikslų. Ne viskas eisis taip sklandžiai, kaip tikėjotės – prireiks daugiau laiko ir pastangų negu manėte. Palanku planuoti svarbius dalykinius susitikimus, spręsti dalykines problemas. Darbo aplinkoje elkitės itin profesionaliai, venkite asmeniškumų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tai sėkminga diena – nešvaistykite laiko veltui! Imkitės atsakingų darbų, spręskite problemas, nusimatykite ateities tikslus. Tinkamas laikas savo veiklos reklamai, tolimoms kelionėms bei profesinių žinių gilinimui. Šią dieną reikėtų vengti kardinalių permainų – situacija keisis dar ne vieną kartą. Būkite itin atidūs pildydami įvairius dokumentus, ypač, susijusius su finansais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pajusite poreikį daug ką keisti savyje ir savo artimoje aplinkoje. Tačiau stipri Neptūno įtaka neleis objektyviai vertinti situacijos, lems klaidas ir nesusipratimus, tad į pokyčius reikia eiti labai atsargiai. Venkite žadėti ir įsipareigoti, tai ypač pasakytina apie finansus. Šią dieną verčiau netvarkyti piniginių reikalų. Kils nesutarimų dėl bendro biudžeto planavimo, panaudojimo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien galite sulaukti pasiūlymų keliauti, kelti savo kvalifikaciją, dalyvauti stambiame projekte. Tai daug žadanti, tačiau paini diena. Apsvarstykite visas galimybes, bet neskubėkite priimti galutinių sprendimų. Pirmadienį teks nemažai komunikuoti, tartis, derėtis. Tiesa, bendravimas kels daugiau įtampos nei malonių įspūdžių. Gali pasiteisinti vienkartiniai projektai, rizikingi sumanymai, seksis pardavimai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmadienis palankiausia šios savaitės diena. Tvarkykite svarbius dalykinius reikalus, tarkitės su reikiamais žmonėmis, leiskitės į derybas – jus lydės sėkmė. Tinkamas metas finansiniams klausimams spręsti, imtis ambicingų projektų. Tiesa, galima akistata su valstybės tarnautojais – elkitės sąžiningai ir atsakingai. Bus lengva pasiduoti pagundoms, norėsis pagražinti tiesą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Degsite noru surizikuoti ir išbandyti savo bei kitų ribas. Atrodys, kad kontroliuojate situaciją, jog nieko blogo negali nutikti, jausitės apsaugoti nuo negandų. Bus sunku matyti realų situacijos vaizdą, o tai lems klaidas ir nusivylimus. Nesiimkite nieko pernelyg atsakingo šią dieną. Venkite didesnių piniginių investicijų, bet kokių avantiūrų. Tačiau diena tinkama kūrybinei veiklai – gali aplankyti mūza.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovai bus aktyvūs ir veržlūs. Palankus laikas pradėti sportuoti, imtis naujų aktyvių pomėgių. Kils noras užmegzti artimus ryšius – pirmadienį užteks ryžto žengti pirmą žingsnį. Daugiau dėmesio teks skirti buičiai, reikalams, susijusiems su nekilnojamuoju turtu. Antroje dienos pusėje šeimos nariai bei giminės kreipsis su prašymais padėti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionams puikiai seksis susitarti ir įtikinti šią dieną. Tačiau venkite dalyti pažadus į kairę ir į dešinę – pirmadienį norėsis visiems įtikti, todėl būsite linkę pervertinti savo galimybes. Bus daug dalykinio bendravimo, nemažai laiko teks praleisti kelyje. Visos sutartys ir kiti svarbūs dokumentai turi būti tikrinami po kelis kartus – didelė nesusipratimų, klaidų tikimybė. Tikėtini įdomūs pasiūlymai, galimi rimti pokalbiai su autoritetais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šią dieną nestokosite energijos ir azarto, visos mintys bus nukreiptos į finansinius reiklaus. Nebijosite rizikuoti, kils noras leistis į avantiūras – ieškoti greito praturtėjimo būdų. Tačiau tai paini diena, verčiau ramiai tęsti pradėtus darbus, imtis to, kas gerai žinoma ir saugu. Seksis siekiantiems sportinių aukštumų. Palanku dalyvauti derybose – puikiai pavyks apginti savo poziciją, išsikovoti geresnes sąlygas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Dienos pradžioje galimi asmeniniai rūpesčiai, įvairūs negalavimai. Bus sunku įsivažiuoti į darbus po tingaus savaitgalio. Tačiau dienai įsibėgėjus, tapsite vis aktyvesni ir ambicingesni. Šiandien daug lems jūsų iniciatyva ir valios pastangos. Skirkite laiko įvaizdžio tobulinimui – pirmadienį pirmas įspūdis bus labai svarbus. Turėsite progų atskleisti savo profesinius įgūdžius. Venkite piktnaudžiauti valdžia – tai atsisuks prieš jus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien norėsis atsiriboti nuo kasdienės aplinkos, pabėgti nuo visų problemų. Daugiau laiko skirkite apmąstymams, strategijos kūrimui, įvykių retrospektyvai. Vidinė sumaištis gali paskatinti destruktyvų elgesį – reikia būti itin sąmoningiems. Tikėtini nesusipratimai darbo aplinkoje, galimas slaptas kenkimas. Sportas ar kita aktyvi veikla padės išjudinti užsistovėjusią energiją.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmadienį norėsis skleisti savo idėjas, keistis informacija, plėsti akiratį. Palanku imtis ambicingų projektų. Tačiau ne viskas eisis taip sklandžiai, kaip tikėjotės – galite susidurti su pasipriešinimu, ne visiems jūsų sumanymai atrodys priimtini. Būkite itin atsargūs kelyje – tai avaringa diena. Regis, neišvengsite nesusipratimų ir artimoje aplinkoje, ginčai su šeimos nariais ar bičiuliais gali ilgam sugadinti nuotaiką.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius