Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – lapkričio 13 d.

Pirmadienis gali tapti puikiu įkvėpimo šaltiniu!
Katinas
Katinas / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tausokite sveikatą ir įsiklausykite į organizmo poreikius, kadangi šiandien ypač aiškiai galėsite pajusti galimus ateities negalavimus ir jau dabar imtis priemonių. Dėl patiriamo streso, susijusio su darbais, gali prasidėti depresyvios nuotaikos, irzlumas, todėl atsipalaiduokite ir prisiimkite tik tiek darbų, kiek iš tikrųjų galėsite įveikti. Be to, imkitės tik tų darbų, kurie jums priklauso.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jausite turintys nemažai vidinės jėgos, tad matysite prasmę stengtis padaryti kažką ypatingo, reikšmingo ir pastebimo aplinkiniams. Pasistenkite dėtis tik prie šviesių, pozityvių sumanymų ir sulauksite Visatos palaikymo. Aplinkiniai stebės ir jumis žavėsis, todėl pasistenkite ne tik elgtis, bet ir atrodyti tinkamai. Palanki diena romantiškiems pasimatymams prie žvakių šviesos.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Darbus suderinkite su ramiu poilsiu ir šeimos reikalais. Tai ne pati stipriausia diena karjeros reikalams spręsti, bet užtat ypač vaisinga tiems, kurie siekia sustiprinti emocinį ryšį su svarbiais, mylimais žmonėmis. Ypač rekomenduojami ilgi pokalbiai ir nuoširdus išsakymas viso to, kas jaudina – tai leis išskaidrinti santykius harmoningai, be ginčų ir priekaištų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tai intensyvaus mokymosi, apsikeitimo informacija, bendravimo, dokumentų tvarkymo ir smulkių darbų diena. Pavyks nemažai nuveikti, o ypač jei kiekvieną sunkų darbą išskaidysite į keletą mažesnių žingsnių. Svarbu nenorėti visko pasiekti savarankiškai ir veikti vienumoje, kadangi tokia pozicija atims iš jūsų nemažai palankių galimybių.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Produktyviausias dienos metas laukia nuo 7:55 val. iki 9:55 val. Tai palankus metas svarbiems susitikimams bei darbams, kuriuose svarbus jūsų asmeninis žavesys. Palanki diena tvarkyti reikalus, susijusius su finansais, buitimi, fizinio kūno grožiu ir sveikata. Taip pat galite atrasti naują papildomų pajamų šaltinį bei galimybių sutaupyti, ypač jei to sieksite.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Tai pati palankiausia savaitės diena, tad jeigu turite kokių nors sumanymų, svarbių darbų ar susitikimų, tuomet pats metas jų imtis. Kad ir kokių sunkumų kiltų, greičiausiai visus sugebėsite įveikti. Jūsų pasitikėjimas savimi augs tiek dėl savo pačių nuopelnų, tiek ir dėl aplinkinių komplimentų jums. Būsite dėmesio centre ir ypač aiškiai tą jausite asmeniniame gyvenime.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Galite jausti poreikį atsitraukti nuo aktyvaus gyvenimo ritmo. Nenoras daryti kažką, ko nenorite, skatins ieškoti galimybių išsisukti, prisidengti pasiteisinimais. Noras būti ramioje ir saugioje aplinkoje yra išties savalaikis, tad leiskite sau pasikrauti jėgų, būti ten, kur norite ir su kuo norite. Neapsikraukite nebūtinais darbais ir venkite naujų pažinčių ar sutarčių.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tai dinamiškas, veiklus metas, keliantis pagundas daug ką gauti greitai, be jokių ypatingų pastangų. Visgi, pasistenkite susilaikyti nuo noro veržtis į priekį ir tuoj pat įgyvendinti savo idėjas, kurių išties nestokosite. Taip pat susilaikykite nuo finansinių investicijų, naujų sutarčių ar pažadų, kurie vėliau neišvengiamai primintų apie save. Užsiimkite jau anksčiau pradėtais reikalais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Asmeninio gyvenimo sfera gali atnešti nusivylimą, tad protingiausia būtų atidėti meilės reikalus kitai dienai, o šį laiką paskirti rimtiems darbams. Profesinėje sferoje jūsų laukia neblogos naujienos, o gal net ir dovanos, kurių nusipelnote už pastangas, kurias pademonstravote praeityje. Padarykite žingsnį į priekį savo karjeros labui ir nebijokite pareikalauti iš aplinkos daugiau nei dabar turite.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Aplinka atneš žinią apie jums aktualius mokslus, kurių vertėtų imtis tam, kad taptumėte dar sėkmingesni ir atrastumėte naujų galimybių karjeroje. Daugiau pasiekę žmonės mielai pagelbės, nurodys teisingą veiksmų kryptį, tad drąsiai kreipkitės patarimo į autoritetus savo aplinkoje. Meilės sferoje laukia malonios emocijos bei puikiai praleistas laikas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Diena atneš sunkių situacijų, kurias privalėsite išspręsti savarankiškai. Nepasiduokite baimei ir sutvarkykite viską taip, kaip geriausiai mokate dabar. Tai jus užgrūdins ir ateityje, pasikartojus panašioms situacijoms, neleis pargriūti ar bijoti. Tai gali būti sėkminga diena, tačiau tik tuo atvejų, jei nesitikėsite, kad viską, ko norite, gausite lengvai ir greitai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Atkreipkite dėmesį į savo įvaizdį ir galvokite apie reikiamas korekcijas šioje sferoje. Šiandien puikiai jausite stilių, tad nepraleiskite progos atnaujinti savo garderobo ar apsilankyti grožio salone – rezultatai jums patiks. Tai sėkmingiausia savaitės diena, ypač svarbiems ir rimtiems susitarimams, pasimatymams ar savo veiklos pristatymui. Suplanuokite šią dieną svarbiausius savo darbus.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius