TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti

Pirmadienio horoskopas – liepos 30 d.

Koks mūsų laukia pirmadienis?
Mergina
Mergina / „Scanpix“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmadienį vyraus melancholiška nuotaika, o norai ir jėgos prasilenks tarpusavyje. Energijos trūks, tad susikoncentruokite į tai, kas svarbiausia. Tiesa, neverta imtis nieko naujo, verčiau skirti laiko įvykių retrospektyvai. Laukia neramus ir painus vakaras. Sunku bus blaiviai vertinti situaciją, susilaikykite nuo svarbių sprendimų – didelė tikimybė suklysti. Skirkite daugiau laiko dvasiniam tobulėjimui ir kokybiškam poilsiui.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Sėkminga diena – viskas eisis su polėkiu. Puikiai seksis komandinis darbas ir siekti bendrų tikslų. Gera diena įsilieti į naują kolektyvą, megzti reikiamas pažintis, stiprinti santykius su draugais. Pirmadienį gerai nujausite ateities perspektyvas, mokėsite įžvelgti jums siunčiamus ženklus, tad drąsiai planuokite ateitį, koreguokite ar keiskite savo tikslus. Tai finansiškai sėkminga diena. Vakaras bus džiugus ir kupinas malonumų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien Dvyniams netrūks nei iniciatyvos, nei ryžto. Aiškiai žinosite, ko norite, ir eisite tiesiai į tikslą. Tačiau gyvenimas vis pametės nenumatytų kliūčių, kurios ne juokais jus erzins. Tai tinkama diena dalykiniams susitikimams, bet nerekomenduojama tvirtinti svarbių sutarčių – šis metas palankesnis deryboms. Vakare vargu ar turėsite laiko poilsiui ir pramogoms – regis, iki vėlumos teks plušėti darbe.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nuotaikos gali būti nepastovios, tačiau pavyks susikoncentruoti ties savo tikslais ir tuo, kas iš tiesų svarbu. Šiandien Vėžiai savo laiką norės skirti tik rimtiems ir reikšmingiems darbams, turintiems ilgalaikę perspektyvą. Tinkama diena vykti į komandiruotes ar kitaip megzti bei palaikyti kontaktą su užsieniu. Pirmadienį palanku kreiptis į valstybines institucijas, seksis juridiniai reikalai. Vakare galima tikėtis kvietimų pasižmonėti, praplėsti akiratį.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūto zodiako ženklo atstovai bus aktyvūs ir nenustygstantys vietoje. Pirmadienį norėsis labai daug, tačiau būsite linkę pervertinti savo jėgas, todėl galimi nusivylimai ir persitempimai. Labai svarbu atrasti pusiausvyrą tarp darbų ir poilsio. Jūsų nuomonė šiandien keisis labai greitai, sunku bus apsispręsti, didesnė klaidų tikimybė per išsiblaškymą. Vakare galimi konfliktai ir nesusipratimai artimoje aplinkoje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Atrodo, šiandien bus daug triukšmo dėl nieko. Ginčysitės tik tam, kad ginčytumėtės – be jokios svarios priežasties. Pirmadienį bus sunku su jumis susikalbėti ir susitarti, tad verčiau neplanuoti svarbių dalykinių susitikimų ir rimtų pokalbių. Visas problemas ir nesusipratimus pasistenkite spręsti taikiai ir taktiškai. Tiesa, tai nebus pati lengviausia užduotis šią dieną. Vakare mintis okupuos problemos, susijusios su asmeniniais santykiais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmadienis – įtempta diena, kai bus sunku neprarasti savitvardos. Tačiau galite sulaukti palaikymo iš tų žmonių, iš kurių to nesitikėjote. Šiandien palanku veikti slapta, niekam nepasakojant apie savo planus ir motyvus. Daugiausia problemų kels romantiniai ryšiai ir santykiai su vaikais. Pasistenkite nepasiduoti impulsams, bus polinkis dramatizuoti, norėsis audringai aiškintis santykius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Puiki diena laukia Skorpiono zodiako ženklo atstovų. Šiandien imkitės finansinių reikalų – jie eisis sėkmingai. Itin tinkama diena sveikatinimosi ir gražinimosi procedūroms pradėti. Pirmadienį daugiau dėmesio skirkite savo poreikiams ir troškimams, palepinkite save. Galimos romantinio pobūdžio pažintys, norėsis nuotykių ir stiprių jausmų. Vakare daugiau laiko skirkite vaikams, stiprinkite tarpusavio ryšį, pramogaukite kartu.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmadienį Šauliams atsargiau reikėtų reikšti savo nuomonę. Venkite pamokslauti ir moralizuoti. Šiandien vadovaukitės taisykle: mažiau kalbų, daugiau darbų. Gali strigti juridiniai reikalai ir veikla, susijusi su užsieniu. Nėra palanku kreiptis į autoritetus, verčiau susilaikyti nuo visų rimtų pokalbių šią dieną. Vakare nebus laiko ilsėtis – šeimyniniai rūpesčiai atims visas jėgas ir laiką. Tinkamas metas smulkiems remontams ir interjerui namuose atnaujinti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragių laukia sėkminga diena. Itin gerai eisis tarpininkavimas, prekyba, kanceliarinė veikla. Tiesa, būtina neprarasti budrumo, didelė klaidų tikimybė – visą svarbią informaciją tikrinkite po kelis kartus. Pirmadienį puikiai seksis susitarti su aplinkiniais, galimos smagios pažintys ir sėkmingos komandiruotės. Palanku mokytis – atnaujinti ar gilinti jau turimas žinias. Vakaras taip pat bus judrus, daug bendrausite su darbo aplinkos žmonėmis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien Vandeniams palanku tvarkyti finansinius reikalus. Pirmadienį jūsų dienotvarkė ir planai keisis ne vieną kartą. Norėsis permainų. Originalūs sumanymai ir įžvalgos padės spręsti iškilusias problemas. Deja, asmeniniai santykiai ir toliau išliks įtempti – kuo drastiškiau ginsite savo tiesą, tuo sunkiau bus susitarti. Energijos pertekliumi ir neramiomis emocijomis puikiai padės atsikratyti sportas ar kitas aktyvus pomėgis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Smagi ir aktyvi diena – tik spėk suktis. Šiandien Žuvų zodiako ženklo atstovai ne kartą atsidurs dėmesio centre. Tai bus malonus ir širdį glostantis dėmesys – sulauksite daug komplimentų ir palaikymo. Imkitės svarbių darbų, skirkite reikšmingus susitikimus ir planuokite rimtus pokalbius – viskas eisis puikiai. Šią dieną užsimezgusios romantinio pobūdžio pažintys bus perspektyvios. Vakare daugiau laiko skirkite kokybiškam poilsiui – tai labai svarbu.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Užsisakykite 15min naujienlaiškius