Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio horoskopas – rugpjūčio 20 d.

Šokame į naują savaitę!
Obuoliai
Obuoliai / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien galima tikėtis įdomių pasiūlymų. Atsivėrusios galimybės atrodys labai perspektyvios ir viliojančios. Pirmadienį vienaip ar kitaip susidursite su svetimų kultūrų atstovais, galimos tolesnės kelionės. Palanku varstyti biudžetinių įstaigų duris, tartis dėl geresnių sąlygų, koreguoti esamus planus. Vakare netrūks nuotykių ir pasiūlymų pramogauti. Tačiau nepamirškite, jog traumų ir nelaimingų atsitikimų tikimybė vis dar didelė, tad būkite budrūs.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Puiki diena, kuomet netrūks optimizmo, o aplinkybės dėliosis jums tinkama linkme. Seksis tartis, tarpininkauti, tvarkyti svarbią dokumentaciją. Šią dieną daug laiko praleisite kelyje, bendrausite su skirtingo plauko žmonėmis, dalysitės savo žiniomis bei rinksite naują informaciją. Tai puikus metas stiprinti santykius su giminaičiais ar prisiminti seniai matytus bičiulius. Vakarą verčiau leisti ramiai, pažįstamoje aplinkoje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmadienį prireiks kantrybės bendraujant su jums artimais žmonėmis, kolegomis ar verslo partneriais. Tikrai ne visi tesės jums duotus pažadus, didžiąją dienos dali teks nusivilti žmonėmis. Tačiau galimos romantinio pobūdžio pažintys – lengvai leisitės į avantiūras ir nuotykius šiandien. Šią dieną turite šansą į gyvenimą pritraukti jums reikiamų žmonių, tai gali būti verslo partneriai, savo srities profesionalai ar tiesiog bendraminčiai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Regis, šiandien laukia daug painiavos ir nesusipratimų. Visų pirma dėl to, kad patys būsite susipainioję savo jausmuose ir mintyse. Išryškės polinkis į blaškymasį ir abejonės, imsite dvejoti savo jėgomis. Pirmadienį verčiau susikoncentruoti į tai, kas žinoma ir aišku, nesiimkite pernelyg sudėtingų darbų – jiems pabaigti gali pritrūkti energijos. Sveikata taip pat bus svarbi tema šią dieną – skirkite laiko organizmo stiprinimui bei kokybiškam poilsiui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmadienis – tai sėkminga diena. Viskas eisis lengvai ir nuspėjamai, o tai, dramų mėgėjams Liūtams, gali kelti šiokį tokį nuobodulį. Jei šią dieną ir kils didesni ginčai bei nesusipratimai – tai tik jūsų pačių išprovokuoti, dėl stipresnių emocijų ir nuotykių trūkumo. Verčiau išsiruoškite į nuotaikingą kelionę ar įdomų renginį. Tai puiki diena socializacijai bei romantinėms pažintims megzti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šią dieną Mergelės zodiako ženklo atstovams puikiai seksis kurti harmoningus santykius namuose, gražinti ir gerinti savo buitį. Pagalba artimiems žmonėms leis pasijusti naudingiems bei įprasmins kasdienybę. Palanku kraustytis ar atnaujinti namų interjerą, investuoti į gražesnę aplinką. Tačiau dalykiniai reikalai gali kelti rūpesčių pirmadienį. Venkite pernelyg didelio kritiškumo ir principingumo, kitaip ilgam susigadinsite santykius su kolegomis.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tai puiki diena mokslams bei profesinių įgūdžių tobulinimui. Jūsų komunikaciniai sugebėjimai darys įspūdį aplinkiniams – lengvai rasite bendrą kalbą su bet kokio plauko žmonėmis. Išnaudokite šią dieną deryboms, tarpininkavimui, klientų paieškai, darbo pokalbiams ar tiesiog maloniam bendravimui su širdžiai mielais žmonėmis. Pirmadienį puikiai eisis kanceliarinė veikla, pavyks gauti svarbius dokumentus, raštus, leidimus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Palanki diena finansams, tačiau pasistenkite įžvelgti ateities perspektyvas, o ne tik momentinę naudą. Pirmadienį reikėtų nusimatyti ateities planus, kurti strategiją. Atsisakykite trumparegiško požiūrio į situaciją – kartais reikia pralaimėti kovą, kad laimėtum karą. Palanku planuoti tolesnes keliones, ar kitaip kontaktuoti su užsienio šalių atstovais. Laukia sėkmė juridiniuose reikaluose, palanku skirti rimtus dalykinius susitikimus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šauliai spinduliuos pasitikėjimu savimi, o jų įgimtas žavesys gebės pavergti kiekvieno širdį. Tačiau polinkis piktnaudžiauti valdžia ir leistis į neapgalvotas avantiūras gali pridaryti daug bėdų šią dieną. Pasistenkite rasti balansą tarp pramogų ir įsipareigojimų, nesikratykite, kad ir ne tokių įspūdingų, bet būtinų darbų. Pirmadienis – puikus metas savianalizei ir savišvietai, laukia daug svarbių įžvalgų ir suvokimų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragio zodiako ženklo atstovai bus linkę į vienatvę ir nusišalinimą pirmadienį. Daugiau laiko norėsis skirti apmąstymams, vengsite intensyvaus bendravimo – išorinis chaosas erzins ir blaškys. Regis, pribręs poreikis rimtai apgalvoti ir įvertinti savo ateities perspektyvas. Daugelis gali ryžtis kardinaliems pokyčiams, kurie įvyks jau šią savaitę. Šiandien daug atsakymų gali ateiti per meditaciją, susitelkimą į savo vidų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Diena palanki komandinei veiklai. Vandenio zodiako ženklo atstovams norėsis pasijusti kolektyvo dalimi, labai svarbus taps draugų palaikymas ir pritarimas. Tai geras laikas planų korekcijai, ateities vizijos nusimatymui. Šiandien pavyks apjungti teorines žinias ir praktinius įgūdžius, tad galima tikėtis įspūdingų rezultatų ir pasiekimų profesinėje srityje. Vakaras bus malonus, džiaugsitės nuoširdžiu bendravimu su jums artimais žmonėmis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvų laukia permainos darbo aplinkoje. Galbūt į kolektyvą įsilies nauji žmonės ar keisis vadovai, o gal patys tapsite pokyčių iniciatoriais. Bet kokiu atveju situacija kis, reikės gebėti prisitaikyti prie pasikeitusių aplinkybių, o tai gali būti nelengva. Šiandien venkite painiavos ir blaškymosi, tai neprives prie gero – dar ilgai teks taisyti šios dienos klaidas. Pirmadienį stenkitės nenukrypti nuo pasirinkto kelio, orientuokitės į ateities perspektyvas – tuomet seksis.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius