Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – liepos 12 d.

Ir vėl astrologiškai gana įdomi ir svarbi diena net dėl kelių dalykų. Visų pirma, bendrą foną užduos tai, kad Mėnulis visai jaunas, palaikantis visus darbus, jų pradžią, taip pat ir pirkinius, kitas išlaidas, tačiau yra rizikos, kad tai bus ypatingi, ryškūs, prabangūs, tačiau mažai praktiški dalykai – šventė yra šventė, tad ar esate pasirengę už tai sumokėti?
Laiminga moteris
Laiminga moteris / Fotolia nuotr.

Tokią situaciją didele dalimi lemia Mėnulis, besijungiantis su Venera ir Marsu Liūto Zodiako ženkle, kuris siejamas su dosnumu, meile, džiaugsmu, kūryba, vaikais. Nuostabus laikas mylėti ir kurti gyvenimą, džiaugtis saulėtomis dienomis, idealus laikas atostogoms, o į galinčias kilti aistras, dramas ir azartą, derėtų reaguoti kaip į sudedamąją gyvenimo spektaklio dalį.

Situaciją švelnins tiek Saulė šeimyniškame ir sentimentaliame Vėžio ženkle, tiek ir šiąnakt į šį ženklą perėjęs guvusis tarpininkas Merkurijus, paskatinsiantis daugiau bendravimo šeimos rate, asmeninėmis temomis, norą suprasti ir ir būti suprastais, atliepti artimųjų poreikius, pajausti aplinką, gyventi darnoje su ja ir tuo pačiu pasirūpinti tuo.

Šiandien Merkurijų itin palaiko didysis Jupiteris, siejamas su plėtra ir gausa, tad verta tiek pagalvoti apie būsto sąlygų gerinimą, šeimos gerovę, tiek ir imtis konkrečių darbų. Merkurijus Vėžyje išbus iki liepos 28 d.

Palanku dėvėti juodos su raudonais arba skaisčiai žaliais akcentais drabužius, puoštis tamsiai raudonu jaspiu. Maistas turėtų būti kuklus, tinka papasnikauti ar pasitenkinti duona, pienu, sūriu, varške, riešutais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Atostogoms su šeima, artimaisiais laikas turbūt jums būtų labiausiai tinkamas – tai meilės, kūrybos, buvimo su savimi, gilinimosi į savo šaknis ir tradicijas laikas. Tiems, kas darbuojatės – atoslūgio metas, kuomet verta rasti laiko pokalbiui su jums svarbiais autoritetais, o tiems, kas dirbate pramogų industrijoje, menininkams laikas turėtų būti iškirtinai karštas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tai nurimimo, susitaikymo su savimi ir artimaisiais laikas – daug emocijų, tačiau ir daug galimybių, tik išdrįskite būti nuoširdžiais. Puiku, jeigu galėsite dieną skirti daugiau namams ir šeimai, tačiau ir tiems, kas darbuojatės – tai prasmingų ir labai perspektyvių susitikimų, pokalbių laikas – išnaudokite dienos nešamas galimybes.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien jums – didelių galimybių diena, tad verta grįžti prie didelių planų, projektų ir darbų. Verta pradėti tik tai, kas jau gerai paruošta arba tęsiama, atnaujinama, verta ieškoti finansavimo savo veiklai. Diena itin palanki bendravimui, organizacinei veiklai, komandiruotėms, taip pat ir pažintinei veiklai ar mokymams.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Merkurijus ir Saulė jūsų ženkle suteikia jums išties didelių galimybių išsakyti, parodyti aplinkiniams ar bent tiems, ką laikote svarbiausiais savo mokytojais savo idėjas, nuomonę, intencijas, prabilti viešai apie savo planus, aptarti, diskutuoti juos. Tai gali būti ir tekstai spaudoje ar rimtesnės publikacijos. Atkreipkite dėmesį į išlaidas – pagundų gali būti daugiau nei galimybių, suvaldykite azartą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Esate absoliučiomis žvaigždėmis ir likimo numylėtiniais, kuriems šiandien leista daug, tačiau laisvė visuomet susijusi su atsakomybe, tad daug kas priklausys nuo jūsų pasirinkimo. Spinduliuojate jėga ir džiaugsmu – tad išnaudokite tai pradžiugindami antrąją pusę tiesiog malonumu būti kartu, savo dėmesiu. Tai ir didelių verslo galimybių metas, ypač, jeigu tai jau aptarti, atnaujinami projektai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Susitikimai, derybos, susitarimai ar jų atnaujinimas, jau vykdomų projektų aptarimas ar naujo etapo pradžia – tai tos veiklos, kuriomis šiandien tikrai verta skirti daugiau laiko. Ir vis dėlto, galite jaustis šiek tiek keistai, būsite linkę atsitraukti daugiau apmąstyti tai, kas vyksta – pasistenkite rasti laiko poilsiui, ramiam pasibuvimui su savimi, pasigilinimui į gyvenimo misteriją ir sielos poreikius.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien palaiminti visi pokalbiai su darbdaviais ar tais, nuo ko priklauso jūsų karjera, profesinė veikla. Verta imtis iniciatyvos, tačiau dar labiau jūsų mintys suksis apie draugus, bičiulius ir bendrus planus, bendrą veiklą ir projektus. Svarbu tik įvertinkite savo galimybes, venkite pernelyg spontaniškai priimti sprendimus, ypač, jeigu tai palies jūsų finansus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Profesinė veikla šiandien pareikalaus iš jūsų maksimalių pastangų, tačiau tuo pačiu neš daug galimybių – likite budrūs, laikykitės susitarimų, normų. Itin sėkmingas laikas kelionėms į tolimesnius kraštus ar bent pasiruošimui joms, ypač, jeigu planuojama išvykti ilgam, tvarkyti su tuo susijusius būsto reikalus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pasaulis ir jo atradimas, pažinimas, noras atrasti kažką naujo, kelionės teikia jums šiandien daug džiaugsmo, jaučiatės kaip su plačiai išskleistais sparnais, kuomet veriasi visos galimybės. Tai tiesiog sėkmingas laikas tiek imtis naujų, net ir rizikingų projektų, tvarkyti nekilnojamojo turto klausimus, finansų būsto statybai, remontui paieškoms, ypač, jeigu tai jau paruoštas, pradėtas reikalas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien galite sulaukti įvairių pasiūlymų iš draugų ar bičiulių, gali kilti ekstremalių idėjų, tačiau skuboti sprendimai šiuo atveju gali jums daug atsieiti – teik finansais, tiek sveikata ar garbe, todėl vertėtų skirti dėmesio susiskaičiavimu ir apgalvojimui. Laikas itin palankus deryboms, pasiekti sutarimus dėl jūsų veiklos pratęsimo, atnaujinimo, konsultacijoms, sutartims pasirašyti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Esate nuostabus lyderis, vadovas ar tas, pas kurį ateis patarimo, nusiraminimo ir tuo pačiu pasitiki. Tai ir didelė atsakomybė tiek už kitus, tiek už savo statusą, garbę ir orumą. Nėra taip paprasta, tačiau tai jums didelių galimybių diena. Jūsų kasdienis darbas, nuolatinės pastangos šiandien bus įvertintos, palanku pradėti naujus darbus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nuostabus sėkmės laikas, kuomet grįžta pripažinimas, dėmesys už tai, ką esate nuveikę. Diena itin palanki tiems, kas turi ką parodyti pasauliui – tiek kūrybą, tiek veiklą, susijusią su vaikais, pramogomis, laisvalaikiu. Tai pareikalaus iš jūsų gana daug jėgų, darbo ir pastangų, vadybinių ar organizacinių sugebėjimų, tačiau ir daug džiaugsmo.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius