-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – lapkričio 5 d.

Astrologinė prognozė pirmadieniui.
Moliūgų dekoras
Moliūgų dekoras / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien vienatvė neišeis į naudą. Būkite socialiai aktyvūs – bendraukite, megzkite naujas pažintis, domėkitės naujovėmis. Tai puikus metas romantiškiems santykiams puoselėti. Dalykinė veikla seksis sklandžiai, jei nepiktnaudžiausite savo valdžia, atsispirsite norui kategoriškai primesti savo nuomonę. Vakare daugiau dėmesio skirkite artimiems žmonėms, įsiklausykite į jų prašymus ir poreikius.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmadienis – darbinga diena, tačiau netrūks ir malonaus bendravimo, ypač su priešingos lyties atstovais. Susidursite su painiomis situacijomis, tad būtinai turėkite aiškų planą, vadovaukitės griežta dienotvarke, kitaip rizikuojate pasimesti tarp daugybės nereikšmingų smulkmenų. Palankus laikas dalykiniams susitikimams planuoti, reikšmingoms sutartims tvirtinti. Šiandien daugiau laiko skirkite sveikatos stiprinimui, silpnesnės organizmo vietos – inkstai, gerklė.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių zodiako ženklo atstovai šiandien jausis pakylėtai. Tai puikus metas kūrybinei veiklai, turimų talentų puoselėjimui. Palanku viešai pristatyti savo veiklą – pavyks sublizgėti reikiamų žmonių akyse. Pirmadienį bus sunku susikoncentruoti ties itin rimtomis užduotimis, labiau norėsis pramogauti, flirtuoti, filosofuoti. Tikėtinos romantinio pobūdžio pažintys, ypač antroje dienos pusėje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmadienį vyraus slogios nuotaikos, bus sunku jausti pasitenkinimą. Šiandien visur matysite pavojus ir priešiškai nusiteikusius žmonės, įtariai vertinsite kiekvieną situaciją. Kuo labiau stengsitės kontroliuoti, tuo labiau viskas slys jums iš rankų. Mokykitės pasitikėti gyvenimu bei prisitaikyti prie esamų aplinkybių. Antroje dienos pusėje tikėtini konfliktai su autoritetais, galimi finansiniai nuostoliai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien galite sulaukti svarbių naujienų ar užmegzti išskirtinę pažintį. Tai puikus laikas keliauti, visokeriopai plėsti savo akiratį. Būsite nusiteikę gana filosofiškai, norėsis ieškoti prasmės ir įkvėpimo. Tačiau bus lengva susipainioti savo jausmuose, trūks konkretumo ir nuoseklumo. Venkite svaigalų bei neaiškių kompanijų – pirmadienį lengvai pasiduosite pagundoms, pritrauksite painias situacijas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Dėl kitų žmonių nekonkretumo gali susijaukti kai kurie ilgai puoselėti planai – nesileiskite išmušami iš vėžių. Pirmadienį teks tvarkyti finansinius reikalus, galimos neplanuotos išlaidos, piniginiai nuostoliai. Atsispirkite pagundai gyventi ne pagal savo kišenę, verčiau daugiau dėmesio skirkite praktinių klausimų sprendimui. Antroje dienos pusėje galite susidurti su išdavyste – nusivilsite žmogumi, kurį laikėte draugu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Diena tinkama įvaizdžio atnaujinimui, grožio procedūroms pradėti. Šiandien įvyks ne vienas svarbus susitikimas bei susitarimas. Vieniši Svarstyklių zodiako ženklo atstovai gali užmegzti perspektyvius romantinio pobūdžio ryšius. Pirmadienį atsidursite dėmesio centre, turėsite progą sublizgėti – atskleisti geriausias savo savybes bei turimus talentus. Seksis piniginiai reikalai, tačiau venkite neapgalvoto išlaidavimo.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpiono zodiako ženklo atstovų laukia įtempta savaitės pradžia – tiek fizinė, tiek psichologinė savijauta pirmadienį nedžiugins. Bus sunku suvaldyti pyktį ir keistas baimes, destruktyvios mintys ir depresyvios nuotaikos ims viršų. Išeitis yra – susitelkite į savo vidų, daugiau laiko skirkite apmąstymams ir savianalizei. Palankus laikas kreiptis pagalbos, jungtis prie terapinės grupės.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tai dinamiška ir aktyvi diena. Šauliai norės pirmauti – negąsdins nei konkurencija, nei sudėtingos užduotys. Tai palankus metas profesinėms aukštumoms siekti. Šiandien sulauksite stipraus palaikymo iš kolegų ir bičiulių, puikiai seksis kolektyvinė veikla. Gebėsite motyvuoti aplinkinius bei apjungti visus bendram tikslui. Ypač seksis vadovams, politikams, marketingo specialistams, teisininkams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmadienį norėsis daugiau nei gebėsite įgyvendinti. Labiausiai rūpės profesiniai pasiekimai ir dalykiniai santykiai. Tai palankus laikas susitarimams tvirtinti. Šiandien bus sunku išreikšti savo valią, galite susidurti su psichologiniu spaudimu arba patys būsite linkę į manipuliacijas. Susilaikykite nuo didesnių piniginių investicijų šią dieną – tam itin nepalankus metas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vargins slogi vidinė būsena, bet aplinkybės dėliosis gana palankiai. Šiuo metu sulauksite palaikymo bei puikių patarimų, tačiau bus sunku priimti kitų pagalbą, įsiklausyti į aplinkinių pastebėjimus. Tinkamas metas tolimoms kelionėms, juridiniams reikalams tvarkyti. Pirmadienį netikėtai galite atsidurti išskirtinėje kompanijoje, sulauksite kvietimų į renginius, prezentacijas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien pasiteisins piniginės investicijos, gali realizuotis rizikingi sumanymai. Tai itin tinkama diena savianalizei ir dvasiniam tobulėjimui, gali aplankyti svarbios įžvalgos ir suvokimai. Sąmoningumo dėka galite transformuoti savo gyvenimą – pradėti esminius pokyčius. Pirmadienį drąsiai kreipkitės į autoritetus, pristatykite savo projektus, tarkitės dėl geresnių sąlygų – jus lydės sėkmė.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius