Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – lapkričio 20 d.

Darbingos savaitės!
Dirbanti moteris
Dirbanti moteris / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Viena produktyviausių ir dinamiškiausių dienų savaitėje, ypač tinkama naujų darbų pradžiai, dideliems projektams, tolimoms kelionėms, bendrauti su autoritetingais žmonėmis. Skirkite šį laiką svarbiems reikalams, kurie gali atnešti esminių pokyčių. Asmeniniame gyvenime taip pat galite sulaukti malonių akimirkų, kurios padidins jūsų pasitikėjimą savimi.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Dauguma šio ženklo atstovų galvos apie gyvenimo pokyčius, persikraustymą, veiklos nutraukimą arba pradžią, nebeefektyvių santykių pabaigą arba naujų sukūrimą. Tai virsmo diena, kai savo viduje atversite naują puslapį ir pamažu pradėsite keisti kai kurias gyvenimo sferas. Palankus metas pasidomėti naujomis finansinės plėtros galimybėmis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Jeigu turite numatę svarbių susitikimų, patartina juos paskirti šiai dienai. Palankus metas tiek darbiniams susirinkimais, tiek ir meilės pasimatymais. Svarbu atsirinkti, su kuo leidžiate laiką, ir siekti ne kiekybės, o kokybės. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į savo išvaizdą ir priderinti ją prie aplinkos, kurioje esate, nes būsite ypač pastebimi.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Darbinga diena, per kurią galėsite sutvarkyti tuos darbus, kuriems anksčiau vis neužtekdavo laiko arba noro. Laisvalaikiui arba asmeniniam gyvenimui laiko liks nedaug, bet šiandien būtų protingiausia susitelkti į darbus, o kitus dalykus pasilikti ateičiai. Atlikite savo pareigas nieko nelaukdami ir nereikalaudami mainais iš kitų - tai suteiks dienai harmoningą foną.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Sėkmė lauks tų, kurie pasitiki savimi, yra energingi, veiklūs ir aiškiai žino savo tikslus. Pavyks realizuoti save darbe, bet tik tuo atveju, jeigu jaučiate aistrą tam, ką darote. Užsiimti darbais, kurie ne prie širdies, bus ypač sunku. Meilės reikaluose taip pat nusimato nemažai veiksmo, todėl ieškote antrosios pusės arba norite tobulinti jau turimus santykius - tai efektyvus metas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Daugumai norėsis atsiriboti nuo greito gyvenimo ritmo, sunkių darbų, stresinių situacijų, šurmulio ir užsiimti tik malonia veikla, kuri neapsunkina, neverčia skubėti. Plaukdami ramiai pasieksite geresnių rezultatų, nei verždamiesi pirmyn ir negalvodami apie savijautą. Palanki diena pasirūpinti namų jaukumu, pakoreguoti interjerą, perstumdyti baldus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Protingiausia bus surasti tinkamus, vertingus partnerius savo veiklai ir taip greičiau įgyvendinti savo planus. Vienumoje bus sunkiau pasiekti ko nors reikšminga. Pats dinamiškiausias dienos metas nusimato tarp 8 ir 10 val., tad šį laiką išnaudokite sunkiausiems reikalams, kurie reikalauja drąsos, valios jėgos. Sėkminga diena užsiimantiems rašymu, prekyba, transportu, mokymais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pasirūpinkite savimi, peržiūrėkite savo maitinimosi įpročius, apsipirkite drabužiais, apsilankykite grožio salone - tai atneš trokštamų rezultatų, kuriuos pastebėsite ne tik jūs, bet ir aplinkiniai. Laikas nuo 10.10 iki 12.10 val. atneš svarbių, gilių suvokimų, į kuriuos verta įsiklausyti. Aiškiau nei visuomet jausite sau tinkamiausią veiklos kryptį ir veikimo būdą, kuris atves norimo rezultato link.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Viena sėkmingiausių dienų savaitėje, o jei veiksite išmintingai, tai gali būti viena produktyviausių dienų lapkritį. Nesunkiai gausite autoritetingų žmonių palaikymą ir jusite jų pagarbą, tad nesimėtykite dėl smulkmenų ir užsiimkite tik stambiais reikalais. Vakaras nuo 22.40 val. gali atnešti nuostabų įkvėpimą, naujų idėjų ateičiai ir suvokimų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Dirbantys įtemptą, greitos reakcijos ir aktyvaus bendravimo reikalaujantį darbą gali pajusti, kad dienos įvykiai vargina labiau nei įprastai. Apribokite kontaktus ir užsiimkite tik tais darbais, kurie yra būtini ir negali palaukti. Produktyvus metas užsiimti savo vidiniu pasauliu, dvasiniu ugdymu, apmąstymais apie dabartinį savo gyvenimo etapą - tai leis viską sustatyti į savo vietas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pajusite įkvėpimą įgyvendinti savo idėjas, planus norėsite išdėstyti draugams ar bendraminčiams. Tų, kurie norės prisijungti prie jūsų, išties netrūks, o gal jų bus net daugiau, nei jums iš tikrųjų reikia. Energijos bus daug, tad norėsite save realizuoti įvairiose srityse, tačiau svarbu neleisti barstyti savo vidinių išteklių ir nesimėtyti vienu metu į kelias puses - taip nepavyks nuveikti nieko konkretaus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Dienos įvykiai primins kopimą į kalną, kai kiekvienas žingsnis turi būti atsargus, apgalvotas ir vis labiau priartina prie viršūnės. Geriau nuveikite mažiau, bet užtat garantuokite kokybę. Asmeniniame gyvenime galite justi šaltą atmosferą, tačiau tai laikina ir susiformavo dėl jūsų susitelkimo į darbus. Susikaupkite ir atlikite savo darbus, o meilės reikalams skirkite kitas dienas.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius