-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – liepos 6 d.

Šventinis pirmadienis turėtų būti tarsi iš dviejų dalių, mat 13 val. 8 min. Mėnulis iš Ožiaragio Zodiako ženklo pereis į Vandenio ženklą ir nuotaikos keisis – svarbiau ne karjera, tikslų įgyvendinimas, strategija, tvarka ar hierarchija, o laisvė nuo bet kokių prisirišimų, nuotaikos lengvės, visi taps laisvesniais, draugiškesniais. Tai išties puikus laikas švęsti kartu su draugais, bičiuliais, pasidžiaugti valstybingumu, laisve.
Kelionė automobiliu
Kelionė automobiliu / 123rf.com nuotr.

Laikas tinkamas imtis naujų idėjų, mokslo naujovių aptarimo, politikams, visuomeninei veiklai, bendruomenių būrimui. Tiesa, per pietus gerą pusvalandį iki minėto laiko skirkite poilsiui, trumpam atidėkite rimtesnius pirkinius ar darbus.

Rytas turėtų būti darbingas, tinkamas įvairiai rimtai veiklai. Kadangi tai vis dar pilnaties metas, pasistenkite išlaikyti saiką visose veiklose, išlikti džiugiais ir ramiais, išlaikyti blaivų požiūrį į pasaulį, daugiau bendrauti, tartis. Tinkama diena aptarti teisinius reikalus.

Aprangoje turėtų vyrauti tamsios, griežtos spalvos (tamsi pilka, juodai žalia, pilkai žalia, tamsiai mėlyna, tamsiai ruda), puoškitės žadeitu, nefritu, ypatingai baltu. Maistas turėtų būti lengvas, tiks sriubos, pieno produktai, valgyti ir gerti reikėtų dažniau, tačiau saikingai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Rytą pasistenkite skirti darbo, profesiniams reikalams, pavyks nemažai nuveikti. Po pietų palankus laikas visuomeninei veiklai, skirti atsipalaidavimui su draugais, tačiau gali kilti pagundos pasipuikuoti ir išlaidauti. Didės jūsų jautrumas, emocingumas, pasistenkite ramiau reaguoti į vyresnių žmonių, tėvų pretenzijas, priekaištus, gali kilti skausmingų vaikystės prisiminimų – dabar labai palankus laikas giliau į juos pažvelgti ir paleisti visiems laikams.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Diena, kaip ir visas pastarasis laikotarpis, bus aktyvi, darbinga ir kelianti daug klausimų. Rytą, ko gero skirsite daugiau savišvietai, tikėjimo temoms, o gal tiesiog planuosite kelionę į tolimesnius kraštus? Po pietų, nors ir nenorėsite, vis daugiau jūsų dėmesio ims reikalauti darbo temos, gali tekti imtis netikėtų sprendimų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Rytas iš jūsų pareikalaus nemažai emocinės stiprybės, gali tekti imtis rimtų finansinių klausimų, pagalvoti apie atlyginimą ir gerovės užsitikrinimą – palankus laikotarpis rasti sėkmingų sprendimų. Po pietų nuotaikos gerokai lengvės, į daug ką pradėsite žiūrėti filosofiškai. Jums atsivers pasaulio toliai, norėsite kur nors ištrūkti – jeigu ne į tolimą kelionę, tai bent į egzotinio maisto kavinę su draugais. O gal jus patrauks aplankyti šventas vietas?

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Rytą gali tekti skirti įvairių rimtų teisinių reikalų peržiūrai, sutarčių rengimui ir panašiems su teisiniais susitarimais susijusiems reikalams, konsultacijoms, o po pietų paieškoti resursų, kaip visa tai reikės įgyvendinti. Jūsų dėmesio pareikalaus ir bręstantis konfliktas darbe, profesinėje veikloje. Diena nelengva, tačiau turėtų būti gana sėkminga, jeigu pavyks išlaikyti bendravimo kokybę.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Laikotarpis jums nelengvas, tenka spręsti nemažai asmeninių, galbūt net sveikatos klausimų, rytas taip pat bus gana įtemptas, o po pietų šiek tiek atsigausite. Daugiau dėmesio skirsite savo partneriui (-ei) – pasistenkite atsipalaiduoti, imtis bendros veiklos – gal planuokite atostogas ar pažintinę kelionę?

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmadienį prieš pietus daugiausia jūsų emocinės stiprybės pareikalaus vaikai arba mylimas žmogus, jūsų laisvalaikio planai, o po pietų geriausiai jausitės užsiimdami kasdiene veikla, galbūt imsitės naujų sveikatinimosi būdų, domėsitės netradicinės medicinos, inovatyviais gydymo metodais. Vis dėlto būkite atsargūs, veikite saugiai ir per daug neišlaidaukite.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Rytinę dienos dalį skirkite namams ir artimiesiems, nostalgiškiems prisiminimams. Negalėsite pamiršti ir darbo, profesinių reikalų, bus nelengva suderinti interesus. Po pietų pasistenkite atsipalaiduoti su vaikais ar draugais, pasportuoti ar surengti aktyvią iškylą kartu su partneriu (-e).

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmadienio rytą teks skirti rimtiems pokalbiams – tikriausiai apie valstybės, verslo ir pasaulio politiką, jos perspektyvas. Po pietų jūsų dėmesys nukryps į artimesnes lankas: būsite jaukiai ir nostalgiškai nusiteikę, skirsite dėmesio tradicijoms, artimiesiems. Prisiminkite vaikystę, aplankykite gimines – puikus laikas švęsti savo valstybės dieną.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nepaisant švenčių daug jūsų minčių suksis apie finansines jūsų galimybes ir kaip spręsti susikaupusius finansinius rebusus. Luktelėkite dar savaitę ir aiškumo padaugės. Po pietų įgausite antrą kvėpavimą – prisiminsite arba jus prisimins draugai, puikus laikas švęsti, bendrauti, iškylauti aplankant įdomias, nematytas vietas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmadienio rytą būsite ryškūs ir matomi, sulauksite įvertinimo, nors gali dėl to kilti įtampų iš taip pat dėmesio reikalaujančio partnerio (-ė). Po pietų labiausiai norėsite imtis paprastos, kasdienės praktinės veiklos, galbūt surengti netikėtas vaišes užgriuvusiems draugams, o gal tiesiog imtis namų ar buities pertvarkymo, gerinimo? Pasistenkite išvengti neapgalvotų išlaidų

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Rytą nuotaikos dar bus sunkokos, nelabai norėsite bendrauti ar save parodyti, tačiau jau nuo pietų sulauksite dėmesio ir palaikymo, tapsite džiugesniais, imsitės aktyvesnės veiklos, iniciatyvos bendraujant. Palankus laikas kur nors išjudėti – gal sudalyvauti valstybės dienos minėjimo renginiuose? Tačiau būkite atsargesni su technika, automobiliais.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Valstybės dienos šventimui jums bus palankesnė pirmoji dienos pusė – ryte būsite nusiteikę itin visuomeniškai ir šventiškai, norėsite susitikti su draugais ir bičiuliais. Po pietų pasijausite mažumėlę pavargę, norėsite pasislėpti ir pailsėti, galbūt imtis naujų dvasinių praktikų, ar tiesiog pagyventi virtualiame pasaulyje.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius