-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – lapkričio 15 d.

Astrologine prasme prasideda gana svarbi šiais metais savaitė – juk ketvirtadienį įvyks Mėnulio užtemimas, uždedantis didesnę atsakomybę visam tam, ką mąstysime, kalbėsime ir darysime artimiausiomis dienomis.
Minkšti meduoliai
Minkšti meduoliai / Vida Press nuotr.

Visą pirmadienį Saulė keliaus su aktyvumu, iniciatyvumu, ryškumu, drąsa, tačiau ir kovingumu siejamu Avino Zodiako ženklu – tai artistų, karių ir sportininkų metas, tačiau ir visiems kitiems suteikiantis galimybę pradėti, imtis to, kas subrendę, bet atidėliojama, ypač, jeigu tai kažkoks viešas išstojimas parodant savo veiklos rezultatus, fizinė veikla, sportas.

Antra vertus, ir aplinkiniai tampa karštesni, reikšdami emocijas, todėl padidėja konfliktų, emocingų susidūrimų pavojus, tad svarbiausia energijos perteklių suvaldyti ir nukreipti prasmingai veiklai, daugiau pajudėti.

Ryte reikėtų būti dėmesingiems tam, kaip tie, su kuriais tenka bendrauti, o ypač artimieji, antroji pusė jaučiasi, nes padidėja gana skausmingo santykių aiškinimosi pavojus, bus lengva ilgam susipykti, todėl kiek įmanoma venkite skubotų veiksmų ir pareiškimų.

Ir vis dėlto tai kūrybinga, džiugi, saulėta diena, tad vertėtų išnaudoti jos potencialą. Kadangi tai Saulės mėnesio paskutinė diena, tinkamas laikas atsisakyti nebereikalingų daiktų, daugiau laiko praleisti su artimais žmonėmis, įprastoje aplinkoje.

Žaižaruojančią nuotaiką palaikyti padės įvairių spalvų deriniai, ornamentai, auksas, blizgesys, puoškitės Saulės akmeniu (aventiurininiu feldšpatu), rubelitu, papuošalais iš rožinio aukso.

Maisto gaminimui skirkite kuo mažiau laiko, tenkinkitės tuo, kas paruošta anksčiau arba ką galima vartoti iš karto, ypač pieną, rūgusio pieno produktus.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji dienos pusė emociškai gali būti šiek tiek sunkesnė, nes norėsite išlaikyti gerus santykius su visais – tiek siekdami savo profesinių tikslų, bendraudami su kolegomis, darbdaviais, palaikydami gerą įvaizdį, tačiau ir norėdami išsaugoti gerus asmeninius santykius, likti ištikimi susitarimams su antrąja puse. Ar pavyks išlikti sąžiningiems, gerbti savo žodį? Susilaikykite nuo didesnių išlaidų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ko gero, jautriausia šių dienų tema – asmeniniai santykiai. Galite jausti gilų pasitikėjimo savimi, to, ką darote, trūkumą ir bandyti tai kompensuoti per kitus. O sulaukus priešingos reakcijos visada kyla konfliktų pavojus, tad šiomis dienomis venkite aktyvios veiklos, noro pasirodyti pranašesni už kitus, verčiau likite daugiau su savimi, susidėliokite mintis ramioje aplinkoje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Labai aktyvi diena, kai norėsis daug bendrauti, ieškoti draugų, bendraminčių, kolegų paramos, tačiau būkite atsargūs su iniciatyvomis, ypač, jeigu jos susijusios su finansais arba daugiau paremtos asmeniniais interesais, noru pasirodyti šauniau už kitus – tai gali labai greitai tapti skausminga pamoka. Verčiau darykite tai, kas jums priklauso, ir sulauksite aplinkinių palaikymo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmoje dienos pusėje gali tekti pasistengti, jeigu norėsite gerai pasirodyti darbo pokalbyje, parodyti savo kompetenciją, apginti savo interesus ramiai, kad ir kaip būtų stengiamasi išmušti jus iš vėžių ar sulauksite antrosios pusės pabaksnojimų. Verta pripažinti savo silpnas vietas ir pagalvoti, kuo jas galėtumėte kompensuoti. Venkite skubotų finansinių sprendimų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Viena svarbesnių tiek jūsų profesinei, tiek ir asmeninei sėkmei dienų, kai daug kas priklausys nuo gebėjimo susitelkti, atsiriboti nuo asmeniškumų ir imtis svarbiausių uždavinių, ypač, jeigu jie susiję su sutartimis, teisiniais reikalais, derybomis. Jūsų optimizmas šiandien bus sunkiai įveikiamas, ypač, jeigu atkreipsite dėmesį ir į žemiškuosius greta esančiųjų poreikius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmadienis ir antradienis jums gali būti gana sunkūs ir skausmingi emociškai – galite jaustis pažeidžiami, ypač išgirdę mylimo žmogaus, vaikų priekaištų, rūpės jų saugumas, gerovė. Daug kas priklausys nuo to, kaip pavyks susidėlioti savo dienotvarkę, susirikiuoti užgriuvusius darbus, pasirūpinti ir savo sveikata. Atsargiai vairuokite, laikykitės taisyklių, galvokite, ką sakote.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ir toliau gyvenimas sukasi apie norus, svajones, idėjas ir jų įgyvendinimo galimybes. Šiandien būsite pilni geriausių norų, tačiau gali tekti gerokai pasistengti, jei norėsite ramiai, be didesnių konfliktų sulaukti antrosios pusės paramos: susitaikyti su kai kuriais apribojimais arba siekti skausmingų kompromisų. Būkite itin atsargūs tvarkydami finansinius reikalus, įsigydami brangesnius daiktus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors atrodo, kad pasaulis sukasi tik apie jus ir asmeninius jūsų reikalus bei darbus, būkite atsargūs, jeigu teks priimti sprendimus, kurie susiję su pasaulėžiūra, vertybėmis, politinėmis aktualijomis: bus būtina domėtis, ieškoti objektyvios informacijos ir susilaikyti nuo skubotų pareiškimų. Pasaugokite savo sveikatą ir gerus santykius tiek su artimaisiais, tiek ir su antrąja puse.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Labai optimistiškai nuteikianti diena, kai viskas atrodys įmanoma – jūsų žaižaruojantis kūrybingumas bus sunkiai įveikiamas, tačiau atkreipkite dėmesį į mylimo žmogaus, aplinkinių pastabas, galvokite apie tai, kam išleidžiate pinigus. Dar anksti tikėtis pripažinimo, tačiau puikus laikas nuosekliai veiklai tobulinant savo įgūdžius, kaupiant resursus. Pasaugokite savo sveikatą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Kad ir koks intensyvus bus aplinkinių spaudimas kuo greičiau priimti sprendimus, venkite skubos, ypač tvarkydami finansinius reikalus – jums pakaks stiprybės atlaikyti užgriūvančią naštą, tereikia išlaukti ir atsakymus rasite. Būsite labai sentimentalūs, lengvai pažeidžiami, ypač, jeigu būtų pažeisti jūsų šeimos interesai, tradicijos, tačiau venkite skubotų sprendimų ar pareiškimų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savaitė prasidės itin intensyviai – lauks susitikimai, darbai, skambučiai, dokumentų tvarkymas, tačiau galite jaustis gana pažeidžiami, todėl gali tekti perlipti per kai kurias savo baimes, tikintis palankios jums reikalų eigos. Vertėtų peržiūrėti ankstesnius finansinius sprendimus, suderinti su tolesniais jūsų siekiais. Vakare gali tekti gerokai pasistengti derinant profesinius ir šeimos interesus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savaitė jums turėtų prasidėti gana ramiai – būsite labai išmintingi, tiesiog filosofiškai nusiteikę, palankus laikas tvarkyti bendruomeninius, reikalus, imtis didesnių projektų, tačiau vargu ar pavyks išvengti žemiškų reikalų, todėl būkite budresni spręsdami apie finansinę dalyko pusę, venkite skubotų pirkinių, ypač, jei norėsite pasirodyti šaunesni prieš kitus, kam nors įsiteikti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius