Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pirmadienio horoskopas – lapkričio 23 d.

Pirmoji dienos pusė gali būti niūroka, emociškai sunkoka, tačiau jau antrojoje dienos pusėje ši įtampa jausis mažiau, Mėnulis gerokai sustiprės, jį palaikys daug kitų planetų, tad bus puikus laikas bendravimui, išsakyti tai, ką jaučiate, kas jums svarbu. Gilinkitės į jums rūpimų dalykų ar santykių priežastis, pajauskite, ko norėtumėte toliau siekti savo profesinėje veikloje.
Šuo
Šuo / 123RF.com nuotr.

Puikus laikas menininkams, psichologams, grožio industrijai, labdarai, dvasinei praktikai, šeimos ryšiams sutvirtinti, tačiau venkite pabėgti nuo pasaulio svaigindamiesi – pasekmės gali būti itin sunkios. Ši diena itin tinkama išsilaisvinti nuo svaigalų ar bent jau pasikalbėti apie savo problemą ir ieškoti jos sprendimo.

Dėvėkite ryškių, skaisčių, įvairių, tačiau tarpusavyje derančių spalvų drabužius, puoškitės spindinčiais akmenimis, jeigu turite, briliantais, taip pat tiks lazurito ir titano dirbiniai. Maistas turėtų būti įvairus, gausus, valgykite viską, ko norisi, išbandykite naujus patiekalus ar produktus, egzotinius vaisius.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laukia graži ir emocinga diena, ypatingai antroji jos pusė, puiki prisipažinti meilėje, suvokti ir išsakyti giliausius savo jausmus, ištaisyti praeities klaidas ir ramiai keliauti toliau. Galvokite apie ateities darbus, ieškokite jus labiausiai tenkinančių uždarbio ir savirealizacijos būdų, tačiau likite ramioje ir jums saugioje, palaikančioje aplinkoje.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Puiki diena atstatyti ryšius, išsiaiškinti santykius su draugais, bendraminčiais, jums svarbiais asmenimis, verslo partneriais iš užsienio ar mokslo, maloniems pokalbiams su jais, taip pat savo veiklos pristatymui, deryboms. Tiesa, aiškumo gali būti mažoka, tačiau malonus pokalbis ir malonūs ryšiai garantuoti, tad didelius lūkesčius atidėkite.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Itin darbinga diena, kuomet būsite linkę dirbti lengvai ir su malonumu, įsigilinę į aplinkinių poreikius ir gebėdami puikiai juos tenkinti. Tiesa, konkretumo jūsų darbo rezultatuose gal bus ir mažoka, tačiau puikus laikas deryboms, teisinei konsultacijai įvairiais finansiniais, nekilnojamojo turto reikalais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tai diena, kuomet jus trauks labai gilios dvasinės, psichologinės temos. Jei ir nebūsite linkę apsilankyti maldos namuose, bent jau paieškokite būdų išreikšti savo poreikį aukštesniems idealams per kūrybą ar malonius pokalbius su jums svarbiais asmenimis. Tokiu būdu sustiprinsite santykį su aplinkiniais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jūsų optimizmas šiandien gali būti pavojingas sprendžiant ilgalaikius finansinius reikalus – aiškumo išties labai nedaug, tad venkite perdėtų emocijų, verčiau tarkitės su namiškiais, ieškokite geriausių būdų susidaryti sąlygas dirbti ir užsidirbti, palaikyti šeimos biudžetą stabilesnį. Sulauksite supratimo ir pritarimo, tačiau ilgalaikiams sprendimams laikas mažai tinkamas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Puiki diena bendravimui ir ryšių atstatymui tiek su antrąja puse, vaikais, tiek ir su verslo partneriais, taip pat tinka tartis dėl veiklos pratęsimo, atnaujinimo. Konkretumo pasiekti vargu, ar pavyks, tačiau įsigilinti į situaciją, konsultuotis, ypatingai su psichologais, mokytis, pajausti kitų poreikius ir juos aptarti diena labai tinkama.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puiki diena planuoti išlaidas, įsigyti tai, kas pagerintų buitį, padėtų jums ir greta esantiems geriau jaustis – imkitės sveikatinimosi procedūrų, tvarkykite savo aplinką, pasirūpinkite artimaisiais. Nors gali kilti minčių apie uždarbio galimybes, tačiau jos dar labai miglotos, venkite konkrečių įsipareigojimų, verčiau labiau pasigilinkite į aplinkybes.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Puiki diena kūrybai, saviraiškai, grįžti prie to, kas kažkada viliojo, tačiau liko užmesta – bendraukite, pasakokite, rašykite, išdrįskite kitiems parodyti savo kūrybingumą. Šiandien turėtų sėkmingai spręstis jūsų finansiniai reikalai, turėtumėte sulaukti gerų žinių dėl uždarbio galimybių, tačiau nusiteikite, kad gali tekti priimti greitus sprendimus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Puiki diena radikaliai spręsti finansinius, uždarbio klausimus, tiesa, pasitenkinkite informuoti apie tai tik namiškius ar artimuosius, venkite viešinti informaciją, nes aiškumo dar mažoka, bus itin svarbu gerokai pasigilinti į aplinkybes ir savo vidinius poreikius, vertybių sistemą, tradicijas. Ieškokite naujų kelių ir būdų sutarti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Puikus laikas imtis to, kas pastaruoju metu jums labiausiai rūpi: savo veiklos pristatymui, kalbėtis su bičiuliais, siekiant savo idėjų įgyvendinimo, politinės ar labdaringos veiklos, mokytis, ieškoti informacijos, ypač susijusios su santykių tarp žmonių palaikymu, emocinės situacijos gerinimu. Tiesa, dar anksti imtis labai konkrečių projektų, tačiau pasigilinkite į aplinkybes.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Profesine prasme itin maloni ir sėkminga diena pokalbiams, susijusiems su uždarbiu, profesinėmis perspektyvomis, jūsų veiklos plėtra ir viešu pristatymu. Tiesa, uždarbio galimybės dar labai miglotos, venkite ilgalaikių įsipareigojimų ar didelių pirkinių, gerai išsiaiškinkite aplinkybes ir išdrįskite išsakyti tikruosius savo poreikius ir interesus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien labai tikėtinas viešas jūsų veiklos pripažinimas ar bent jau sulauksite žiniasklaidos, jums svarbių asmenų dėmesio. Ieškokite ryšių su autoritetais užsienio šalyse. Tiesa, venkite puoselėti ar kitiems suteikti didelių, toli siekiančių vilčių, nes situacijos aiškumo dar mažoka, tačiau brandinkite ateities projektus.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius