Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – rugpjūčio 2 d.

Darbo savaitė gali prasidėti gana dideliu nuovargiu nuo savaitgalio rūpesčių ir būtinybe juos skubiai spręsti. Bus svarbu išvengti konfliktinių situacijų, bandyti kažką aiškintis ar pykti – verčiau ieškokite kompromisų, paprastų, konkrečių sprendimų ir vėliausiai iki rytojaus daug kas išsispręs.
Vasara
Vasara / 123RF.com nuotr.

Rytą Mėnulis dar vis keliaus materialius reikalus ir kūno poreikių tenkinimą palaikančiu Jaučio Zodiako ženklu, tad išbaikite savaitgalio darbus, jau nuo 11 val. 46 min., kuomet Mėnulis pereis į su komunikacija, prekyba, informacija siejamą Dvynių ženklą, situacija gali gerokai pasikeisti – prasidės skambučiai, laiškai, dokumentų tvarkymas, gali tekti kažkur vykti, palanku kažko išmokti, įsisavinti naujų įgūdžių.

Tiesa, bus svarbu turėti galvoje, kad po pietų Mėnulis jungsis su čia esančiu vadinamuoju Juodu Mėnuliu, todėl bus itin svarbu susilaikyti nuo bereikalingo plepėjimo, labai dėmesingai tikrinti priimą ar perduodamą informaciją, juolab pagundos pameluoti ar pan.

Deja, bus rizikos pakliūti į informacines pinkles ir patiems, gali kilti įvairių baimių, todėl išlikite sąmoningai, pasaugokite ir savo nuosavybę nuo vagių ar apgavikų. Susilaikykite nuo brangesnių pirkinių, ypatingai susijusių su telekomunikacijomis, ką bepirkdami tikrinkite sutartis, sąskaitas. Į vakarą situacija skaidrės, tačiau atida turėtų likti.

Budrumą palaikyti padės sidabrinės, perlamutrinės kartu su oranžine spalvų drabužiai, hiacintas (gelsvai oranžinis cirkonas), citrinas, puoškitės sidabro dirbiniais. Šiandien – vaisių diena, ypatingai citrusinių, todėl valgykite juos visokiomis formomis, gerkite sultis, taip pat šiandien verta palepinti save saldumynais, ypač natūraliais – cukatomis, medumi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Kad ir kaip norėtųsi pailsėti, atsipalaiduoti po savaitgalio rūpesčių, tačiau įsipareigojimai kolegoms, bičiuliams, bendri projektai vers jus gerokai susiimti. Geras laikas pasirūpinti naujais uždarbio šaltiniais, tačiau nusiteikite, kad gali kilti visokios painiavos tvarkant dokumentus, bendraujant, kažkur vykstant, todėl budrumas, emocijų valdymas šiandien bus itin svarbus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Rytą vertėtų skirti pabaigti iš po savaitgalio užsilikusius reikalus, gali būti sudėtinga suderinti su darbais, tačiau viskas įveikiama, o po pietų gali tekti skubiai sukti galvą kaip patenkinti vaikų ar su pramogomis, laisvalaikiu susijusius poreikius. Pirkinius, ypatingai stambesnius verčiau atidėkite, susilaikykite ir nuo brangių paslaugų, nebent tai rutininis dalykas, verčiau paieškokite alternatyvų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Darbo savaitę jums vertėtų pradėti kuo ramiau, iki pietų vertėtų arba ilsėtis, arba imtis kažko, ką galėtumėte ramiai nuveikti patys be didesnių trikdžių ar kalbų – susikaupkite, pasiruoškite savaitės darbams, nes jau nuo pietų veiklos turėsite. Mėnulis įeis į jūsų ženklą, tad jausite palaikymą, tik tiek, kad bus labai svarbu galvoti ką sakote, kaip elgiatės – venkite pagundos pagražinti situaciją ar išsisukti nuo darbų ir atsakomybės.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Iki vidurdienio pasistenkite sutvarkyti būtinus reikalus, o jų turėtų būti. Po pietų galite pasijausti išsekusiais, tačiau tai jokia priežastis būti irzliais ar pyktis su visais ir ant viso pasaulio. Atsargiai vairuokite, venkite pavojingų aplinkybių, o geriausia – pabūkite vieni, daugiau ilsėkitės ir mažiau kankinkite save baimėmis ar savigrauža. Atsargiai vertinkite gautus pasiūlymus, informaciją.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Sudėtingas laikas, ypatingai ryte, kuomet teks atlaikyti aplinkos spaudimą, skubiai spręsti užgriuvusias problemas darbe – visa tai įveiksite, nors gali tekti eiti į gana skausmingus kompromisus. Po pietų gali paaiškėti, kad esate kažkam skolingi, sumokėti baudą arba teks gelbėti svetimą situaciją – leiskite sau ramiai įvertinti aplinkybes ir tik tuomet spręsti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Daug norų, tačiau yra ir galimybės bei įsipareigojimai – teks pasistengti, jei norėsite viską suderinti. Iki pietų išbaikite savaitgalį pradėtus reikalus, nes vėliau viso jūsų dėmesio pareikalaus profesinė veikla. Būkite itin atidūs bendraudami, analizuodami ar pateikdami informaciją, venkite kritikuoti ar reikalauti išskirtinių sąlygų, emocijas išliekite fiziniu darbu ir pasaugokite sveikatą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Veiklos turite tiek, kad apie poilsį nėra kada galvoti, tačiau noras vienu ypu sutvarkyti visus reikalus gali pareikalauti iš jūsų daugiau fizinių ir emocinių jėgų nei turite, todėl ieškokite pagalbos ir daug ką pavyks pakeisti. Labiau pasitikėkite antrąja puse. Po pietų galite pasijausti visai išsekusiais – venkite kaltinimų sau ar kitiems, verčiau leiskite sau drąsiau įvardinti, ką jaučiate, ko iš tiesų trokštate.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Gana skaudžiai kylantys klausimai kaip suderinti asmeninius, namų ir šeimos interesus su darbo aplinkybėmis bus tikras galvos skausmas jums. Pasistenkite likti garbingais bendraudami su antrąja puse, namiškiais, jums svarbiais žmonėmis, venkite bet kokio santykių aiškinimosi, pripažinkite savo klaidas, ir būkite itin atsargūs vertindami svetimų, mažai pažįstamų žmonių pasiūlymus, priimdami rimtesnius finansinius sprendimus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Norų ir idėjų turite daug, tačiau galimybių ir įgūdžių joms realizuoti gerokai trūksta – pats laikas pradėti mokytis to, kas jums svarbu ar bent jau pamatyti tai, ko trūksta. Keliaujantiems gali kilti rimtų apribojimų, labai atidžiai laikykitės taisyklių ir mažiau piktinkitės tuo, kas vyksta. Šiomis dienomis bus itin svarbu galvoti ką sakote, tačiau likite nuoširdžiais ir dėmesingais kitų poreikiams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmąją dienos pusę pabaikite aiškintis ir spręsti savaitgalį pradėtus reikalus, tik venkite kažką kaltinti dėl visų problemų – pripažinkite ir savo klaidas, verčiau ieškokite pagalbos ir sprendimų, tik venkite noro pagudrauti, o ir patys galite pasijausti apgautais. Teks pasistengti sukantis iš padėties, ypatingai po pietų venkite rizikuoti, pasaugokite savo ir artimųjų sveikatą.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien provokacijų užteks tiek iš namiškių, tiek iš verslo partnerių ar mylimo žmogaus pusės, tačiau pastarosiomis dienomis jūs esate sunkiai palenkiamais derybininkais – dėl savo tikslo daug ko galite atsisakyti. Pasistenkite būti mažiau priekabiais dėl kilusių problemų, pasaugokite savo energiją bei sveikatą ir reikalai sparčiai judės į priekį, baimės sklaidysis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Būtinybė skubiai spręsti įvairius reikalus, spaudimas iš aplinkinių ir namiškių pusės gerokai jus erzins, tačiau bus labai svarbu susikaupti, nes pridaryti klaidų tvarkant dokumentus, perduodant informaciją gali būti daug. Svarbu venkite kaltinimų ar norų surikiuoti visus pagal savo norą, verčiau imkitės veiklos – pasirūpinkite savo ir artimųjų sveikata, smagesne nuotaika.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius