-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – lapkričio 8 d.

Darbo savaitės pradžiai diena ideali – šiandien viskas stosis į savo vietas, darbai, jų eiliškumas ir terminai bus aiškūs, darbingumas bei produktyvumas irgi dideli, tad nusiteikite per pirmas dvi savaitės dienas imtis tų darbų, kurie jums svarbiausi ir kuo daugiau nuveikti.
Rytinė kava
Rytinė kava / 123RF.com nuotr.

Tai lems, visų pirma, itin palanki Mėnulio pozicija su disciplina, kantriu ir apgalvotu tikslų siekimu, konstruktyviu mąstymu siejamame Ožiaragio ženkle ir palankūs jo santykiai su kitomis planetomis, bei čia esantis Baltasis Mėnulis arba Selena, laiminantis ištvermingai, profesionaliai, atsakingai atliktus darbus kartu su grožio ir meilės planeta Venera, palaikančia pagarbų, ramų bendravimą, praktiškumą, racionalų resursų planavimą.

Tiesa, bus itin svarbu apgalvoti, ką sakote, vengti perdėto emocingumo, kategoriškumo, radikalumo veiksmuose – seksis tiems, kurie kilusias problemas ims tiesiog spręsti, ieškoti aiškumo, pagrįstos informacijos, laikytis žodžio ir argumentuoti. Palankus metas rimtiems karjeros žingsniams, kreipimuisi su prašymu į aukščiau stovinčius ar tuos, nuo kurių priklauso jūsų tolesnės profesinės veiklos galimybės.

Ramins neišraiškingos spalvos – pilka, tarsi išplauta pilkai melsva. Saugos ir dirbti su informacija padės serpantinas. Tai gurmanų diena: maistas turėtų būti subtiliai pagamintas, kvapnus, lengvas, labiausiai tiks įvairūs užkandžiai su žalumynais, daržovėmis, salotos, vaisiai. Valgykite tik tai, kas iš tiesų jums kvepia.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien verta imtis visų pirma tų darbų, nuo kurių priklauso jūsų karjera, tolesnė ateitis – priimti sprendimus, daryti pirmus žingsnius, ieškoti palaikymo, tačiau bus itin svarbu aiškiai žinoti ir tuo pačiu daryti tai, ką žinote, išmanote, kame esate profesionalus. Pats laikas išgryninti temas, planus, struktūruoti darbus, kad ir kokios sistemos ar kolegų pasipriešinimo sulauktumėte.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ypatingas laikas tiems, kurie ieško partnerių – tiek asmeninių, tiek ir verslo. Palankiu ženklu jums turėtų būti tai, ar jie kažkuo susiję su užsieniu, užsieniečiais, mokslu. Palanku planuoti tiek verslo, tiek ir asmenines keliones. Tiesa, teks pasistengti ieškant būdų suderinti savo norus, idėjas, planus su savo profesiniais reikalais, ieškokite naujų sprendimų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Itin darbingos dienos, kuomet palanku spręsti tiek asmeninius, susijusius su būstu, namų įsirengimu, lėšų paieška, tiek ir konkrečius profesinius reikalus, ypatingai susijusius su finansais, jų planavimu, buhalterija. Tai pat itin palanku pradėti naują, sveikesnį, gyvenimo etapą – pagaliau pradėti sportuoti, mankštintis, susitvarkyti dietą, dienos režimą, susirasti palaikančią komandą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Itin palankus laikotarpis tiems, kurie trokšta pagaliau harmonizuoti asmeninius santykius – bus lengva bendrauti, parodyti dėmesį kitiems, ypatingai mylimam žmogui. Puikus laikas tiems, kurie užsiima kūryba, dirba su vaikais, organizuoja renginius – imkitės to, prie ko labiausiai traukia, ko labiausiai trokšta širdis, kas džiugina, – šiandien pavyks įveikti visas kliūtis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Visas jūsų dėmesys šiandien bus koncentruotas daugiau į buitinius, asmeninius reikalus, labai palanku pasirūpinti jūsų ir artimųjų sveikata, gera savijauta, namų tvarka, saugumu, o darbo vietoje – jos palankumu sveikatai, ramia aplinka, gera atmosfera, tvarka, tačiau ir disciplina. Susilaikykite nuo naujų investicijų, verčiau grąžinkite skolas, baikite spręsti ankstesnes finansines problemas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Vargu, ar pirmadienį norėsite pulti į darbus, – rūpės daugiau tai, kas jums iš tiesų artima sielai, džiugina, norėsis imtis kūrybos, laisvalaikio veiklų, daugiau laiko praleisti su vaikais, mylimu žmogumi, tiesiog pailsėti. Palankus laikas keisti veiklos pobūdį, mokytis naujų dalykų, vykti į mokymus, būsite linkę ieškoti naujų galimybių, tačiau prisiminkite ir ankstesnius įsipareigojimus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Itin palanki diena likti namuose ir pasirūpinti jų gerove, švara, tvarka, šeimos ateities planais, taip pat ir finansiniais, vertėtų pagalvoti apie galimybę racionalizuoti namų ūkį, taupesnį resursų naudojimą, tačiau taip pat ir apie darbą iš namų, paieškoti galimybių užsidirbti iš jums įprastos, tradicinės, tačiau kitiems labai reikalingos veiklos.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Savaitė prasidės labai aktyviai – daug veiklos, informacijos, bendravimo, skambučių. Esate nusiteikę labai tvirtai siekti ir pasiekti to, kas jums rūpi, pagaliau parodyti tai, ką sugebate, nešti savo žinią tolyn. Pirmadienis šiuo atžvilgiu jums itin sėkmingas, tik svarbu likti savimi, ramiai reaguoti į įvairius gąsdinimus ir būti pasiruošus atsakomybei už tai, ką darote.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Labai geras nurimimo laikas, kuomet ateina labai daug gilaus suvokimo apie tai, kas jums svarbu, ko ir kaip norėtumėte toliau siekti, iš kokios veiklos užsitikrinti sau ir šeimai ilgalaikių pragyvenimo lėšų, kaip gyventi ramiai, paprastai. Laikas mažai palankus aktyviai viešai veiklai, tačiau verta pasidomėti galimybėmis, po truputį kauptis. Pradėkite nuo šiandien, tik venkite skubotų išlaidų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Sėkmė ir vėl grįžta – tai, kuo užsiimsite, pradėsite šiandien, suteiks jums tiek malonių jausmų, aplinkinių palaikymo, tačiau turės tendenciją nešti jums sėkmę ilgam, ypatingai, jeigu tai bus bendri su kitais darbai, aktyvi visuomeninė veikla – palanku ją pristatyti visuomenei, imti vadovavimo. Pavyks įveikti visus apribojimus, kliūtis, tik svarbu paisyti taisyklių, teisės aktų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Laikas, kuomet norisi pabėgti, užsidaryti ir pasaugoti savo jausmus ir gyvenimą nuo pasaulio, apgalvoti, susidėlioti savo planus, o gal tiesiog ramiai, atsiribojus nuo įvairių trikdžių padirbėti, pabaigti vieną ir pasiruošti naujam darbų, veiklos etapui. Diena pareikalaus iš jūsų maksimalaus susikaupimo, atsakomybės, tad nusiteikite, jog teks atsakyti į svarbius klausimus – visų pirma, sau.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Be jokių abejonių turite gerų idėjų, kaip geresniu padaryti pasaulį, ir šiandien ta diena, kuomet verta, net jeigu anksčiau tai strigdavo, pradėti jas realizuoti. Būsite pilni energijos, mintys ir darbai vyte vis vienas kitą, sulauksite tiek draugų, bendraminčių, tiek svarbių asmenų palaikymo, tik išlikite atsakingais, visų pirma, prieš save, venkite bet kokio gudravimo. Verta ieškoti ryšių su užsieniu.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius