Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pirmadienio horoskopas – liepos 26 d.

Vakarykštės įtampos po truputį slūgsta, tačiau ir šiandien dar bus labai svarbu sverti kiekvieną žodį, vengti beprasmių ginčų ar piktinimosi tuo, ką vargu, ar galite pakeisti. Tačiau apginti silpnesnį, kreiptis su motyvuotu ir gerai parengtu raštu į valdžios institucijas, atsakingos įstaigos administraciją verta. Jokių ašarų – tik argumentai. O noro įsijautrinti, daug ką dramatizuoti ar, atvirkščiai, pabėgti nuo visų ir pasislėpti, panirti į iliuzijų pasaulį gali būti daug.
Vasariški žiedai Vytauto Šauklio kadruose
Vasariški žiedai Vytauto Šauklio kadruose / Vytauto Šauklio nuotr.

Būkite atsargūs, nes tiek alkoholis, tiek vaistai ar kitos iliuzinės gerovės kūrimo priemonės gali paveikti itin smarkiai, rūpestingiau atsirinkite ir maistą – pavojus apsinuodyti bus padidintas. Taip pat atsargiau elkitės prie vandens ir vandenyje. Mėnulis visą dieną keliaus jautriu, atjaučiančiu, menišku ir su dvasingumu siejamu Žuvų Zodiako ženklu. Jis palaiko visą veiklą, kuri padeda pajausti subtilius dalykus, susieti būtį su aukštesnėmis prasmėmis. Gali aiškiai atsiskleisti, kad sveikatai būtina ir emocinė gerovė, kilti nusivylimas farmacijos pramone, išaiškėti manipuliacijos informacija. Tačiau tai tuo pačiu tinkamas laikas pasirūpinti sveikesne gyvensena, tiesiog tvarkytis, padaryti buitį ir darbo aplinką patogesne, palankesne kasdienei veiklai.

Taip pat puiki diena menininkams, kūrybai, savianalizei, dvasinėms praktikoms. Atsargiai rodykite savo jausmus – gali būti sunkoka suderinti mylimųjų lūkesčius, tad susilaikykite nuo priekaištų ar nusivylimo – jau po poros dienų viskas atrodys kitaip.

Šiandien verta rengtis ryškių, tačiau labai gerai suderintų atspalvių drabužiais, saugotų, jeigu turite, briliantas arba bent jau lazuritas, papuošalai su titanu. Maistas šiandien tinka visoks, visokiais kiekiais ir kuo įvairesnis, palanku paragauti visiškai naujų produktų ar patiekalų, egzotiškų vaisių –vadovaukitės nuojauta.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Raskite porą dienų poilsiui, pasirūpinkite savo sveikata ar bent jau pasistenkite sudaryti sau galimybę pabūti atsiribojus nuo kasdienio šurmulio, susilaikykite nuo svaigalų – yra rizikos padauginti ar net visai rimtai apsinuodyti. Susilaikykite nuo diskusijų su viršininkais, apskritai mažiau kalbėkite ar kažką aiškinkite, verčiau daugiau pajudėkite gamtoje.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Susitikimai su draugais, grįžimas prie ankstesnių visuomeninių įsipareigojimų, kolektyvinių projektų, jų viešinimas, įsitraukimas į įsisenėjusių problemų sprendimą šiandien kels jums daug abejonių, sunkiai atitiks jūsų supratimą apie tai, kaip ir ką reikėtų daryti, kad visiems būtų gerai. Ir vis dėlto pasistenkite susilaikyti nuo komentarų – tiesiog kibkite į savo darbus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Profesinės sėkmės metas, jeigu tik pavyks garbingai ištaisyti ankstesnes klaidas ar apsirikimus, o gal net bandymus kažką nuslėpti. Gali tekti nuryti karčią piliulę, tačiau apsivalymas ir kasdienė atida ką kalbate, rašote ar net mąstote, artimiausius kelis mėnesius jums būtina. Grįžkite prie ankstesnių planų, projektų, tik būkite itin atsargūs rengdami ar pasirašydami finansinius dokumentus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nors bendravimas su aplinkiniais, antrąja puse jums dar yra gana didelis iššūkis, tyla kartais gali reikšti blogio palaikymą, tad išdrįskite apginti savo interesus, tačiau ramiai ir argumentuotai. Vis dėlto tai jums gana sėkminga diena, kuomet verta susitikti su įdomiais žmonėmis, studijuoti naujus dalykus, bendrauti, aplankyti jums svarbias, ypatingas vietas, leistis į piligriminę kelionę.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Emocingas, tuo pačiu ir sėkmingas metas, kuomet gali tekti atsakyti į gana rimtus, tačiau vaduojančius, daug problemų ir klausimų išsprendžiančius, paleidžiančius klausimus, susijusius su jūsų verslo planais, asmeniniais santykiais ir atsakomybėmis. Jokių minčių „ką kiti pasakys?“ ar spaudimo – jūsų intuicija ir įžvalga šiuo metu stipri, tad leiskite sau priimti išmintingus sprendimus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Atsidavimas kitiems, rūpestis antrosios pusės interesais šiandien bus jums itin svarbus, tad parodykite savo jausmus, daugiau bendraukite, gilinkitės į asmeninius santykius, savo santykį su pasauliu ir kitais. Esate nuostabūs, jautrūs, tad leiskite sau būti tokie, kokie esate, tačiau nuoširdžiai. Atsargiai bendraukite su vaikais, mažiau kalbėkite, ypač viešai, venkite ginčų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pora dienų, kuomet išties verta pasirūpinti savo sveikata, tiesiog ramesne, gražesne, sveikesne namų aplinka ar dieta, daugiau pailsėti, save palepinti ir šiek tiek atsiriboti nuo savo didelių norų. Tiesa, rūpesčių artimaisiais, jų sveikata gali kilti, gali tekti dėl to tartis su darbdaviu – kuo trumpiau, bet aiškiai išdėstykite situaciją, venkite emocijų ar išsisukinėjimo, juolab melo.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Ką galite šiandien ir rytoj geriausia padaryti, tai atsiduoti kūrybai ir meilei. Juk turite idėjų ir norų, troškimų, kuriuos jums svarbu išpildyti – leiskitės į ieškojimus. Puikus laikas poilsiui prie vandens su draugais, bičiuliais, tik pasistenkite viską suderinti su darbdaviu ar profesiniais įsipareigojimais. Būkite saikingi ir atidūs bendraudami su kitais, ypač su kaimynais, broliais ar seserimis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Porą dienų vargu, ar norėsite imtis rimtesnių darbų, – palankiausia jums būtų bent trumpos atostogos, kurias labiausiai norėsite praleisti namuose ar bent ten, kur jaučiatės saugiai ir jaukiai, kažkur gamtoje, prie vandens. Tai laikas, kai viduje gali daug kas verstis aukštyn kojomis, sklaidytis jūsų iliuzijos dėl ryšio su artimaisiais, meilės ir pinigų. Ar tikrai viską galima pamatuoti ir suskaičiuoti?

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Užgriuvę darbai ir atsakomybės vers jus jau nuo pat ryto griebtis veiklos – daug bendravimo, smulkių rūpesčių, idealizmo, emocijų ir idėjų, tačiau ir baimių, susijusių su sveikata, informacijos trūkumu bei painumu. Venkite kažką aiškintis ar aiškinti kitiems, ginčytis, verčiau išsiaiškinkite viską patys, o kitiems leiskite turėti jų nuomonę. Juolab kad turite išsakyti daug ką gražaus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Kaip reta, sėkmingas laikas pirkiniams, finansiniams sprendimams ir verslo projektams, ypatingai, jeigu tai darote kartu su mylimu žmogumi. Tiesa, gali paaiškėti, kad kai kurios jūsų idėjos sunkiai įgyvendinamos, tiek dėl apsiskaičiavimo, tiek ir dėl kitų padarytų klaidų, tačiau priimkite tai kaip pamokas ir ieškokite sprendimų. Venkite skubos, juolab ginčų dėl pinigų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jūsų dienos – Mėnulis keliauja jūsų ženklu, tad tarsi net kvėpuoti lengviau, aplinkiniai palaiko Jus ir tai, kuo gyvenate. Juolab kad tai ir didelių jausmų užgimimo ar puoselėjimo metas, kuomet sutarimas su antrąja puse tarsi savaime suprantamas. Antra vertus, tai gali pareikalauti ir didelio atvirumo, gal net skausmingo. Venkite pasakoti apie savo jausmus ir kūrybinius siekius kitiems.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius