Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – rugpjūčio 12 d.

Pirmadienį žvilgsnis kryps į praeitį – teks iš naujo įvertinti anksčiau padarytus sprendimus, atlikti reikiamas korekcijas. Tikėtinos žinios, susijusios su pabaigomis, gali atsiskleisti nemalonios paslaptys. Pavyks užbaigti ilgai vilkintus reikalus. Nerekomenduojama pradėti naujų projektų.
Uogų krepšeliai
Uogų krepšeliai / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmadienį Avino zodiako ženklo atstovai pasiners į dalykinę veiklą, labiau aiškės situacija darbe. Tikėtini didesni nesusipratimai su kolegomis ar verslo partneriais – šiandien turėsite galimybę objektyviau įvertinti aplinkybes, atsisakyti to, kas nebeperspektyvu.

Tai korekcijų, senų klaidų taisymo metas. Neatmetama, jog susidursite su žmonėmis iš praeities tam, kad išspręstumėte nebaigtus reikalus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien viskas eisis lyg sviestu patepta, lengvai pelnysite aplinkinių palankumą, bus pripažinti jūsų talentai, įvertinti komunikaciniai sugebėjimai. Tai dėkingas laikas piniginiams klausimams spręsti – tarkitės dėl geresnių sąlygų, nusimatykite ilgalaikes investicijas, grąžinkite senas skolas.

Pirmadienį daug lems ne tik jūsų profesiniai įgūdžiai, bet ir asmeninės savybės. Išlikite sąžiningi kitų atžvilgiu, nepamirškite padėkoti už jums suteiktą pagalbą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmąją savaitės dieną Dvynių zodiako ženklo atstovai bus linkę jaudintis dėl menkniekių – sunkiai seksis sutvardyti nerimą, susitvarkyti su nežinia iš kur užklupusiu kaltės jausmu. Tausokite nervų sistemą, jei turite galimybę, neapsikraukite pernelyg sudėtingomis užduotimis.

Pirmadienį nenusimato didesnių trukdžių iš aplinkos, tačiau sunkumus gali lemti ne pati maloniausia vidinė būsena.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien bus sunku įžvelgti ateities perspektyvas, būsite linkę kapstytis praeityje. Tai tinkamas laikas grąžinti skolas, atsiprašyti tų, kuriuos įžeidėte ar sąmoningai išsakyti nuoskaudas savo skriaudėjams.

Atsikratykite vidinės naštos – gyventi taps kur kas lengviau. Didžiausias jūsų ramstis bus šeima bei ištikimi bičiuliai, pirmadienį netrūks šiltų akimirkų su artimais žmonėmis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūto zodiako ženklo atstovai šiandien bus itin nervingi – aplinkiniai gali priminti apie jūsų trūkumus bei klaidas. Jei sugebėsite nuryti savo išdidumą, įsiklausę į kitų patarimus galite smarkiai pasistūmėti vidinės evoliucijos link.

Pirmadienį galimi įvairūs trukdžiai tiek darbe, tiek artimoje aplinkoje. Tačiau tai puikus laikas reklamai, prezentacijoms. Sėkmė šypsosis tvarkant juridinius reikalus, sprendžiant finansinius klausimus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmąją savaitės dieną nenusimato jokių didesnių kliūčių. Turėsite galimybę lengvai susitvarkyti dalykinius reikalus, užteks laiko pasimėgauti gyvenimo teikiamais malonumais. Šiandien pavyks atsipalaiduoti, regis, sėkmė jums šypsosis kiekviename žingsnyje.

Jei planuojate rimtus pokalbius ar turite tvarkyti svarbius dokumentus – darykite tai pirmadienį. Ši diena puikiai tiks užvilkintiems darbams pabaigti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmadienį gali atsinaujinti anksčiau nutrūkę reikalai, vėl taps aktualūs seniau gauti pasiūlymai. Šiandien reikės priimti sprendimą – galutinai atsisveikinti su praeitimi ar imtis reikiamų korekcijų. Daugiau dėmesio pareikalaus šeimos nariai, galimi buities rūpesčiai.

Nebėkite nuo atsakomybės bei savo įsipareigojimų, kitaip neišvengsite konfliktinių situacijų. Pasiteisins socialinė veikla – sulauksite aplinkinių palaikymo.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Netikėta akistata su praeitimi išmuš iš vėžių net viskam pasiruošusius Skorpiono zodiako ženklo atstovus. Į gyvenimą gali sugrįžti aplinkybės bei žmonės, anksčiau kėlę stresą. Pasistenkite nepasiduoti impulsams, atsisakykite gynybinės pozicijos.

Sąmoningai iškomunikuokite įsisenėjusias problemas – tik taip pavyks atsikratyti vidinės naštos. Galimos problemos, susijusios su transporto, ryšio priemonėmis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien iš jūsų gali būti pareikalauta grąžinti senas skolas – jokiais būdais negalima bėgti nuo turimų įsipareigojimų, atsakomybės, tai nesibaigs geruoju.

Visas problemas spręskite protingo dialogo pagalba, pasistenkite suprasti kito žmogaus poziciją, siūlykite sąžiningus kompromisus. Pirmadienį jums labai padės turimi ryšiai – nedvejodami kreipkitės pagalbos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Aplinkybės skatins susitelkti į vidų, daugiau laiko norėsis skirti pamąstymas apie praeitį. Gali paūmėti lėtiniai susirgimai, silpnesnės organizmo vietos bus stuburas, sausgyslės, sąnariai, virškinimo sistemos organai.

Tai tinkamas laikas ligų profilaktikai – kokybiškas poilsis bei tinkama dieta padės stebuklingai atstatyti nusilpusį kūną. Pirmadienis labiau tinkamas darbų pabaigai nei naujų projektų pradžiai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pirmadienį nebus nieko, kas trukdytų atsipalaiduoti, pailsėti. Priešakyje sudėtingas metas – išnaudokite šią dieną atgauti jėgas, bent trumpam pabėgti nuo streso, įtempto ritmo.

Šiandien galima tvarkyti finansinius reikalus, ypač palanku spręsti klausimus, susijusius su mokesčiais. Tikėtinos žinios apie pabaigas, gali atsiskleisti nemalonios paslaptys.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiandien garsiau suskambės finansų tema, deja, ne visos naujienos bus džiugios. Tai nėra tinkamas metas didesnėms investicijoms, nerekomenduojama pradėti naujų projektų, verčiau pabaigti ilgai vilkintus darbus. Jei turite piniginių ar moralinių skolų – pats laikas jas grąžinti.

Antroje dienos pusėje tikėtinas konfliktas su bičiuliu ar šeimos nariu – pasistenkite nekaupti nuoskaudų, sąmoningai aiškinkitės nesusipratimus.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius