Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – rugpjūčio 16 d.

Darbo savaitė prasidės gana smagiai ir intensyviai – Mėnulis nuo ankstaus ryto keliaus optimistišku, su pasaulio pažinimu, plėtra ir tolerancija siejamu Šaulio Zodiako ženklu, skatinančiu norą keliauti, kibti į studijas, domėtis mokslo naujienomis, filosofija, tolimomis kultūromis, ieškoti dvasinio mokymo.
Mergina darbuojasi
Mergina darbuojasi / 123RF.com nuotr.

Darbingumo gal ir mažiau, tačiau įkvepiančio šurmulio, ore tvyrančių idėjų daugiau – tad belieka semtis išminties, stebėtis, domėtis.

Palankus metas ir sporto veiklai, ypač organizuotai. Kitas svarbus šios dienos įvykis – tai gražiosios Veneros perėjimas į savo valdas – elegantiškųjų ir diplomatiškųjų Svarstyklių ženklą, kur išbus iki rugsėjo 5 d. Tai paskatins poreikį daugiau bendrauti, atsižvelgti į antrosios pusės, verslo partnerių interesus, gražiau sugyventi, taikytis, ieškoti kompromisų, derėtis.

Palankus metas pasirūpinti savo įvaizdžiu – įsigyti elegantiškų drabužių, aksesuarų, kvepalų ar kosmetikos, rasti laiko šukuosenai sutvarkyti, SPA procedūroms, tačiau pirkiniams laikas palankesnis tik nuo trečiadienio. Antroji dienos pusė gali būti šiek tiek niūresnė, tad svarbesnius reikalus taip pat arba planuokite rytui, arba atidėkite iki trečiadienio.

Dienos nuotaikas labai atitiks ryškių spalvų, margi drabužiai, puoškitės smulkiai margintais akmenimis, riolitu, lengvais margais papuošalais su sidabru, aliuminiu.

Maiste turėtų vyrauti žalių daržovių salotos, ypač su kopūstais, morkomis, alyvuogių aliejumi, kiti patiekalai su kopūstais, grybais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laukia pora aktyvių smagių dienų, kuomet norėsis kažkur išvykti, pakeliauti, pasimokyti, bendrauti, tačiau gali atsitikti taip, kad asmeniniai, tiesiog buitiniai ar sveikatos reikalai gali sutrikdyti jūsų jūsų planus arba tiesiog sukelti problemų. Venkite leistis į didesnius ginčus ar diskusijas – tiesą rasti bus sunku, bet jūs turite puikų diplomatijos ir optimizmo užtaisą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Turite ką veikti ir nuveikti, esate pilni kūrybinių idėjų ar vaikų reikalų, o nuo šiandien norėsis viską padaryti dar gražiau, geriau, taip, kad būtų kuo ir su kaimynais ar bendradarbiais pasidžiaugti, tik gali kilti finansinių klausimų ir su išgyvenimu susijusių baimių, todėl bus svarbu savęs paklausti – ar dėl materialių trikdžių verta atsisakyti svajonės? O gal galima kad ir mažesniais žingsniais siekti?

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Žinote ko norite ir ką darote, tačiau jūsų pasirinkimas ir veiklos būdas gali trikdyti artimuosius, todėl pasistenkite tartis, derėtis, ieškoti kompromisų ir mažiau kabinėtis prie žodžių ar detalių. Geras laikas atstatyti santykius su mylimu žmogumi – apskritai prasidėjo emociškai jums gana malonus metas, kuomet tiesiog bus lengviau džiaugtis, parodyti jausmus mylimiems žmonėms.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Kad ir ką veiktumėte, šiandien svarbu išlaikyti saiką, dėmesį ir būti atsargesniais kur nors važiuojant, skubant, dirbant su technika – laikykitės instrukcijų, mažiau kalbėkite, o daugiau klausykite, venkite karščiuotis ar pyktis jeigu kažkas trukdo. Prasideda gražus laikotarpis, kai įsivyrauja taika namuose – pasimėgaukite tuo. Verta toliau spręsti finansinius, nekilnojamojo turto reikalus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nuo pirmadienio ryto būsite išties gerai nusiteikę, trykšite optimizmu, geromis idėjomis, noru nuveikti ką nors gražaus ir mažai linkę griebtis rimtesnių reikalų. Svarbu tik tos jūsų idėjos būtų finansine prasme saikingesnės, antraip pinigai gana greitus srautu gali ištekėti iš kasos, tad verčiau pirma skirkite daugiau laiko pasiskaičiavimui, planų aptarimui, situacijos išsiaiškinimui.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Esate tiek žodžiais, tiek kūnu gana kovingai nusiteikę apginti save ir savo idėjas, namus ir darbus, tačiau laikas emociškai gali būti kiek sunkokas, kuomet tenka priimti ilgalaikius ir atsakingus sprendimus, ypatingai susijusius pasirinkimu tarp darbo ir vaikų. Savo nuomonę turite, tačiau iki gimtadienio pasilaikykite ją sau, pasaugokite save ir tiesiog darykite tai, ką turite nuveikti šiandien.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nuo šiandien iki rugsėjo pradžios būsite apipilti Veneros malonių – būsite visų mylimi, gražūs, malonūs – geras laikas pasirūpinti savo idėjų sklaida, ieškoti jums galinčių padėti realizuoti jas. Prisiminkite senas pažintis, patirtis – daug ką jau mokate, žinote, telieka šiek tiek atnaujinti žinias ir jauduliui ar graužačiai vietos pritruks.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Būkite atsargesniais bendraudami su draugais, bendraminčiais – vienas mažiau atsargus žodis ir galite prisidaryti bėdos, tad susilaikykite nuo ginčių, ypatingai dėl pinigų, išlaidų. Norų ir idėjų, kur ką nusipirkti bus daug, tačiau turbūt turite rimtesnių tikslų, tad šiuo metu venkite skubotų išlaidų. Artimiausiomis savaitėmis bus sunkiau parodyti jausmus, tačiau gera proga į juos pasigilinti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pora dienų – jūsų, nes Mėnulis keliauja jūsų ženklu, tad jaustis turėtumėte gerai, būsite aplinkinių matomi ir palaikomi, tačiau pasistenkite dėmesį labiau nukreipti į profesinius, karjeros reikalus. Galite sulaukti priekaištų, gali tekti sudalyvauti sunkesniame pokalbyje, todėl bus labai svarbu žiūrėti į viską be asmeniškumų, vengti kategoriškų pareiškimų, verčiau ieškokite sprendimų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Artimiausias dvi dienas labiau pasaugokite save, raskite daugiau laiko poilsiui, susikaupimui, atsipalaidavimui, pasiruošimui tolesniems darbams – reikalai ramiai juda ir be didesnio jūsų įsikišimo, tik pasistenkite ramiau reaguoti į žiniasklaidos naujienas, gavę naujų žinių dėl kelionių į užsienį ar susijusių su užsieniečiais – be jokios abejonės rasite gerų išeičių, pamatykite jas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vis dar esate padėties valdovais, viskas vyksta kaip numatyta, tačiau šiandien galite sulaukti senų draugų, kolegų ar bičiulių skubių prašymų ar gana viliojančių pasiūlymų, kurie gali gerokai išmušti jus iš kelio – teks gerokai pasverti, ką tai jums reiškia, ką galite padaryti, kiek energijos jums tai kainuos. Svarbu suvokti, kad šių dienų sprendimai turės ilgalaikių padarinių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gana įdomios dienos, kuomet jaučiatės tarsi ir gerai, pasitikėjimo savimi užtenka, tačiau aplink vykstantys dalykai verčia jus skubiai rūpintis tiek profesiniais, tiek asmeniniais reikalais. Šiandien bus itin svarbu kuo ramiau reaguoti į antrosios pusės, verslo partnerių išsišokimus, teks gerokai susitelkti ieškant visoms pusėms priimtinų sprendimų be jokio spaudimo.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius