-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – lapkričio 16 d.

Aktyvi, darbinga ir pozityvi diena, kuomet verta pradėti svarbius jums darbus – Mėnulis keliaus aktyviu, optimistišku ir tolerantišku Šaulio Zodiako ženklu, puikiai sutars su savo galią beatgaunančiu aktyviuoju ir kovinguoju Marsu Avino ženkle, tad žvelkite į pasaulį atvirai, drąsiai ir imkitės išsakyti ir su tikėjimu įgyvendinti savo idėjas, plėtoti veiklą.
Jaukumas namuose
Jaukumas namuose / 123RF.com nuotr.

Tiesa, bus svarbu gerai viską suplanuoti ir suskaičiuoti, vengti rizikuoti visais turimais resursais – užsitikrinkite atsarginius kelius ar rezervus. Pasistenkite nuoširdžiai pasidarbuoti, įdėti į savo veiklą maksimumą jėgų, parodyti savo profesionalumą, padaryti viską kaip galima geriau. Perdėtas mandagumas ar išsisukinėjimas šiandien sunkiai bus suprastas, tačiau grubus spaudimas gali ilgam pabloginti santykius tiek darbe, tiek ir su antrąja puse.

Veržlias nuotaikas puikiai sustiprins baltos bei purpuro, ugninių spalvų drabužiai su aukso spalvos elementais, pasaugos piropas.

Maiste ir gėrimuose turėtų būti prieskonių, medaus, kepkite ir valgykite pyragus, blynus, meduolius.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pagrindine dienos tema, tikėtina, taps asmeninių santykių ir profesinės veiklos, jūsų siekių suderinimas. Esate stiprūs, atsigaunate, norite veikti, dirbti ir užsidirbti, tačiau pasistenkite, kad ir antroji pusė jaustųsi reikalinga, reikšminga, venkite konfliktuoti, verčiau pasistenkite ramiai išsiaiškinti abipusius lūkesčius. Būkite itin atsargūs priimdami finansinius sprendimus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pasistenkite šiandien ir artimiausiomis dienomis vengti ekscentriškų išsišokimų, demonstruoti savo išskirtinumą ar perdėtą kuklumą, atkreipkite dėmesį į aplinkinių pastabas ar reakciją ir pasistenkite elgtis sąmoningiau. Ką nors beveikdami būkite saikingi ir atsargūs, pasaugokite savo bei artimųjų sveikatą, venkite perdėto dėmesio išvaizdai ar tam, kaip kas atrodo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Diena jums gali būti itin aistringa ir tuo pačiu darbinga – teks pasistengti derinant savo norus, siekį imtis to, kas teikia džiaugsmo, ir būtinybę spręsti pakankamai rimtus ir atsakingus reikalus, susijusius su finansais, draudimu, paskolomis, verslu. Kad ir kaip kirbės noras problemas kažkaip apeiti, išvengti ar rasti lengvesnių jų sprendimo kelių, šiandien būtina labai rimtai įsigilinti į jas ir veikti tikslingai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Kad ir kaip norėtumėte puoselėti savo jausmus svarbiausiam žmogui, tačiau, panašu, situacija namuose klostosi sudėtinga. Venkite įtarinėti, kurti nereikalingas istorijas ar intrigas, juolab guostis ar skųstis – tai tik apsunkins situaciją, verčiau imkitės veiklos, nuveikite kažką naudingo jums ir kitiems – nustebsite, kaip nedaug reikia iki pilnos laimės.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Klaidingai suprasta informacija, klaidos iš praeities, įsitikinimas savo teisumu ar noras įsiteikti gali šiomis dienomis kainuoti jums daug energijos ir rūpesčių. Nors būsite darbingi ir kūrybingi, linkę šiek tiek laisviau pažiūrėti į pasaulį, surengti sau ir artimiesiems mažą šventę, tačiau pasistenkite išlaikyti blaivų protą, vengti skubotų žodžių, išlaidų ar veiksmų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jūsų pasitikėjimas savimi, savo žiniomis ir teisumu šiomis dienomis gali pakišti jums koją – venkite eksperimentų, tikrinkite informaciją, galvokite, ką sakote, juolab venkite pamokslauti ar puikuotis savo žiniomis. Būkite dėmesingesni vaikams, mylimam žmogui, pasirūpinti namiškiais, tačiau venkite skubotų išlaidų tenkinant savo ar artimųjų užgaidas, paisykite susitarimų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Finansiniai reikalai, įvairių dokumentų ir smulkių reikalų tvarkymas, bendravimas, informacijos paieška užims visą dieną, padės sumažinti asmeninio gyvenimo įtampas, tad darbuokitės, ieškokite geriausių sprendimų ir mažiau sukite galvą dėl to, ką kas pasakys – jūsų diplomatiniai gebėjimai sunkiai pralenkiami.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Grįžta skausmingos santykių su kitais žmonėmis, prisirišimo ir laisvės temos, ankstesnių santykių prisiminimai – venkite savigraužos ar kaltinimų, dar anksti spręsti apie tikrąsias problemų priežastis. Verčiau grįžkite prie darbų – šiandien, kad ir kaip bus sudėtinga atskleisti savo tikruosius poreikius, turėsite progos sulaukti perspektyvių ir pelningų pasiūlymų ar bent jau užmokesčio už atliktus darbus, tik venkite skubotų išlaidų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nors sąmoningai laikas toks, kad verčiau mažiau rodytis viešai ir daugiau laiko skirti sveikatos, ypatingai nervų sistemos atstatymui, poilsiui, atsigavimui po pastaruoju metu itin intensyvaus laikotarpio, susikaupti prieš gimtadienį. Daugiau judėkite gamtoje, pagalvokite apie savo vertybes, atiduokite skolas ir venkite naujų įsipareigojimų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Emocijos ir noras būti geriausiu darbe gali pakišti jums koją – venkite flirtuoti ar rodyti jausmus, pasistenkite pažvelgti į tai, kas vyksta, iš šalies. Šiandien verta daugiau laiko skirti bendriems su kitais projektams, komandos telkimui, idėjų įgyvendinimui ar pristatymui, naujų darbų pradžiai ar išjudinimui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nusiteikite, kad bus sudėtinga suderinti asmeninius ir profesinius reikalus, siurprizai namie gali gana smarkiai pakirsti jūsų pasitikėjimą savimi, tačiau bus svarbu suprasti, kad tai tik jūsų baimės, turėsite progos dar kartą paieškoti vidinės stiprybės ir išlaikyti sąmoningumą. Šiandien sulauksite daugiau dėmesio iš draugų ir bičiulių – skirkite jiems ir bendriems darbams laiko bei dėmesio – jie turi ateitį.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gana sėkmingas laikas jums tęsiasi, diena puikiai tinkama imtis profesinės veiklos, telkti bičiulius ir rėmėjus savo idėjų įgyvendinimui, tačiau bus svarbu būti kuo subtilesniais sprendžiant finansinius reikalus – venkite asmeniškumų, galite sulaukti ne itin skaidrių pasiūlymų, tad bus itin svarbu išlaikyti diplomatinius santykius.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius