Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – liepos 5 d.

Darbo savaitės pradžia gana rami, jeigu pavyko išvengti didesnių problemų savaitgalį, nors labai atsipalaiduoti dar anksti. Pagrindinis iššūkis šiandien – išlikti švaria sąžine, susilaikyti nuo bet kokių minčių, žodžių ar veiksmų, kurie tegu tik potencialiai galėtų kam nors pakenkti, tačiau tai galėtų būti ir baimė, abejingumas, pasitraukimas iš situacijos, kai buvo galima kam nors padėti, apginti tiesą. Bet kokia klaida šiandien gali daug kainuoti, įtraukti į problemų, visų pirma vidinių, liūną.
Bananiniai ledai ant pagaliuko
Bananiniai ledai ant pagaliuko / Vida Press nuotr.

Blogiausia, kad ir aplinkoje bus daug painiavos, ypač informacijoje, daug paslapčių, nutylėjimų, gal ir bandymų sukčiauti ar meluoti, todėl tikrinkite visas žinias, dokumentus, labai atsargiai rinkite žodžius kalbėdami.

Mėnulis visą dieną keliaus su materija, grožiu ir gerove, taip pat ir pinigais siejamu Jaučio Zodiako ženklu, tad laikas būtų palankus įvairiems žemiškiems reikalams, tačiau šiuo metu kaip tik čia yra tolimiausias jo orbitos taškas, vadinamas Juoduoju Mėnuliu, todėl iškelia į paviršių didžiausias silpnybes, pasąmonines baimes ir su tuo susijusias paskatas kažkaip nuo jų kuo greičiau pabėgti, pasislėpti.

Bus itin svarbu likti ištikimais savo vertybėms ir susilaikyti nuo trumparegiškų sprendimų, tik materialios naudos vaikymosi, vartotojiškumo. Bus itin svarbu pagalvoti apie vaikų, šeimos ateitį žvelgiant į pasaulį plačiai, pamatant, kaip nuo mažiausio mūsų veiksmo gali daug kas keistis. O viliotojų ir vilionių yra, tad teks rinktis.

Išlaikyti šilumą ir šviesą širdyje padės tamsiai raudona, auksinė geltona, oranžinė ir balta aprangos spalvos, puoškitės raudonu špineliu.

Šiandien – Saulės formos kepinių diena, tad valgykite blynus, ypač su uogiene, varške, taip pat virtinukus, kukulius su saldesniais įdarais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Atrodo, pastaruoju metu pasaulis apsiriboja labai paprasta kasdiena ir įprastais vasaros malonumais, o visas pasaulio šurmulys labai toli. Jeigu tai tik trumpas atokvėpis po darbų ar atostogos – puiku, tačiau išlikite sąmoningi ir matykite artimuosius, tikruosius jų poreikius, ypač vaikų, kurie nori būti, žaisti, keliauti, kurti su jumis kartu. Pinigų tam reikia mažiausiai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Esate pilni gerų norų, tačiau šiomis dienomis tai gali tapti sunkiu išbandymu, todėl pasistenkite išlaikyti pusiausvyrą tarp aistringo atsidavimo ir abejingumo, nuoširdžios pagalbos ir racionalaus apskaičiavimo. Būkite itin atsargūs tvarkydami finansinius reikalus, venkite brangesnių pirkinių, atsakingų įsipareigojimų, ypač, jeigu tai kieno nors kito problemų sprendimas ar idėjos.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pasistenkite mažiau kištis į svetimas problemas, intrigas, juolab įvairias machinacijas ar bandymus apeiti taisykles ir įstatymus, net jeigu jums atrodo, kad tai svarbu jūsų karjerai ar to reikalauja jūsų darbdavys. Gali tekti gana griežtai padirbėti su savimi ir nugalėti savo baimes, tačiau tik taip galėsite likti ramūs ir eiti toliau pakelta galva. Venkite skubotų veiksmų ir sprendimų, atsargiai vairuokite.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pastaraisiais mėnesiais jūsų pasaulėžiūra, tikėjimas patiria gana rimtų išbandymų – šiomis dienomis vėl gali tekti susidurti tiek su sektantiškumu, tiek ir bandymu įtikinti jus kažkuo, kas prieštarauja jūsų vertybėms, o gal ir imtis įstatymus pažeidžiančios veiklos – turėkite galvoje, kad jūsų gerovė ir orumas priklausys nuo gebėjimo apginti tiek savo, tiek ir daugumos interesus, likti ramia sąžine.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Laikotarpis prieš gimtadienį jums iš tiesų sudėtingas, kai norite pabėgti nuo rimtesnių reikalų, paatostogauti, o esate priversti būti matomi, vienaip ar kitaip suktis iš sudėtingų situacijų, painioti sunkiai išpainiojamus finansinius rebusus ir bandyti susigaudyti informacijoje – būkite itin tikslūs ir reiklūs sau ir kitiems, nes tikimybės apsirikti, pridaryti klaidų ar būti apgautais bus daug.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Kad ir kaip norisi pailsėti, sustiprėti ir atgauti jėgas, laukite naujienų ir naujų pasiūlymų. Įvertinkite savo galimybes, tikrinkite informaciją, kad ir ką darysite, bus itin svarbu nuoširdumas, atvirumas, susilaikykite nuo bet kokių lūkesčių ar vertinimų. Žvelkite į viską plačiau, matykite perspektyvą ir ieškokite racionalių būdų darbui ir poilsiui suderinti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmadienį gali tekti gana rimtai spręsti su nekilnojamuoju turtu ir būsto perspektyvomis susijusius klausimus – likite sąžiningi su savimi ir kitais, atsargiai vertinkite visus pasiūlymus ir galimybes. Galite sulaukti staigmenų iš vaikų ar antrosios pusės, tačiau pasistenkite ramiai išsiaiškinti visas aplinkybes, venkite skubotų sprendimų, kad ir kaip aplinkybės spaustų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Jūsų sėkmės, visų pirma profesinėje srityje, tęsiasi – esate ir darbingi, ir įdomūs kitiems, tačiau laikas keistas, nes jūsų požiūris į materiją, realybę, idealizmas, pasitikėjimas kitais sunkiai suvokiamas aplinkiniams, o ir jums patiems kelia įvairių komunikacijos trukdžių. Likite savimi, sąžiningi prieš save ir kitus, venkite pasiduoti baimėms ar menkinti tai, kas esate.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Dar viena darbinga diena, kai palankiausia tiesiog imti ir daryti tai, ką privalote, be didelių lūkesčių, tačiau atsižvelgiant į aplinkinių poreikius – pasirūpinti namais, jų patogumu, savo ir artimųjų gerove. Antra vertus, idėjų, norų ir minčių ateičiai turite daug, todėl raskite erdvės kūrybai, mokykitės naujų dalykų, bendraukite, stebėkite kitus ir pasaulį, tik būkite atsargūs, venkite skubos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien galimybių bus daug ir įvairių, ypač, jeigu turite ilgalaikių sumanymų, susijusių su mylimu žmogumi, šeimos, vaikų gerove, kuriuos pagaliau galėsite vienaip ar kitaip realizuoti, tačiau prieš priimant sprendimus bus itin svarbu atsakyti – dėl ko tai darote, ar tai tikrai tai, kas bus geriausia jums ir aplinkiniams. Itin svarbu likti sąžiningiems ir nuoširdiems prieš save ir kitus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Situacija namuose po truputį rimsta – sprendimai tarsi rasti, tačiau aiškumas ir sąžiningumas visų atžvilgiu šiuo atveju bus itin svarbu, todėl būkite akyli, nes tai, kas jums yra sakoma, gauta informacija gali būti klaidinga, kažkas nutylėta ar pasakyta siekiant manipuliuoti. Bus itin svarbu šią dieną išlaikyti pozityvų požiūrį, labai atsargiai priimkite finansinius sprendimus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Itin darbingas laikas, kai daug kas sekasi, tačiau situacija verčia išlikti nuolat itin atidžiais – tiek bendraujant su kitais žmonėmis, klientais, tiek ir kalbantis su artimaisiais, nes susikalbėti, susitarti gali būti sunku, daug kas darys klaidų, o gal ir bandys manipuliuoti informacija, todėl ramiau į viską reaguokite, tikrinkite pasirašomus dokumentus, siunčiamus laiškus, saugiai elkitės, ypač su elektros prietaisais.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius