Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – lapkričio 18 d.

Pirmadienį pakaks jėgų ir ryžto, tačiau labai svarbu nukreipti energiją tinkama linkme. Užsibrėžkite konkrečius tikslus ir nuosekliai jų siekite.
Morkų pyragėliai
Morkų pyragėliai / „Scanpix“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laukia judrus pirmadienis! Avinai bus apsukrūs ir energingi. Norėsis bendrauti, dalytis savo žiniomis ir idėjomis su kitais. Staiga pasikeitusios aplinkybės gali sukelti šiokią tokią sumaištį, tačiau viskas dėliosis jums tinkama linkme. Šiandien harmoningai klostysis meilės santykiai, palankus metas prisipažinti jausmuose, kviesti į pasimatymus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Aplinkybės vers plaukti pasroviui, niekur neskubėti. Šiandien verčiau užimti stebėtojo poziciją – atpažinkite Visatos jums siunčiamus ženklus. Pirmadienį norėsis klaidžioti praeities labirintais, prisiminsite senus, neįgyvendintus tikslus – gali būti, jog nuspręsite iš naujo jų siekti. Galimi netikėti susidūrimai su žmonėmis iš praeities. Vakarą leisite artimųjų apsuptyje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmadienį Dvyniai bus aktyvūs ir ryškūs. Turėsite tvirtą nuomonę apie viską ir nebijosite jos išsakyti. Tiesa, ne visiems patiks toks jūsų tiesmukumas – galimos konfrontacijos, konfliktinės situacijos. Būkite atidūs tvarkydami svarbius dokumentus, pasirašydami sutartis – būtina nuosekliai tikrinti visas detales. Vakare tapsite itin emocingi, jautrūs, bus itin svarbus artimų žmonių palaikymas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien Vėžio zodiako ženklo atstovai nesėdės rankų sudėję – drąsiai kovosite už geresnį rytojų. Pirmadienį visais būdais sieksite gauti praktinės naudos, visgi rimtesnius finansinius sprendimus verčiau atidėti kitai dienai. Vakare imsite daugiau dvejoti, nebus lengva apsispręsti. Galimi nesusipratimai komunikacijoje, išaugs avarinių situacijų tikimybė.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtai bus socialiai aktyvūs. Norėsis plėsti pažinčių ratą, dalyvauti visuotinėje veikloje. Bendravimo netrūks nei darbe nei artimoje aplinkoje. Ambicijos skatins kurti grandiozinius planus, kurie gali prasilenkti su turimomis galimybėmis. Šiandien draugai ir kolegos mokės puikiai patarti, bus nusiteikę geranoriškai, tad drąsiai kreipkitės į juos pagalbos. Galimos konfliktinės situacijos su autoritetais.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien Mergelės zodiako ženklo atstovams bus sunku išreikšti savo valią, dažniau teks prisitaikyti, paklusti. Nepasitikėjimas savo jėgomis vers dvejoti – galite pražiopsoti išties palankias progas. Visas situacijas vertinkite remdamiesi faktais ir logika, venkite savikritiškų minčių. Pirmadienį į jūsų akiratį gali sugrįžti seni projektai, kurių anksčiau neturėjote galimybių įgyvendinti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmadienį Svarstyklėms norėsis pabėgti nuo rutinos ir buities rūpesčių. Tai puikus metas atostogoms ar komandiruotėms. Tiek vienu, tiek kitu atveju patirsite daugybę neišdildomų įspūdžių, smagių nuotykių. Šiandien artimi žmonės ne kartą įrodys savo atsidavimą ir meilę, bus gera jausti stiprų užnugarį, palaikymą. Vakare sulauksite kvietimų pasižmonėti, dalyvauti renginiuose – išlikite socialiai aktyvūs.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitės pradžia bus kiek kebloka. Sudėtinga vidinė būsena, įtampos darbe ir namuose neleis ramiai gyventi. Pasistenkite nebėgti nuo problemų – sukaupkite visas jėgas ir jas spręskite. Šiandien ypač padės strateginis mąstymas, jūsų gebėjimas numatyti situacijos eigą. Venkite ilgalaikių įsipareigojimų, itin atidžiai tvarkykite svarbius dokumentus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovai bus nusiteikę karingai – šiandien niekas nesustabdys jūsų kelyje į tikslą. Kursite ambicingus planus, drąsiai galvosite apie ateities perspektyvas. Pirmadienį aplinkiniai bus nusiteikę geranoriškai jūsų atžvilgiu, lengvai gausite tai, ko norite. Pirmoje dienos pusėje laukia netikėtumai, gali tekti iš naujo peržiūrėti savo planus, atlikti tam tikras korekcijas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien nemažai streso ir įtampų gali kelti dalykiniai santykiai – bus sunku susitarti su kolegomis, gresia didesni ginčai su vadovais, kitais autoritetais. Nesivelkite į beprasmius konfliktus, mokėkite nutylėti. Pirmadienį bus lengva pasiduoti norui išlaidauti, norėsis puikuotis prieš kitus, gyventi ne pagal kišenę. Vakare rinkitės ramų poilsį širdžiai mielų žmonių kompanijoje.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmadienį bus sunku išvengti konfliktinių situacijų – norėsis visus šokdinti pagal savo dūdelę. Šiandien galite susidurti su itin stipriu pasipriešinimu – nenuvertinkite savo oponentų. Daugiau nesusipratimų laukia asmeniniuose santykiuose – jūsų nenumaldomas laisvės ir nepriklausomybės troškimas gali ne juokais supykdyti artimą žmogų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien bus sunkiau susikoncentruoti, laiku atlikti jums pavestas užduotis. Pasistenkite kruopščiai susiplanuoti dienotvarkę ir nuosekliai jos laikytis – kitaip neišvengsite streso ir įtampų. Puikus metas kūrybinei veiklai – visa dieną neapleis įkvėpimas. Vakare tikėtini nesusipratimai tarpusavio santykiuose – ne laiku ir ne vietoje ištartas žodis gali ilgam pasėti nesantaiką.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius